За хаоса, алгоритмите и търсенето на жена за „дълъг път“ (46г.)

• 834
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Бе то, че има такива, има, даже доста.
Може би просто ти не си им интересен..?
По-важният въпрос е, в реалния живот защо не става, авторе?
Може би защото от известно време съм се скрил от света и защото не съм от похотливите мъже, които се пробват на всяка жена на улицата и може би защото съм се уморил от традиционните приложения, които уж помагат да намериш подходящ партньор.
Ида, решихда пробвам нещо по нестандартно. Публ7кувах тема тук.
Пък ако има интетес , винаги може да се проведе един личен разговор/чат.

# 16
Пиши на тия с чикиджийските профили в социалките. Те кълват на търсачи на любов, но те също все търсят любов и все необичани ходят.
Генерално някои хора като да нямате елементарни социални и комуникативни умения, емоционално възпитание и усет, адаптивност.
Външността 1 на ръка – тренират ели, грижите ли се за тялото си, външността, здравето.
Тръгва се от най-елементарното - на физическо ниво да привличате – с приятна усмивка, стегнато тяло, грижа за себе си, хигиена. После идват и другите неща.
Не е нужно да сте Аполон, но си има критерии в тоя живот. Една жена с качества, ум, стойност няма как да допусне до себе си някой, който не покрива дори началната база.
Насочете се към жени, които са подобни на вас – като интелект, среда, интереси е моят съвет.
А не да стреляте на сляпо и по всичко.
Така само ще се почувствате неловко и унизен.
Но.
Преди това – не е лошо да добиете някаква сравнително реалистична преценка за себе си.
Повярвайте ми, че имам абсолютно реалистична 8ценка за себе си, визията си и това какво очаквам отсреща. Да не съм Аполон и нямам за цел да бъда такъв, за да избивам комплекси! Добре сложен и изглеждащ съм, не мисля че ми липсват и женските погледи.
При мен има и един парадокс. Не ми липсват нито социални умения, нито имам проблем с комуникацията, но всичко това е основно в професионален план. Когато нещата опрат до лични контакти, явно има доста сериозна бариера пред мен. И това може би ме провокира да потърся реалността тук, а не в пошлите Фейсбук групи, пълни с "чикиджии" и фейк профили на такива търсещи "любов" но все ходещи необичани, както го казахте.

# 17
  • Sofia
...От кога БГ мама отвори агенция за запознанства!
Не е, но периодично има опити да се ползва като такава.
Десетината публикации са достатъчни за да се ориентира автора.
Многократно препубликуваната тема и премахнатите публикации не се броят.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт