Отговори
# 450
И какъв по- добър завършек на този ден, от думите на самия Чаатай, който публикува своето емоционално съобщение за сбогуване с героя си Яман Копер и сериала „Кварталът на богатите“ (Medcezir) през юни 2015 г., непосредствено след излъчването на финалния епизод.
Той се обърна към феновете и екипа с думите:
„Живях с теб точно 2 години, плакахме заедно, лягахме и ставахме заедно, научихме толкова много неща... Благодаря ти за всичко, Яман Копер! Изказвам безкрайна благодарност на всички, които бяха до нас през този процес, на всички, които допринесоха с труда си, и на всички наши зрители,за тяхната безкрайна подкрепа.“

Оригиналният текст на турски език:
„Tam 2 yıl seninle yaşadım, seninle ağladım, seninle yattım, seninle kalktım, çok şey öğrendik seninle... Her şey için teşekkürler Yaman Koper! Bu süreçte yanımızda olan, emeği geçen herkese ve desteklerini esirgemeyen tüm izleyicilerimize sonsuz teşekkürler.“

И ние ти благодарим Чаатай Улусой! Heart

Скрит текст:
Не знам точно каква е професията на Габи, но знам, че пише книги.

# 451
Дааа, Незиии
Благодаря за това, търсих го
Прекрасен Чаатай, който усети и пресъздаде Яман по феноменален начин!
Благодарим ти, Чаатай ❤️

# 452
Лека нощ!

# 453
Благодарим ти, Чаатай за невероятното превъплъщение в образа на  Яман Копер!
Чрез образа на Яман ни показа какво е да се бориш срещу съдбата, да останеш верен на себе си и да обичаш с цялото си сърце.

Лека нощ и от мен, че  утре пак е Понеделник!😴

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 01:33 от eliet

# 454
Лека нощ, момичета 🙂
С Яман Копер 🥳

И Мира

# 455
Леле, момичета! Колко много неща сте споделили! Благодаря ви за този истснки празник по случай годишнината на Меджезир! Това се казва истинска фен група! Напълнихте ми душата, честно! Завършека наистина е много добър, но аз ще си позволя да сложа още нещо, което смятам, че ще остане като знаково за сериала- това мъжко приятелство.

И много се радвам, че години по-късно един филм отново събра Яман и Селин аби.

Дано отново да работят заедно и не само те. Ели, Нани, Ясна, много ви благодаря за милите думи и окуражаването!
Лека нощ и от мен!

# 456
Добро утро!
Кръстовден е! Ако има именници, да им е честит имения ден! Flowers Bouquet
Тина, много добро включване!
И аз съм запазила един много сладък момент от тази премиера, когато "Селим аби" каза, че не винаги е лесно да се работи с Чаатай.

Снощи попрегледах графика на постановките на Аслъхан. Започват на 13 и 14 октомври в Измир.
В Истанбул датите за октомври са 20, 25, 29 октомври. Проблема е, че има само една екскурзия, която е подходяща, но е малко рискова, защото се пристига на 29 ти вечерта, а представлението е от 20.30ч.
Проверих и наличността на билети- в интерес на истината, салоните, са почти разпродадени, а има повече от месец до тогава. Билета струва 1400 лири, което е около 25 евро.

С пожелания за прекрасен ден ви нося един влюбен кучешки поглед

И усмихнат Чаатай,  който чете за себе си.

# 457
Добро утро, момичета Simple Smile
Честит Кръстовден! 💐
Нека силата на Божия кръст ни пази и закриля! 🍀
Честит празник на тези, които празнуват днес! 🥳

Нези,
Благодаря за тази усмивка, 🙂
Един прекрасен ден ви желая,

# 458
Честит Кръстовден!
Вяра, Надежда и закрила във всеки наш ден!
Момичета, до Истанбул има автобуси от Кърджали и са редовни. Ще си букнем хотел или Airbnb, Другия вариант с кола - 6 часа е до Истанбул и то с почивки.
Но за жена, която не е карала по международни пътища не е за предпочитане, магистралата до Истанбул  е натоварена - международен път е

Аз съм лесна самолета, 4 часа и съм в Истанбул.

# 459
Ели, аз не съм шофьор, но и не бих тръгнала така. Миналия път организацията ми хареса. Но проблема е, че не се знае дали ще стигнем навреме.
Ето къде ще се играе на 29.10.

Между другото, когато ходих да гледам Uykucu, бяхме в хотел точно в този квартал, дори някъде наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт