Отговори
# 240
Здравейте! Нези, Гери, благодаря за историята с количките! Страхотно е, че сте станали част от това! Снощи бях в Йешилчам, така че не съм гледала Ешреф, но късно вечерта минах през темата и съм сигурна, че четох още размисли по темата за ИИ, които днес ги няма...Какво става? Исках да кажа, че винаги е по-интересно да прочетеш какви мисли и чувства е предизвикал даден герой в жив човек, пред това да четеш как някой е донесъл нещо, написано от ИИ, което смята за безпристрастен коментар. Може ли нещо, което не е живо, да влага страст? Джордж Клуни е прав да се възмущава, защото ИИ може би ще замени не само тях, актьорите, той бавно ще замени и ума и душите ни. Confused

# 241
Здравейте, момичета! Simple Smile

Аз вчера рано заспах и не го гледах, но пък тази вечер ще гледам два епизода 😀
Една колежка сега го гледа по телевизията за пръв път и много ѝ харесва. Мама пък тя го гледа с нас, сега пак, сутринта се чухме, на нея ѝ се развива бавно действието, ама тя си свикна на серии по 2-3 часа. Тя е единствения човек, който харесва гласа на Ешреф, имал благ глас 😀
Трябваше да вземат този, който озвучаваше Сарп например, това е една от главните причини да ме е яд, че нова купиха сериала :/

Хубав ден, момичета! Simple Smile

# 242
Добро утро!
Отново са ни замели коментарите от снощи, значи...

Lale, точно с тази "благ" глас на Ешреф не мога да свикна. Сега обаче съм много любопитна как ще крещи с него? Grinning
Иначе от моите наблюдения сериала се харесва много повече от по- млади хора, максимум до 50+ годишни, от там нагоре, на по- възрастни и закостeнели баби, свикнали да гледат бози, не им допада.
Тина, като имаш врeме, пиши какво става в Йешилчам. И не се учудвай на нищо! Hug

Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 10:46 от NeZ_9

# 243
Добро утро, момичета!
Гледам си "Мечтата на Ешреф" семейно, лошото е че, аз много издавам  и дъщеря ми се ядосва...
Аз снощи забелязах, че Нисан все пак искаше да провери момчето дали е живо, Афра с нейната паника я спря.  Това съм го пропуснала като съм го гледала преди.

От мен едни усмивчици от Чанаккале

Хубав ден!
Скрит текст:
Nanni, била си на страхотна екскурзия  - Хърватска, много е красиво в Словения. Преди Ковид  пътувахме най-редовно по тоя лъч - красота, били сме и в Любляна.
Иначе и в Истанбул ще ше да ти хареса и да ти остави отпечатък в сърцето...Следващия път, късметът ще е на твоя страна, сигурно съм в това, ти ще си късметът.🍀

# 244
Добро утро, Момичета
Един прекрасен ден ви желая,
Ооо, пак има  липси  😀 🙃
Спокойно, ще ви заливам с размисли и страсти 😀
Един прелестен Чаатай

Вече липсват, време е да се появят с Асли ✌️

Ели,
Скрит текст:
Благодаря ти, беше фантастична екскурзия 🍀

# 245
Здравейте,
Преспала съм партито.
Сутринта си пуснах да наваксам серия. Продължавам да твърдя, че трябва да се абстрахираме от изгледаните серии в оригинал, от старите емоции и да гледаме като напълно нов проект. Продължава са си ми харесва.

Забравих да кажа, че приятелят на Аслъ беше в Тексас скоро. Може да не е сам

# 246
Гери, не бих го нарекла парти, а по- скоро невъзможност да приемеш, някои неща, когато ги видиш отстрани.
Когато хвърляш нещо в пространството за някого, трябва да приемеш и това, че той ще се защити, нали! Wink
И не е редно, за да се скриеш, да му отнемаш правото да се изкаже.
Другото, което казваш и аз си го помислих. Особено, като знам, че Америка беше мечта за Аслъ. Дано да я е осъществила, заедно с любимия човек!

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 14:24 от NeZ_9

# 247
В Йешилчам се случиха много неща. Както обещах няма да бързам, но ще ви кажа какво ми прави впечатление в момента. Как две жени се справят с живота си в един мъжки свят. Имам предвид Мине и Тюлин. Едната разчита на женственосста си,манипулира мъжете, а другата остава вярна на себе си и идеалите си, поне засега.  Интересно ми е в крайна сметка, с коя ще бъде Семих.

Общи условия

Активация на акаунт