Отговори
# 45
Девет иконични героини Heart Eyes

Баш днес решиха да ни напомнят, че ББO много гледан в чужбина, oсoбено в Аржентина и Бразилия. Погледнах, Дисни Латинска Америка нямат хабер за това, що така? Oт друго място ли са гледали тези хора Smirk Нейсе...

Пера с тримата от запаса Grinning

На такава хубава жена Еве,даже са и малко Stuck Out Tongue Winking Eye
Видяхме с един какво стана...
Той Пойраз е ясен,ама да си знае..да не се отпуска Heart Eyes

# 46
Сега ще им е още по-сладко да плюят.Нетърпеливи са да видят предреченият провал на Афра.Ние също сме нетърпеливи, да видим поредният различен образ изигран от нея .Страхотен замисъл на плаката,изражението на Пера искам само да погледнете. Кате,ще се радвам да споделиш какво виждаш,изхождайки от споделеното резюме на сценарият.
Слагам я пак,с гордост.  Heart Eyes

Сикорски, виждам един преден и един заден план. И честно да си кажа по ме заинтересува задния - от облаци и тъмни места изплуват оценки, категорични, хвалещи и обиждащи. На преден план - една красавица с тъжни, дълбоки очи, която обаче стои права.

# 47
Повтарям !
Хлебарят хубав , но на мен Еге по ми е на сърце ! Тая Бирса как можа да го пропусне.

# 48
Повтарям !
Хлебарят хубав , но на мен Еге по ми е на сърце ! Тая Бирса как можа да го пропусне.

Ками, тук нито Афра прилича на себе си, нито Фуркан. Това май е дело на AI.
Иначе съм очарована от раздвижването около "Пера". Лицето от постера е толкова съвършено, че чак е стряскащо. Лишено е от всякакви емоции и ми стои като застинала маска. Искам да видя същото лице, когато маската се пропука, когато започнат да се показват истинските човешки черти.
Пожелала съм си първия епизод на "Пера" като подарък за рождения ми ден. Октомври е близо. Simple Smile

# 49
Думите не могат да въздадат справедливост на това ниво на красота

Нашите по-хубави, бе Heart Eyes (Нинчето и тя наша, де)

Фи, тъкмо мислех да те призова в изповедалнята Grinning Иначе аз викам в средата на септември Heart Eyes

# 50
Fi79 , точно   ИИ е. То никой не прилича на себе си , опитвам се да се абстрахирам от тази снимка/картичка . Фуркан  не е това ,което беше , а  Еге е , така да се каже , "свежа кръв" в сектора. Определено той ми е по-интересен. Да видим  дебютанта как ще се справи.

# 51
Бергюзар Корел се е съгласила да играе с Кенан в АБИ.

# 52
Аз харесвам Берг,не съм я гледала никъде другаде,освен в "Дилема" и направи блестящ образ,но...
Някак си ми падна в очите Кенан.
Не знам как стоят нещата и защо напуснаха режисьор,сценарист,главна героиня и още актьори,но ми намирисва заради капризи на супер"звездата" Кенан.Явно егото му е прекалено голямо и иска да се застрахова с партньорка и стара слава,което не е ок за мен.
Все пак успех на АБИ.
Не е лош сериал,интересен беше,но още в началото смяна на режисьори,сценарист напуска,връща се..не е лесно явно да се работи със Супер Стар..

# 53
Хелоу, мацки Kissing Heart Голям кеф, голям Sunglasses

Може да се каже, че всички чакат Пера Grinning

„ВИЖ МЕ“... Погледът тук не е опит за привличане на внимание, а е пълно предизвикателство. Плакатът задава фундаменталния въпрос: Дали светът вижда истинската Пера или илюзията, която си е създал? Невероятна визуална дълбочина и елегантност. 🔥

Афито е лайкнала Едже, съпругата на Бурак Челик Heart

# 54
Добро утро, момичета! Heart
Цитат
Плакатът задава фундаменталния въпрос: Дали светът вижда истинската Пера или илюзията, която си е създал?
Hands Plus1
Си е създал! Ама е голяма рядкост някой да каже "създадох си я", каквато и да е илюзията. В масовия случай е "излъгаха  ме". Wink

# 55
Привет, момичета Kissing Heart
Катв, много ни излъгаха тези хора Grinning Трябваше каквото кажем ние, това да е Grinning

От вчера не си намирам и аз място от вълнение Grinning Идва сериал като бомба. От всеки детайл на плаката крещи, че това е много добър, различен, актуален и реалистичен проект, който ще разбие всички клишета и стереотипи и ще остави своя отпечатък в дигиталното пространство. Браво на Афра — както винаги, и тук е ясно, че ще покаже с какво е различна.

# 56
Малко факти Stuck Out Tongue Winking Eye
Телевизионен свят отдолу е написал, че е сигурен, че и Дисни са изненадани от това взаимодействие Sunglasses

В момента

# 57
  • София
Малко факти Stuck Out Tongue Winking Eye
Телевизионен свят отдолу е написал, че е сигурен, че и Дисни са изненадани от това взаимодействие Sunglasses

В момента

За мен това е най-очакваният сериал — с изключително модерно и актуално послание. ❤️ Още от първия поглед усещането е за нещо различно, близко до реалността на времето, в което живеем. Сигурна съм, че Афра, както и целият екип, ще бъдат на топ ниво. Нямам търпение да видим как ще разгърнат тази история! 🔥

# 58
Привет,дами.

Какво означава успехът на Афра Сараджоолу в MIV?

Афра Сараджоолу е единственото име, представляващо Турция в APAC Top 10 списъка, изследван и подготвен от No Manners Magazine въз основа на данни от Launchmetrics.

Видимостта, постигната с Bvlgari, достигна стойност от 250–310 хиляди долара MIV (Media Impact Value). Този показател изразява комуникационната стойност, която марката получава от социалните медии, обхвата, взаимодействието и международната медийна видимост.

Участието на известна личност в събитие на луксозна марка, споделянето на нейните снимки в социалните медии, появата ѝ в международни модни публикации и високото взаимодействие могат да увеличат медийната видимост на марката и съответно нейната MIV стойност.

Освен това сред последните 73 публикации на Bvlgari най-високото взаимодействие е постигнато от публикацията с Афра Сараджоолу, което е ярко отражение на тази видимост.

Така че присъствието на Афра в този списък подчертава не само популярността ѝ в Турция, но и силното ѝ влияние в международната мода и комуникацията на луксозни марки.

Значи не се интересуваме от това кои страници да споделят тази новина, а празнуваме този голям глобален успех

#AfraSaraçoğlu #Bvlgari

И фенско творчество което ми хареса.
Фуркан е реален,не е като от преди 10 години Blush

# 59
Ей такива едни работи Smirk

Общи условия

Активация на акаунт