Нова учебна година, ново изнудване

• 111
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте.
 Искали ли са ви да събирате пари за да купите някакво съоръжение за детската градина?
 Тази година предлагат да се закупи нещо,което по груби изчисления ще излезе по 50,100 евро на родител. Това ,според мен е твърде много,като се има впредвид че предстоят и други разходи,както и че има хора с по 2 деца.
 Една приятелка ми беше споделила че и в нейната градина се опитвали с подобни номера,но в крайна сметка никой не се съгласил.

# 1
  • София
До момента сме събирали пари само за играчки, за моливи и лепило. Голяма покупка ни е килим за децата, защото беше много стар. Но големи съоражения не са ни карали да купуваме. Общо взето групата събира пари за общи мокри и сухи кърпи.
Сега мен друго ми прави впечатление - скъпите подаръци за всеки един празник на всички госпожи + директорката. Това ни коставаше по 4 събирания за учебна година...

# 2
До момента сме събирали пари само за играчки, за моливи и лепило. Голяма покупка ни е килим за децата, защото беше много стар. Но големи съоражения не са ни карали да купуваме. Общо взето групата събира пари за общи мокри и сухи кърпи.
Сега мен друго ми прави впечатление - скъпите подаръци за всеки един празник на всички госпожи + директорката. Това ни коставаше по 4 събирания за учебна година...
За консумативите ще се събират отделно.

# 3
Да, постоянно се събират пари и това е незаконно. Макар че директорите са си намерили вратичката- всичко купено от родителите се представя като дарение и така няма проблеми. Никой няма право да ви иска пари и не сте длъжни да давате.

Общи условия

Активация на акаунт