Помощ! Влюбена в гей!

• 2 683
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Един човек на 20 и няколко може да е много по-зрял от един на 30 и няколко... За мен темите може да водят до нещо градивно - чуване на друго мнение, дискусии между различни хора

# 16
Така е, има много зрели хора в ранните 20, минали през ужасни и тежки неща и оправни, за разлика от 30 и дори 40 годишни.
Ама авторке,  поне да беше мъж този като хората!
Вероятно му харесва вниманието ти. На 23 трудно ще го обърнеш в хетеро, най-много в би. Обаче с твоята липса на опит...
То всъщност това ти играе в момента най-лоша шега. Липсата на опит и твоята зрялост те слагат в излишна и абсурдна ситуация.
И съм съгласна с мнението на Smile.
Такива теми пускаш, то започна да си личи. Дори и да тролиш и пълниш форума с излишни и глупави теми на тази възраст не върви да правиш така и говори много за теб.

# 17
  • София
Аз някой ден ще напиша книга за девствеността, озаглавена "Златната верига". Това нещо слага толкова ограничения в ума, че в един момент вече се отклонява към девиации.

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 09:49 от Rockstar

# 18
Това е интересно. Можеш ли да го разкажеш тук накратко?

# 19
И да ти го напишем, няма да разбереш.
Все едно да ти говорим за бременност и раждане, без да си станала майка.

Рокси, давай пиши книга, може и поредица да стане. Кой от младите ще чете - не знам, ама да го има това черно на бяло. Виждала съм и при мъже какво става, доста подобни проблеми и ограничения в разума.

# 20
Абе, дано това творчество се заплаща добре, че вече не се издържа. Пък и толкова негативизъм от всеки пост…🤢
Остава само и Ревоукъра да изпълзи от накъде и да бием кепенцата.😆

# 21
  • София
Бънди_роуз, пак ли си ти?
Тя е.

# 22
# 23
И на мен ми прилича на нея. Профилът от който пишеше преди не е активен от месеци насам.

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 12:38 от Borqna Sto 771419

# 24
Бънди роуз дествена ли беше и на 29 или е ново амплоа?
Ако темата е истинска, самият факт да харесваш гей вече показва проблем в теб, щом от всички мъже ще харесаш този, който няма как... допълва картината на девствеността. Страх от връзки, страх от самия живот или комплекси.

# 25
  • София
Само в готварския не е обявила, че е девица.
Да върви при психолозите.

# 26
Като и знам предишните драми, девствена ще е и на 40

# 27
Не ми прилича на Бънди роуз.

# 28
Бънди роуз дествена ли беше и на 29 или е ново амплоа?
Ако темата е истинска, самият факт да харесваш гей вече показва проблем в теб, щом от всички мъже ще харесаш този, който няма как... допълва картината на девствеността. Страх от връзки, страх от самия живот или комплекси.
Тя веднъж пишеше едно, друг път друго, няма как да сме сигурни! Не помня за девственост дали е говорила.
А пък може и да не е тя. Не е единственият трол!

# 29
  • София
Да не би да очаквате да повтаря предишните измислици?

Общи условия

Активация на акаунт