Има ли желаещи?!? - 2 част

• 29 582
  • 603
  •   1
Отговори
# 165
Ако е за около 22 аз съм вътре Mr. Green,4е тогажа 4акам приходи  Laughing

Mr. Green и аз така ,само се надявам този път да получа вече нещо,че беше суперк кофти да чакаш едно нещо един месец и нищичко накрая  Tired  #Cussing out

# 166
  • София
Цитат
Ако е за около 22 аз съм вътре ,4е тогава 4акам приходи 
и аз  Laughing
 Peace

# 167
Сега ще разгледам нещата и ако си харесам нещо може ли и аз да се включа? Кажете ми само колко излиза долу горе доставката?

# 168
Дели се ,според сумата за ,която си си поръчала неща Peace

# 169
Аз си харесах вече. А може ли някой да ми каже това нещо като книжка ли е, че нищо не мога да разбера , трябва да намеря някакъв онлайн преводач  newsm78 - http://www.preissturz.at/babyspielzeug-Kat105/smoby___edles_baby … ound-Art5941.html

# 170
и аз съм харесала няколко неща Laughing

# 171
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз си харесах вече. А може ли някой да ми каже това нещо като книжка ли е, че нищо не мога да разбера , трябва да намеря някакъв онлайн преводач  newsm78 - http://www.preissturz.at/babyspielzeug-Kat105/smoby___edles_baby … ound-Art5941.html
Това е книжка с 3 различни мелодии и  мигащи светлини.

# 172
  • София
Сега ще разгледам нещата и ако си харесам нещо може ли и аз да се включа? Кажете ми само колко излиза долу горе доставката?
Около 20евро е общата сума на транспорта.
Значи ще правя поръчката около 23-ти. Peace
То и без това се очертава да ме няма тази седмица.

# 173
И аз се включвам!Сина ми на 18.09. има рожден ден и искам да му порачам някаква играчка.
Кажете само на коя мама да пратя паричките и за колко време се доставят продуктите?

# 174
  • София
Поръчката идва за около месец. Парите сигурно пак аз ще ги събирам Simple Smile

# 175
Като наближи ми пусни на лични номера на сметката да пратя парите. А парите за доставката предварително ли ги смятате или като дойде пратката се доплащат?

# 176
  • София
При предишната поръчка взех една част от парите при превода и друга част след това. Сега съм решила при пускането на поръчката да взема само парите за играчките, а след като мине превода ще събера парите за транспортта и банковия трансфер. Вече ми пускайте линкове с избраните играчки, за да не губим време.

# 177
А я дайте идея за играчка за столче за кола,нещо като на Макси Кози панела,но искам нещо по интересно newsm78

# 178
  • Карлово
Евентуално и аз ще поръчам нещо, сега сядам да разглеждам Grinning

# 179
Защо не мога да кача линк на това което съм си харесала??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт