Има ли желаещи?!? - 2 част

• 29 599
  • 603
  •   1
Отговори
# 255
 Влади и аз ги преведох - 159 лв, или 80,8 евро.. дано скоро ги видиш

# 256
Кога планирате поручката?  Simple Smile Аз само си питам:)

# 257
  • София
Утре сутринта я пускам!

# 258
# 259
  • София
Днес направих поръчката. Утре ще пусна и превода и другата седмица ще ви кажа по колко още ще трябват за превода и транспорта. Само за информация да ви кажа, че Мател доставят до България. Аз си поръчах през еbay и транспортта е 20евро. Хубавото е, че може да се плаща през PayPal - т.е. няма такси по превода.

# 260
Добре, благодаря. Simple Smile

# 261
  • София
Днес направих поръчката. Утре ще пусна и превода и другата седмица ще ви кажа по колко още ще трябват за превода и транспорта. Само за информация да ви кажа, че Мател доставят до България. Аз си поръчах през еbay и транспортта е 20евро. Хубавото е, че може да се плаща през PayPal - т.е. няма такси по превода.

А от кой ибей? И Мател store ли имат, как разбра, че продавачът е фирмата Мател? Ох, малко ми е объркан въпросът, дано ме разбереш. С една дума, дай ми линк та и аз да си поръчам нещо Simple Smile
Благодаря ти!

# 262
  • София
ми аз си влезнах от www.ebay.de и с търсачката намерих кои магазини предлагат играчки на Фишер Прайс и ги питах дали доставят до България.http://cgi.ebay.de/Fisher-Price-Rainforest-Mobile-Mattel-Shoppin … dZ1QQcmdZViewItem
Ако искаш нещо да поръчаш ми кажи, защото аз вчера си поръчах столче за хранене и им платих 20 евро транспорт и те днес ми написаха, че мога да поръчам още 7 артикула като ще платя още по 1 евро транспорт за всеки допълнителен артикул, като тази поръчка трябва да я направя в рамките на 7 дни от вчера. Peace
Ако имаш други въпроси  - питай. Simple Smile 

# 263
момичета,а шипват ли ги до Бг тези играчки,защото от английския ибей вече няколко пъти ми отказват,един път а активна гимнастика,за уолкър за разни други newsm78

# 264
  • София
Да, доставят. Нали точно това писах по-горе. Simple Smile

# 265
е значи да чакаме Simple Smile А дали ще успеем още веднъж да поръчаме преди Коледа-как мислите  newsm78

# 266
  • На морето!
и аз ще се включа в следващата поръчка  Wink

# 267
  • в центъра
е значи да чакаме Simple Smile А дали ще успеем още веднъж да поръчаме преди Коледа-как мислите  newsm78

Ееее, все се надявам да успеем, ама като знам колко се претоварват пощите по коледа, май по отрано трябва да се замислим   Laughing

# 268
За Коледа-непременно се включвам.

# 269
  • София-Красна поляна
ми аз си влезнах от www.ebay.de и с търсачката намерих кои магазини предлагат играчки на Фишер Прайс и ги питах дали доставят до България.http://cgi.ebay.de/Fisher-Price-Rainforest-Mobile-Mattel-Shoppin … dZ1QQcmdZViewItem
Ако искаш нещо да поръчаш ми кажи, защото аз вчера си поръчах столче за хранене и им платих 20 евро транспорт и те днес ми написаха, че мога да поръчам още 7 артикула като ще платя още по 1 евро транспорт за всеки допълнителен артикул, като тази поръчка трябва да я направя в рамките на 7 дни от вчера. Peace
Ако имаш други въпроси  - питай. Simple Smile 

Vladkab  харесала съм една играчка на Фишър прайс - http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid … =lillaughandlearn има ли я в тоя Ибей дето поръчваш че аз не разбирам немски. Ако я има може ли да се включа в поръчката?   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт