Магазини за бални рокли във Варна

• 218
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте варненски мамчета!
Дъщеря ми е абитуриентка следващата година, но се подготвяме по отрано, за да не е всичко в последния момент. От Русе сме и искаме да следващата седмица да обиколим магазини във Варна за абитуриентски рокли. Можете ли да ми помогнете, като ме насочите къде да търсим, за да не се лутаме из града? Благодаря ви !

# 1
Здравейте,
Най- много магазини за абитуриентски рокли ще откриете в района на Ритуалната зала във Варна. В тях се предлагат и булчински артикули, така че местоположението е логично.
Освен тях ъгъла на ул. Братя Миладинови с ул. Каравелов, в самия център на Варна, има голям магазин за официални рокли.
На ул. Ф. Шопен 10, зад Централния площад, има магазин на Алегра - водещ бранд в тази мода.
Моята дъщеря беше абитуриентка миналата година и ние също избрахме рокля в предходен момент- през есента има изложение Prom Expo в един от МОЛ-овете тук- Делта планет. Ако не успеете да намерите желаната рокля, можете да посетите Варна отново.
Ако имате и други въпроси- ще ви отговоря, може и на лично.
P.S. Всички магазини са в района на Синя зона.

# 2
Благодаря ви Marinela за изчерпателния отговор. Чудесна помощ е това - няма да се лутам напосоки.😊😊😊

# 3
  • In transit
Скоро обикаляхме за булчинска рокля и видях, че имаше хубави бални рокли в бутик La sposa на ъгъла на бул. Чаталджа и ул.Генерал Колев, и в сватбен център Варна, който е над училище Кирил и Методи.

# 4
Скоро обикаляхме за булчинска рокля и видях, че имаше хубави бални рокли в бутик La sposa на ъгъла на бул. Чаталджа и ул.Генерал Колев, и в сватбен център Варна, който е над училище Кирил и Методи.
. Това беше и моята препоръка. две години подред изпращахме абитуриентки на приятелски семейства  с рокли от ЛаСпоса и са много индивидуални и стилни.

Общи условия

Активация на акаунт