Отговори
# 435
Аз продължавам с любими моменти, които говорят без думи

Тези прекрасни усмивки!Тази размяна на погледи! Момент, в който между тях няма защитни стени. Усмивката на Мира е сияеща и пълна с облекчение, че той най-накрая е отворен към нея. А тази на Яман е толкова топла и непринудена и няма  никаква следа от обичайната му предпазливост.Те просто се наслаждават на присъствието си!
След тази вечер, Яман разбра, че не е скъсал с миналото си и няма как да продължи напред с друг човек.

# 436
Тези, по този мост сме се разхождали. Това е мостът Голата. Онзи с ресторантчетата и многото рибари. А имаше и едни с масичка и столчета и музика. Но това може и друг път да е било.

Дали това не е лодката на Чаатай. Извинявам се, той има яхна, но като я сравнявам с онази от лятната почивка.

Абе не трябваше ли сватба да има. Може да я направят през седмицата. Май и друг път сме коментирали, че те и през седмицата си правят сватбите. Може да се съобразят с това кога почива тя от сериала.

# 437
Гери, помня! Kissing Heart
Завиждам на живеещите в Истанбул, които просто се разхождат там. А на тези, които се разхождат с Чаатай, още повече. Grinning
Да я правят вече тая сватба, че и театралния сезон започва, макар че Аслъ има обявено представление чак за 20 октомври.

Ами, до тогава и ние можем да се организираме, ако решим. Wink

# 438
Абе, тя Аслихан си действа, нищо че, някои хора си мислят друго...
Тя е успешна млада жена, ем красива, ем доста талантлива Simple Smile
Да се върнем на Меджезира...
Няма такава любов...
Всичко беше реално, няма целувки по брадата, и навсякъде около устните .. а точно там 😍

# 439
Ох, Нани, обожавам твоята откровеност! Винаги казваш нещата в прав текст, без заобикалки, което аз, признавам си не винаги правя. Hug
Преди да сложа малко снимки зад кадър от Medcezir, да кажа, че е баба Ayla е харесала снимките на Асли.
(не знам дали фенските профили са го отразили Grinning)

Medcezir, зад камера

Скрит текст:
И едно лирическо отклонение- ​ИИ е инструмент, например като телескопа. Телескопът помага да гледаш през него, за да видиш звездите, но не замества очите ти. Ако спреш да използваш очите си, те не стават по-добри, нали!
Който разбрал, разбрал.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 21:41 от NeZ_9

# 440
Ох, Нези ❤️
Скрит текст:
Трудна жена си за разбиране, особено на тези , които няма как да те разберат ❤️❤️❤️
В ИИ ръководство - няма 🥳🥳🥳
Да се върнем на Яман, и Меджезира...

# 441
Момичета, желанията в нощта срещу Кръстовден се сбъдват.
Не забравяйте да отправите желанията си тази нощ.
Точно 2024 г. на тази нощ си пожелах това което ми се сбъдна март - 2025 г., да видя Чаатай. Никога не съм си представила, че ще ида на сет, че ще се срещна с Nezi, Гери и т.н, но винаги си метаех и се усмихвах тайничко.

Нези, чудно предложение - Истанбул
през октомври!🤗 Ще видим Аслихан 😍
Представям си и Чачо да дойде (ама той тая постановка е гледал) с един куршум два заека.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 22:52 от eliet

# 442
Ооо,  ЕЛИ
Чудесно предложение ❤️🥳
Асли и Чачо... Мечта
Нека помечтаем отново Нези да ни поведе към следващата успешна среща с нашия любим Чаатай ❤️

