Отговори
# 420
Добро утро!
Onli Çağatay Ulusoy напомня, че
Точно преди 13 години се състоя премиерата на първия епизод на Medcezir.
Yaman Koper ни спечели още от самото начало
Heart

Кое е първото нещо, което се сещате като чуете Меdcezir и Яман Копер?
Аз веднага се сещам за погледите. Heart Eyes

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 421
Добро утро и от мен! 13 години Medcezir, е аз го гледах по-късно и още си поглеждам от време на време някои любими моменти! Незабравим Чаатай Heart Eyes, е и Серенай:
Не мога да пропусна и горещите снимки на Красавицата Аслихан (Представете си Чаатай в ролята на Звяра Stuck Out Tongue Winking Eye)!    Нези, колежката изби рибата!!! Повтарям най-секси снимката     Весела неделя, момичета!

# 422
Ясна, изби рибата и още как! Wink
Аз също си превъртам често любими моменти от Medcezir.
Няма да спра да повтарям, че това за мен е най-страхотната екранна химия между партньори, разбира се от гледна точка на моя скромен опит с турските сериали.
Дали любовта им е била пренесена и извън екрана, няма значение, ( за мен е била)важното е, че още владее сърцата на зрителите, още от този момент.

до този

# 423
Здравейте! Не мога да не се включа за тази годишнина.

За мен голяма част от успеха на двойката Мира-Яман се дължи на факта, че актьорската игра изглеждаше изключително естествена, органична и изпълнена с реална емоция (аз също съм чувала, че за известен период от време е преляла и в реалния живот на Серенай и Чаатай).
Любими са ми всички първоначални трепети между двамата!

Хубав ден на всички!

# 424
Момичета, днес ще си пусна една серия на приливите с превод. Има годишнина все пак. С Yesilcam нещо съм много назад. Ама и преди като го гледах не можех да се справя бързо. Той иска осмисляне и разбиране. Не е като пуканки. Да хапнеш и да забравиш.

Вчера догледах Ешреф. Как само ми връща стари емоции, които днес имат съвсем друг вкус. Очакванията вече са се смесили с реалността.
От последната серия отново се сетих за гардероба на Ърмак. Два сезона тази жена изкара с едни и същи бели обувки. Нямаше значение дали отиват на тоалетите. Това обуваше. То нямаше значение и че за година и половина фигурата ѝ се беше променила, пак същите рокли ѝ даваха. Ама тя е мъжка момиче. Не забелязах да е правила драми. И пак ми е най-хубавата жена в сериала след Гонджа.

# 425
Гери, аз също не възприемам Йешилчам като пуканки. Просто не мога да спра да го гледам. Пусто любопитство какво ще се случи. Може би факта, че го гледаш за втори път допринася за това да не бързаш. Ще си довърша днес първи сезон и ще спра за малко. Другата седмица ми предстои едно пътуване до Германия. (отиваме на малко проучване с моя мъж)

# 426
На мен ми трябваше много спокоен период, за да го изгледам. Хем натоварва, хем като си натоварен от друго не можеш да се фокусираш. Това ми е проблема.
Сигурна съм, че много гледат турски сериали, за да избягат от действителността. Затова не обръщат внимание на детайли, невъзможни обрати, лоша игра, ужасна сценография. Абе на качество да го кажем. Чаатай винаги е играл в много качествени продукции. Само една две са ми халтура, но пък едната ме запозна с него, а другата го върна на екран. И пак не са най-лошите сериали на турското дизи.

# 427
Medcezir- оставям любими моменти, които сами говорят.
Сцени, които казват всичко без думи.

​Тъгата, сълзата, която се стича, и този замръзнал, прекършен поглед на Мира.
И погледа на Яман, който казва:
"Искам да ти вярвам"
Тук няма нужда от дълги анализи или от шаблонни и сложни обяснения. Всичко е в емоцията, която Чаатай и Серенай предават напълно автентично- онази тиха болка, която те стиска за гърлото.

# 428
Неделен, привет!
За Яман и Мира  и тяхната безусловна любов- незабравими!♥️
Много истинска игра на Чаатай и Серенай

Много ми харесват техните дуети и двамата пеят страхотно!
Специално за вас!

Хубав почивен ден!
Скрит текст:
Приятно пътуване, Тина! Имам доста приятели българи които живеят в Германия - Дортмунд, Мюнхен, Берлин.
Не се оплакват. Много им е добра социалната политика в Германия за семейства с деца, детски и други бенефити. Език - дойч, много е важно да говориш езика.

# 429
Здравейте мимичета,
Меджезира е специалвн за мен, знаете ❤️
Тази любов остави ярък отпечатък 😍

Тина,
Скрит текст:
стискам палци, и аз като Ели ще кажа - много е важно да говори поне един от вас немски език! ММ е немски възпитаник и неговата сестра завърши в Германия, сега живее в Мюнхен!

# 430
Още един много любим мой момент, който не се нуждае от думи

Този контраст - нейното облекчение и тихо щастие, че отново е до него, срещу неговия опит да остане дистанциран, въпреки че отвътре целият гори, предава идеално сложната химия между тях.
Яман винаги се е опитвал да я защити (дори понякога и от самия себе си) и да запази дистанция, когато е необходимо, но физическата им близост на мотора и тази лека нейна усмивка моментално издават колко силно всъщност принадлежат един на друг.

# 431
Medcezir има специално място в сърцето ми. И Серенай засега е любимата ми негова екранна партньорка.

А Аслъ плава по Босфора. Даже по-скоро по Златния рог.

# 432
Гери, веднага визуализирам Kissing Heart

# 433
Ели, Нези, момичета, песните от Приливите са ми много любими, те са жизненоважна част от сюжета,
а Чачо и Серенайка са страхотен дует (мечтая си да направят няколко песни заедно, прекрасно се допълваха гласовете им)

и още

Тина,
Синът ми и снахичката са в Кьолн от 5 г., там се роди и внучката, доволни са, желая ви късмет и на вас Hug

# 434
Аслиханче е на неделна разходка с кораб по Босфора. И там обаче времето е облачно, като и при мен.
Направихме си с щерката пуканки(антиоксиданти😉) аз ще метна една серия "Йъшилчам", тя си гледа други сериали

Общи условия

Активация на акаунт