Вече не знам какво да правя

• 253
  • 7
  •   6
Отговори
Здравейте,  пиша тук, за да видя може би ситуацията отстрани и да чуя различни мнения. Живея от шест години с мъж , с когото имаме три годишно дете.
Той е малко по - сприхав Като характер , а аз след нещата които ми се случиха в личен план( домашно насилие от страна на член от семейството ми) , развод на майка ми и баща ми и дете във възраст на тръшкане и рев вече се чувствам смазана. При мен и мъжа ми скандалите започнаха половин година след раждането на детето. Буквално скандали за глупости. Ще дам
Пример:
Пада шишето на детето в мръсотия ш слюнки на улицата, аз взимам шишето , детето почва да плаче, мъжа ми не разбрал
Защо съм взела
Шишето почва да бучи да му го върна, аз отказвам и от там става скандал. Но става огромен скандал . Никога не ми е посягал , но ме е обиждал и псувал понякога. При което аз му заявих че продължи ли така , ще се разделим и че такова отношение няма да търпя.
Виждам че се опитва да не обижда, в нашите отношения той е човека , който се съобразява повече, отстъпва повече. Допетна се до мен за всичко, съобразява се , всеотдаен е към семейството . Не пие, не пуши , не е всяка вечер по кръчми ,но явно се разминаваме по характер.
На него също му е криво , че се караме и се чуди защо така става. Сега сме взели решение да потърсим терапевт.
Има и друго, знам че близка жена в семейството прави черни магии и ходи по ходжи. Майка ми и баща ми вече са разделени, намерехме и предмети у тях. И все се чудя дали и на нас е направено нещо, защото първите четири години не е имало такова нещо и изведнъж почнаха яки скандали за глупости. Казаха ми , че тази жена е направила и на нас магия за раздяла и от нещата които стават съм склонна да повярвам. Не знам вече какво да мисля и да правя.

# 1
  • София
О, да - 100 % ходжата ще е виновен за скандалите ви. Разкажете за това на психотерапевта да видим какво ще ви посъветва относно черните магии.

# 2
О, да - 100 % ходжата ще е виновен за скандалите ви. Разкажете за това на психотерапевта да видим какво ще ви посъветва относно черните магии.

Защо така заядливо? Писала
Съм за съвет, а не за още критика. Ни съм казала , че ходжата е виновен.

# 3
Докато вярвате на глупости, а не се постараете да намерите проблем в себе си и се убеждавате сама, че ще разделите, така ще стане.
Така е докато децата са малки, изневрят родителите, карат се, болни, изморяват....абе нормално семейство сте. После децата порасват и живота става прекрасен.

# 4
Докато вярвате на глупости, а не се постараете да намерите проблем в себе си и се убеждавате сама, че ще разделите, така ще стане.
Така е докато децата са малки, изневрят родителите, карат се, болни, изморяват....абе нормално семейство сте. После децата порасват и живота става прекрасен.
Съвсем не съм си и помислила че е от ходжата. Разбира се , че вината е в нас , затова сме се насочили и към терапевт . Просто исках да споделя

# 5
  • София
Съвсем сериозно. Води си дневник на скандалите. Ако станат по един на седмица, мисли за изход.

# 6
Ходи да развалят магията да ти мирне главата, отиди обаче само в църква и разкажи, нека дойдат, да осветят дома или каквото се прави в такъв случай; не се занимавай с мошеници и подобна паплач

Явно мъжа ти първо крещи, после мисли. Не говориш с него, когато се разкрещи, излизаш от стаята. Ясно постави нещата, че като се успокои, след 10 минути ще говорите и нито дума повече.
Това, разбира се, ако мъжът ти крещи в отговор на нещо - ситуация, спор.
Ако крещи от нищото, не знам има ли спасение, няма голяма надежда че се оправят такива

# 7
Ходи да развалят магията да ти мирне главата, отиди обаче само в църква и разкажи, нека дойдат, да осветят дома или каквото се прави в такъв случай; не се занимавай с мошеници и подобна паплач

Явно мъжа ти първо крещи, после мисли. Не говориш с него, когато се разкрещи, излизаш от стаята. Ясно постави нещата, че като се успокои, след 10 минути ще говорите и нито дума повече.
Това, разбира се, ако мъжът ти крещи в отговор на нещо - ситуация, спор.
Ако крещи от нищото, не знам има ли спасение, няма голяма надежда че се оправят такива

Това е че, първо крещи и после мисли, аз отвръщам , разбира се и става страшен скандал.

Общи условия

Активация на акаунт