# 443
Ще споделя поста на Gabi в групата ни във Фейсбук.
(дълъг е но си заслужава да бъде прочетен)
13 септември 2013 г., в петък вечер...
13 септември 2026 г....
13 години изминаха от излизането на първия епизод на „Меджезир“.
За първи път сериалът „Меджезир“ с Чаатай, в ролята на Яман Копер, влезе в домовете на турците. Чаатай беше само на 23 години, които щеше да навърши точно на 23 септември същата година.
Тогава не го следях, дори не знаех за съществуването на този актьор. Щях да видя този талантлив актьор за първи път, месец по-късно, в ролята на Емир, в сериала „Фериха“, който се излъчи по Kanal D през октомври 2013 г.
След това срещнах Чаатай отново, през пролетта на 2014 г., когато започнах да го търся в интернет. Гледах първия епизод на „Меджезир“ и не знаех къде е Чаатай...
Той се беше променил напълно, след като изигра Емир. Бях шокирана и мога да кажа, че го познах, само по усмивката му.
„Меджезир“ започна на 13 септември 2013 г. и приключи на 12 юни 2015 г.
Режисьор беше Али Билгин, добър приятел на Чаатай, който щеше да стане и режисьор на филма „Делибал“ през 2015 г.
Негова партньорка в този сериал беше Серенай Сарикая, която изигра ролята на Мира Бейлидже.
Нещо любопитно относно сериала „Меджезир“-  всяка година на 28 юли е официалният рожден ден на двете майки на Яман от Медджезир: Невин и Ендер, по-точно Сибел Ташчъоглу, майката на Яман от Медджезир в ролята на Невин Копер и Мине Тугай в ролята на Ендер Серез.
Заедно с Чаатай и членовете на екипа на „Меджезир“, преживяхме и преминахме през всички възможни състояния през почти 2-те години: тъга, страх, горчивина, красота, радост, разочарование, щастие, любов!
Както и да е, „Меджезир“ беше сериал с много вътрешни чувства, но и с много удовлетворения за Чаатай, който вложи много душа в този проект, точно както всички негови колеги!
Без значение какво беше и какво ще бъде, ние, феновете, го обичахме и го възнаградихме с нашия вот, като подкрепяхме проекта, всяка петък вечер. Понякога щастливи, понякога нещастни! Бяхме филмови критици, бяхме сценаристи, бяхме всичко, но тук, в нашата група, беше красиво!
Чаатай многократно е заявявал, че обича героя Яман и целия екип, с който е работил. Знам, че е вложил душата си в тази роля, играейки очарователния Яман Копер както никой друг и карайки ме да преминавам от агония до екстаз, както само той знае как да прави!
Обичам да мисля, че турците са се опитали да възродят обичаите тогава, защото, както каза Чаатай, „Меджезир“ е първият турски сериал, който е различен, в който модернизмът е взел превес, а лошите навици са били заличени от дневния ред. Актьорите и сценаристите са се постарали да направят това възможно, като са популяризирали този сериал в европейски стил, без прекалено много драма и болка, подчертавайки възможността за сбъдната мечта, за красив живот, с помощта на любов, лоялност и доверие между партньорите!
Чаатай е и ще остане за мен един от най-добрите актьори, които съм виждала до тази епоха!
За мен той винаги ще бъде номер 1, надеждата, че дори от обикновени хора може да се роди истинска звезда!
Изпълнението му в „Меджезир“ ми показа за пореден път, че този актьор е роден с вродена грация, той е роден за нас, зрителите, за да ни радва с всяка поява, той е роден, за да бъде обичан и да дава любов, за да бъде обожаван и въплътен в умовете и сърцата ни на специално място, а не в някой ъгъл на душата!
Сценаристът Едже Йоренч ни показа, че любовта преодолява всяко препятствие и затова, както казаха главните герои Яман и Мира, този сериал ще остане в сърцата на феновете като отправна точка! Това не беше поредица от обичаи, а беше поредица от борби за достигане на върха на любовта, дори и да е илюзорна като комета!
Преодоляването на социалните пречки и материалните условия, ревността и особено чувството за прошка, ми се струва нещо възвишено!
Да простиш е като да се освободиш от негативната енергия, която вибрира във всеки от нас, а Яман и Мира знаеха как да преодолеят всички тези разочарования и чувства само благодарение на любовта си, която беше над всичко.
За мен Чаатай Улусой ще остане актьорът, който влезе в душата ми и ще остане до края на живота ми!
Целувки на всички!

Ето това наричам аз истинско изказване на човек, който може да нарече себе си фен на Чаатай Улусой! И не, защото е брилянтно като изказ, а защото идва от сърцето.
Всичко друго са просто напъни!

# 444
Аз вярвам във вътрешната си сила и положителната си нагласа, никога не губя надежда. Макар, че съм много колеблива, даже страшно хаотична винаги накрая, дори когато изглежда, че няма надежда всичко е "Happy End".
Мислех си за един Истанбул октомври така или иначе, но много ще се радвам на вас и на вашата компания.
Скрит текст:
цял ден ме боли глава и с тази идея за Истанбул, главоболието ми се изпари

# 445
По спомен билетите не бяха никак скъпи. Тоест не е невъзможен разход. А защо Чаатай да не ходи да я гледа? Според мен той се гордее с нея и нейните успехи. Не само бабаму.

Скрит текст:
ИИ може да се използва, за да се разберат дулине на Нези. То това е и една от основните му функции. Ако не разбираш нещо да ти го обясни с по-прости думи.

# 446
Ами да си го пожелаем тогава.  Точно в нощта преди Кръстов ден! Kissing Heart
Пък кой знае- може да ни се сбъдне.
Имам и приятели в Истанбул, които биха могли да ни купят и билети.
Мечтите са за сбъдване! Hug

# 447
Прочетох думите на Габи и отново настръхнах. Чиста любов. Аз нямам тази дарба да се изразявам така. Мога само да изкажа своите най-топли чувства към този човек. Чаатай ни кара да го обичаме без да го изисква, без да напомня постоянно за себе си, без да се опитва да ни манипулира.
Рожденият му ден е съвсе близо, до тогава поне една сватба съм сметнала, че има. А за РД ако не неговата любима поне някой приятел ще ни изненада с невиждан кадър с този толкова харизматичен актьор.

Нези, благодаря, че сподели думите ѝ тук.

# 448
Gabi, румънката е страхотна!
Да, така е! Зрял фен!
Улавя всичко в детайли, много добре анализира. До колкото знам тя е критик или редактор нещо такова, не съм сигурна. Много професионални анализи прави. Определено е завършила нещо с литература, по изказа й личи.
Начетена и интелигентна жена!
Възхищавам ѝ се за всичко което прави за Чаатай.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 22:42 от eliet

# 449
Още от Яман и Мира

И самият Чаатай на любимото мястото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт