Отговори
# 240
Здравейте! Нези, Гери, благодаря за историята с количките! Страхотно е, че сте станали част от това! Снощи бях в Йешилчам, така че не съм гледала Ешреф, но късно вечерта минах през темата и съм сигурна, че четох още размисли по темата за ИИ, които днес ги няма...Какво става? Исках да кажа, че винаги е по-интересно да прочетеш какви мисли и чувства е предизвикал даден герой в жив човек, пред това да четеш как някой е донесъл нещо, написано от ИИ, което смята за безпристрастен коментар. Може ли нещо, което не е живо, да влага страст? Джордж Клуни е прав да се възмущава, защото ИИ може би ще замени не само тях, актьорите, той бавно ще замени и ума и душите ни. Confused

# 241
Здравейте, момичета! Simple Smile

Аз вчера рано заспах и не го гледах, но пък тази вечер ще гледам два епизода 😀
Една колежка сега го гледа по телевизията за пръв път и много ѝ харесва. Мама пък тя го гледа с нас, сега пак, сутринта се чухме, на нея ѝ се развива бавно действието, ама тя си свикна на серии по 2-3 часа. Тя е единствения човек, който харесва гласа на Ешреф, имал благ глас 😀
Трябваше да вземат този, който озвучаваше Сарп например, това е една от главните причини да ме е яд, че нова купиха сериала :/

Хубав ден, момичета! Simple Smile

# 242
Добро утро!
Отново са ни замели коментарите от снощи, значи...

Lale, точно с тази "благ" глас на Ешреф не мога да свикна. Сега обаче съм много любопитна как ще крещи с него? Grinning
Иначе от моите наблюдения сериала се харесва много повече от по- млади хора, максимум до 50+ годишни, от там нагоре, на по- възрастни и закостeнели баби, свикнали да гледат бози, не им допада.
Тина, като имаш врeме, пиши какво става в Йешилчам. И не се учудвай на нищо! Hug

Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 10:46 от NeZ_9

# 243
Добро утро, момичета!
Гледам си "Мечтата на Ешреф" семейно, лошото е че, аз много издавам  и дъщеря ми се ядосва...
Аз снощи забелязах, че Нисан все пак искаше да провери момчето дали е живо, Афра с нейната паника я спря.  Това съм го пропуснала като съм го гледала преди.

От мен едни усмивчици от Чанаккале

Хубав ден!
Скрит текст:
Nanni, била си на страхотна екскурзия  - Хърватска, много е красиво в Словения. Преди Ковид  пътувахме най-редовно по тоя лъч - красота, били сме и в Любляна.
Иначе и в Истанбул ще ше да ти хареса и да ти остави отпечатък в сърцето...Следващия път, късметът ще е на твоя страна, сигурно съм в това, ти ще си късметът.🍀

# 244
Добро утро, Момичета
Един прекрасен ден ви желая,
Ооо, пак има  липси  😀 🙃
Спокойно, ще ви заливам с размисли и страсти 😀
Един прелестен Чаатай

Вече липсват, време е да се появят с Асли ✌️

Ели,
Скрит текст:
Благодаря ти, беше фантастична екскурзия 🍀

# 245
Здравейте,
Преспала съм партито.
Сутринта си пуснах да наваксам серия. Продължавам да твърдя, че трябва да се абстрахираме от изгледаните серии в оригинал, от старите емоции и да гледаме като напълно нов проект. Продължава са си ми харесва.

Забравих да кажа, че приятелят на Аслъ беше в Тексас скоро. Може да не е сам

# 246
Гери, не бих го нарекла парти, а по- скоро невъзможност да приемеш, някои неща, когато ги видиш отстрани.
Когато хвърляш нещо в пространството за някого, трябва да приемеш и това, че той ще се защити, нали! Wink
И не е редно, за да се скриеш, да му отнемаш правото да се изкаже.
Другото, което казваш и аз си го помислих. Особено, като знам, че Америка беше мечта за Аслъ. Дано да я е осъществила, заедно с любимия човек!

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 14:24 от NeZ_9

# 247
В Йешилчам се случиха много неща. Както обещах няма да бързам, но ще ви кажа какво ми прави впечатление в момента. Как две жени се справят с живота си в един мъжки свят. Имам предвид Мине и Тюлин. Едната разчита на женственосста си,манипулира мъжете, а другата остава вярна на себе си и идеалите си, поне засега.  Интересно ми е в крайна сметка, с коя ще бъде Семих.

# 248
Тина, няма да ти издавам с коя остава, гледай миличка.😉
(Аз съм го гледала  "Йъшилчам" преди известно време)
Да, така е! Мине е страстна жена, старата любов на Семих.
Тюлин е искрена, тиха и неподправена, невинно, чисто момиче.
Момиче с достойнство е Тюлин!
Според мен точно това завладява сърцето на Семих.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 16:46 от eliet

# 249
Тина, не случайно майката на Семих каза, че си приличат. Тя уж не е "такава", но е избрала същия път.
А коя ще избере той е сложен въпрос.
Ешреф казва, че сърцето обича само веднъж. Но позволи на Нисан да плени сърцето му. И накрая се оказа, че сърцето наистина обича само веднъж. Остава да визиш дали и в света на Семих и киното е така.

# 250
Мине и Тюлин показват две абсолютно различни житейски философии. Мине играе играта на мъжете по техните правила. Манипулира ги, ползва тяхното влияние и сменя маските си според интереса. И си плаща цената за това, защото от една страна постоянно губи от свободата си, а от друга- не е с мъжа, когото обича. Тюлин пък, иска да успее с таланта си, а не с компромиси зад кулисите. Тя е светъл герой, но е и много уязвима. Малко ми е трудно да пиша, като не знам кой до къде е стигнал, но Семих постъпи нечестно спрямо Тюлин, която му даде цялото си доверие. Имаше една много силна сцена, в която Семих стоеше пиян на тротоара, а Тюлин и майка и минаха покрай него. Тюлин го гледаше с болка, въпреки разочарованието си. Мине пък се оказа в ситуация, в която може да загуби всичко и тя смята, че за всичко е виновен Семих...
Става интересно! Wink

# 251
Здравейте момичета,
Наздраве,

За любовта 😉

В очакване на нови снимки 🙂🙃

# 252
Информация от Gabi от Румъния:

Изглежда, че Netflix Brazil е придобил "Eșref Ruya", този факт е официален, защото те публикуваха информация за старта на своята платформа, който ще се състои скоро.
Проектите, които не са направени от Netflix, се поемат по различен начин от страните, които имат Netflix, в зависимост от наличността на материали. Това е причината някои международни проекти да не са на всички платформи на Netflix по света! Само проекти, направени изключително от Netflix (като: The Protector, Terzi, Kubra и др.), намираме на платформите на Netflix по целия свят.
Надявам се, че Netflix Romania също ще поеме този сериал, но всички знаем, че Чаатай има малко фенове в сравнение с други страни, но добри, особено фенове от години (като ние тук в групата), които никога не са се отказвали от него.

Нани, наздраве за феновете на Чаатай, които никога не са се отказвали от него!

# 253
Така е, Нези 🙂
Аз не се отказвам от Чаатай, ...
Дебел, слаб, брадат, ...все тая ...
Обичам го, наистина
Таланта му, очите му, ръцете му, всички жестове и мимики ❤️❤️❤️😘 всичко ...дори избора му на любима жена 😃

# 254
И, аз така, Nanni!
Обичам го всякак Чаатай - усмихнат, сериозен, с брада, без брада, елегантен, семпъл, в роля  или просто такъв какъв е. Има специално място в сърцето ми, като актьор♥️
Снимки ще има и то скоро, пък и Happy birthday ще има след 20 дена😀
Ето и някои от любимите ми снимки, (то май всички са ми любими)

А, тука направо- "трепач"   толкова непринуден и не му "пука", точно това може би най-много харесвам в него - истински и далеч от излишния шум♥️

Уникална усмивка на Mr. Харизма!

Наздраве и лека нощ!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 00:28 от eliet

Общи условия

Активация на акаунт