Има ли желаещи?!? - 2 част

• 29 649
  • 603
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А развитие по поръчката дали има?
 Peace

# 301
  • София
Пуснала съм и превода - чакам да ми изпратят мейл, че са получили парите и че ще пуснат поръчката.

# 302
# 303
  • София
Днес получих мейл, че парите са получени и ще пуснат пратката. Peace

# 304
Браво   bouquet!

# 305
# 306
Супер скоро ще си имаме така желаното гърне  newsm44

# 307
  • София
Аз искам да ви се похваля, че столчето за хранене, което поръчах от Мател днес са ми го доставили до вкъщи. Laughing. Пуснато е на 21.09. Значи пристига за по-малко от седмица. Peace
Май е по-добре да се пазарува от Мател.

# 308
Май така излиза Влади другия път от Мател. Мен ми хареса това че там пък правят комбинации от няколок играчки на по-ниска цена като промоционални пакети.

# 309
vladkab - признахте! Браво! Пак ще изчета какво точно се прави стъпка по стъпка!

# 310
  • София-Красна поляна
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900002&e=storeproduct … tion=inf_babygear
Аз все още искам да си купя тази играчка. В тоя сайт дето сте поръчали последно - мателшопинг нещо си не мога да открия тази играчка. Наистина ли я няма или аз просто не я откривам. Хич не разбирам немски. А следващия път откъде ще е поръчката и кога. Ще ми се по-бързо да си я купя.  Praynig

# 311
Zdravejte.Az sum lelq na edno novorodeno beb4e.Igra4ki na tazi firma se prodavat v magazina na KOMSED.Mojete da gi razgledate.Az kupih v4era aktivna gimnastika ot tam.

# 312
  • София
lelqta рекламираш ли - не знам, ама то на тази фирма в България вече на много места има. Обаче цената с доставката ни излиза на половина горе-долу от цената тук, така че .... всеки сам си решава как и откъде да пазарува  Grinning
 Peace

# 313
lelqta рекламираш ли - не знам, ама то на тази фирма в България вече на много места има. Обаче цената с доставката ни излиза на половина горе-долу от цената тук, така че .... всеки сам си решава как и откъде да пазарува  Grinning
 Peace
наполовината та и отгоре  Mr. Green

# 314
И аз чакам с нетърпение следващата поръчка! За тази, която чакате, не успях да се включа, защото с дъщеря ми влязохме в болница Sad Все пак успях да се сдобия с така желаното Джъмперо на Фишър Прайс, но на каква цена...
хайде, ако има желаещи и аз се присъединявам, независимо откъде се поръчва!

Общи условия

Активация на акаунт