🐥 Ноемврийски мами - Термин ноември 2026 - Тема 2

• 5 369
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, случайно видях, че има пижами/нощници за бременни в авангард. Понеже се коментираше по-рано от къде да си вземем пижами за болницата, мисля че ще свършат работа. Не са най-красивите, но са на доста добра цена и имат сладурски бебешки щампи. Има и много обикновенни, най-вероятно по-голям размер от обикновенните също ще върши работа.
https://avangardshop.bg/catalog/damsko/belio/pijami

# 256
Аз поръчах от този сайт https://www.pipilota.bg/ . Днес ще ги взема да видим как са.

# 257
Благодаря за споделеното на Iva_Lina и Звездичка! Simple Smile

Вчера бях в The Mall и минах през Waikiki, но не им бяха останали нощници за бременни.

Аз в крайна сметка, ще поръчам от SoonMama. От тези, които гледах, техните най-много ми харесват.

Дайте идея от къде мига да си купя бикини, с ниска талия и да са от материя, която няма да ми се отбелязва на клина. Сега ползвам с безшевни с висока талия, но някои започват да ми се навиват надолу. Явно като размер ми идват вече малки.

# 258
Мини, аз от Astratex си бях взела точно такива бикини, които минават под коремчето. Имат си за бременни доста неща, клиновете им за бременни обаче не препоръчвам- гащи и сутиените са супер.

# 259
Аз си взимах от Синсей безшевни по - голям размер и изобщо не личат на клиновете, които имам (от SoonMama). Поръчвах от ХМ също клинове, но много прозираха, имайте едно наум. От Уайкики си взех хубави сутиени за бременни и кърмачки. Два взех сега да сменям с моите, че вече доста отесняват и два за после по - голям размер. Цената им беше доста добра, а ми харесва, че поддържат гърдите и да не падат надолу. Не че мъжа ми ще се измъкне от операция за повдигане после, но все пак.😁

# 260
Благодаря, Freak. Ще ги погледна.

Звездичка, и аз си бях взела от Синсей, но за един месец се разши плата, който е под интимната зона. Та няма да повторя.

# 261
Мини от няколко години ползвам безшевни бикини на under armour. Разширяват се с времето(не супер бързо), но дори и първите който съм си купила реално са си здрави все още. Мисля, че модела се води хипстъри. Имат и прашки ако някой предпочита. Обикновенно си взимах от fashion days  или другите такива магазини понеже ги пускат на намаление. Не прозират на клинове и са страшно удобни. Аз ги взех за проба когато започнах с фитнеса и от тогава си ги нося постоянно. За мен си заслужават цената.
Добавям първия линк който намерих даже са с намаление в момента има черни и бежови.
https://www.underarmour.bg/underwear/9706-belyo-zeni-pure-stretc … d3pk-under-armour

# 262
Мини, аз също отдавна си купувам от Astratex и съм много доволна. Аз от много време си купувам само безшевни и са супер от там. И мисля да разгледам за нощници там. Даже и на мъж ми купувам боксерки от там и е уж доволен😁

# 263
Много благодаря, момичета! Heart

# 264
И аз минах днес преглед, вече в 29 г.с + 1. Малко ме притесни, че главата е по-голяма с 1 седмица и малко, въпреки че АГ ме увери, че няма проблем. Иначе околоплодни води, плацента и всичко останало е добре. В началото на октомври имам час за трета ФМ. И от средата на октомври почвам с тоновете. Общо взето е това при мен.

# 265
Момичета, имате ли завръщане на гаденето, виенето на свят сега в трети триместър. Не съм очаквала, че е възможно да ми се гади толкова, то в началото бях по-добре. Пак почна да ми става блудкаво в устата, да не мога да ям от няколко дни. Кога минава това нещо 😄

# 266
Момичета, имате ли завръщане на гаденето, виенето на свят сега в трети триместър. Не съм очаквала, че е възможно да ми се гади толкова, то в началото бях по-добре. Пак почна да ми става блудкаво в устата, да не мога да ям от няколко дни. Кога минава това нещо 😄
Аз имам. Освен ужасните киселини и рефлукс, се върна и гаденето. Онзи ден мислех, че умирам.😅

# 267
Да, затова хората казват, че втори триместър е най-хубав.

# 268
Момичета, един съвсем различен въпрос имам. Извинете ме, че не е за тук, но няма кого да попитам. Познавате ли добър зъболекар от София за който не се чака по 2,3 седмици за час? Наистина държа да си разбира от работата и да има хигиена… че предишния при който бях беше ужас.

# 269
О да, тъкмо се радвах на 2та месеца в които нямаше гадене, а то се завърна с пълна сила. Май минава с появата на човечето Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт