Той е малко по - сприхав Като характер , а аз след нещата които ми се случиха в личен план( домашно насилие от страна на член от семейството ми) , развод на майка ми и баща ми и дете във възраст на тръшкане и рев вече се чувствам смазана. При мен и мъжа ми скандалите започнаха половин година след раждането на детето. Буквално скандали за глупости. Ще дам
Пример:
Пада шишето на детето в мръсотия ш слюнки на улицата, аз взимам шишето , детето почва да плаче, мъжа ми не разбрал
Защо съм взела
Шишето почва да бучи да му го върна, аз отказвам и от там става скандал. Но става огромен скандал . Никога не ми е посягал , но ме е обиждал и псувал понякога. При което аз му заявих че продължи ли така , ще се разделим и че такова отношение няма да търпя.
Виждам че се опитва да не обижда, в нашите отношения той е човека , който се съобразява повече, отстъпва повече. Допетна се до мен за всичко, съобразява се , всеотдаен е към семейството . Не пие, не пуши , не е всяка вечер по кръчми ,но явно се разминаваме по характер.
На него също му е криво , че се караме и се чуди защо така става. Сега сме взели решение да потърсим терапевт.
Има и друго, знам че близка жена в семейството прави черни магии и ходи по ходжи. Майка ми и баща ми вече са разделени, намерехме и предмети у тях. И все се чудя дали и на нас е направено нещо, защото първите четири години не е имало такова нещо и изведнъж почнаха яки скандали за глупости. Казаха ми , че тази жена е направила и на нас магия за раздяла и от нещата които стават съм склонна да повярвам. Не знам вече какво да мисля и да правя.