Време за ИКЕА - тема 45

• 1 674
  • 36
  •   2
Отговори
# 15
Не. Аз.

И при миланското изложение имаше вече пръснати тук-таме пдч-та, ламинирани плотове. За мен това е послание "Да бъдем по-пестеливи". Е, разбира се винаги гледат да си поддържат и една такава линия. Просто сега сякаш малко са предОбрили.

# 16
  • Sofia
Защо просто не приемете, че хората имат различен вкус?
Серията си е мега-индустриална + младежка, на мен страшно ми харесва.
Конкретно при мен - на морето рядко се налага да дойде някое приятелско дете, сега ползвам един матрак, прибран някъде, този вариант е топ в случая. Вие нямате ли деца, които искат да спят до земята? Simple Smile Навремето и аз исках да спя така, дори като студентка.

# 17
Е, хубаво де. Точно защото хората имат различен вкус и аз споделям свето мнение за тази серия. В интерес на истината на мен ми хареса възглавницата-облегалка. Чудя се дали не мога с нея да си освежа градинското комплектче от два фотьойла от Юск. Изглежда ми хитра.
Но пак си оставам на мнение, че линията е с прекалено бюджетен вид. Макар, както някой каза, всъщност да не е чак толкова евтина. Малко ми е и къмпинг типаж.

# 18
  • Sofia
Аз отговарям на чуденката за кого е предназначена Simple Smile Иначе, разбира се че всеки може да има мнение.

# 19
Не помня да е коментирано-някой дали е поръчвал от гръцката икеа до адрес на Еконт?
Аз в крайна сметка успях да се вредя за рамка Platsa, но  Fonnes чела за чекмеджета отдавна няма в сайта и мисля разни въртележки.

# 20
  • Пловдив
Аз пробвах ,но нищо не стана .Вече не си спомням дали бе в края на миналата година или началото на тази ,но от Румъния нямаше никакъв проблем .Там направо Еконт отидоха и закупиха артикула(асистирана покупка) .Губи ми се  точния случай  ,но вероятно гръцкия артикул бе наличен само онлайн и трябваше да го поръчам до офис на Еконт в Гърция .Задължително се изискваше мобилен номер за поръчката от Икеа  ,а в офиса  имаха само стационарен .Разменихме си  няколко имейла, бяха много отзивчиви ,но нямали мобилен номер ,нямало как да съдействат в този случай  и всичко пропадна .

# 21
Здравейте, някой от вас предявявал ли е рекламация за диван?
Какъв е срока за отговор ме интересува (1 месец?).
В края на юли попълних формата им през сайта, после в рамките на ден-два се свързаха с мен на имейла за по-подробно обяснение и снимки. От тогава  - ни вест ни кост.
Ако някой е минал по този път, ще бъда благодарна да сподели.

# 22
Здравейте, харесала съм си едни дръжки за мебели - BEGRIPA. Пише, че цена с икеа фемили е 2,86€, влязла съм си в профила, активирах си въпросната карта, но в кошницата цената пак ми е 3,57€, т.е. колкото е без тази карта 🤔 Как всъщност се ползва въпросната икеа фемили? Отделно, че за Бургас се бил изчерпал лимита за поръчки 🤦‍♀️

# 23
Слагам само 1 дръжка в кошницата и я намаля-излезте-влезте, разцъкайте.
Иначе лимитът по това време на деня е изчерпан, след полунощ се нулира.

# 24
Принудих се да изтегля мобилното приложение и през него стана, иначе не...за едни тъпи дръжки. И до центъра им за поръчки ходих, въобще голямо разкарване.
На мъжа ми картата въобще не успя системата им да я намери, пластиката пък била изтекла, не успяха да ни обяснят защо я няма в профила му. Ако е имал натрупани някакви точки, ги е изгубил.

# 25
  • София
Моля за съвет, тъй като това ни е първа поръчка. Избрали сме мебели и матраци, които ще поръчаме онлайн и трябва да бъдат доставени във Варна. Ние потегляме натам в събота. Ако поръчаме днес (понеделник), има ли шанс да ги докарат на адреса преди да сме пристигнали, тоест по-бързо от обявените 7 дни? Възможно ли е ако стане така, да се свържем с куриера (ако е на ИКЕА транспорт, а не Спийди или Еконт) и да отложим доставката?

# 26
Би трябвало да е възможно. На мен винаги ми звънят от куриерската фирма, която използва Икеа, за да кажат в кой ден планират доставка. Така веднъж отложих получаването на поръчка точно защото не живеем на това място и внезапното им по-ранно доставяне ми дойде неочаквано.

С времето се изхитрих и разпитах куриерската фирма. От там ми дадоха информация, че по принцип карат за този град във вторник и по-рядко в четвъртък. Оттогава планирам нещата да съм там в единия от двата дни.

# 27
  • София
Би трябвало да е възможно. На мен винаги ми звънят от куриерската фирма, която използва Икеа, за да кажат в кой ден планират доставка. Така веднъж отложих получаването на поръчка точно защото не живеем на това място и внезапното им по-ранно доставяне ми дойде неочаквано.

С времето се изхитрих и разпитах куриерската фирма. От там ми дадоха информация, че по принцип карат за този град във вторник и по-рядко в четвъртък. Оттогава планирам нещата да съм там в единия от двата дни.

Много ви благодаря!

# 28
Но да знаете, че на нас поне ни се обаждат предишния ден. Не няколко дни по-рано, а просто деня преди доставката.

# 29
Здравейте, в търсене съм на двуетажно легло. Би ми било полезно мнение, който има такова от икеа, и не само.
Колебая се между двете, като клоня към дървеното, за металното четох, че след някоя и друга година започвало за скърца.

Общи условия

Активация на акаунт