Парфюмни размисли и страсти - 304

• 5 845
  • 118
  •   2
Отговори
# 60
Smartie, кой от трите нови дамски Hugo Boss имате предвид? Благодаря, ако ми отговорите.

https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Bottled-Beyon … r-Her-136702.html

# 61
Да споделя за горния Boss на Smartie.
И аз го пробвях преди време. Приятен е, младежки, сладък, излъчващ. Хем е като кленов сироп, хем като дъвка. Има чудесна тройност и шлейв. Непретенциозен, и не е натоварващ или прекалено сладък. С удоволствие бих се сдобила с мини или бутилка, ако го намеря на много добра цена. Не се учудвам че привлича комплименти. И аз бих направила комплимент, ако го усетя върху приятелка или позната. Пробвайте го задължително Simple Smile

Тук на Морска гара има и новия "Син час" на Герлен. Него го пробвах преди месец, но се притеснявах да споделя мнение, защото не познавам оригинала. Първото което искам да кажа че това чудо има убийствена трайност!!! Нещо от рода на вечен парфюм буквално. 🤣🤣🤣 Накрая вече почнах да го харесвам, защото толкова миришеше и излъчваше с едно фъс, че просто нямах избор до свикна с него и да започна да се чувствам Old Money. Ретро нотката е на лице, но самият парфюм не е хипер ретро. Усеща се че е работено върху него. В миналата тема беше споменато че карамфила и още нещо са премахнати, но аз лично ги усещам. И доста пудра, ванилия мисля също. Това си е парфюм за специфична публика според мен.
Представям си хора по private клубове, библиотеки, нещо от рода на Old old old money интелигенция. Бутилката е много красива на живо.

# 62
Сигурно ли е, че е новият? Имат стриктно ембарго.

# 63
Еми ако имам сили след плажа ще отида да го снимам. Не знам дали има други подобни бутилки.
Бутилката изглежда така:

# 64
  • Шоплука
Къде имат стриктно ембарго?

Благодаря Лале - не знам къде си го пробвала, но доста ще си го почакаме сигурно в БГ

# 65
На Морска Гара Бургас го пробвах, във Фри Шопа. Вчера също ходих да видя дали има тестери на новия Парадокс и Интерди (още няма. Продават ги отдавна, но тестери няма за проба), и пак го мернах. Не бях чела темата, днес наваксах, иначе още вчера щях да го снимам. Аз в момента съм на плаж, много близко но Фри Шопа, но има заграждения заради концеритите и е голямо обикаляне докато стигнеш до магазина. Ще се опитам да го снимам за темата ако успея вечерта.

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 16:25 от Lale_Lili

# 66
На голямо европейско летище. И не само там. Датата е 27-ми. В официалният им сайт също има само отброяване.

# 67
  • Шоплука
На голямо европейско летище. И не само там. Датата е 27-ми. В официалният им сайт също има само отброяване.

Нищо не разбрах ?!

Има го в БС във Фри Шопа? Бре, аз даже на официалната страница на Герлен не го намерих, само по някакви странни сайтове в нета.

# 68
От много време го има тук. Още от Юли го има. Ще го снимам при първа възможност.

# 69
  • Шоплука
Лаленце - ще съм задължена. Предходната версия, мен лично ми е хубава, а и обожавам ирис.

# 70
Точно този Син час пробвах и аз във Фри шопа на гръцката граница.

# 71
  • София
Хайде и мен ме инфлуенснахте за новия Crush Absolue. Купих го импулсивно след първото пръскане въпреки, че Coco Madmoiselle никога не е бил моят парфюм. Връхните нотки обаче ме грабнаха, драйдауна ми е леко труден в жегата, но мисля че в по-хладно време ще ми бъде опияняващ. Пачулито и ветиверът са ми трудни за харесване и обикновено ги избягвам, в новия Coco обаче са балансирани майсторски с другите съставки (ванилията). Задава се чудесно време за наслада на този невероятен шедьовър. Радвам се, че ви чета и се повлиях да го купя! 🌹
Влязох в Сефора специално, за да го тествам и го купих без колебание веднага след като го помирисах. Консултантките го предлагаха като тестери и го рекламираха с почти всяка покупка на каса.

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 19:42 от Noëlle

# 72
  • The Evergreen State
Lale Lili много благодаря за споделеното, разсмя ме с old old old money, мисля че добих някаква представа, дори и да ми хареса това нещо, не ми се носи нищо такова на този етап, тъй че го отписвам. Недей да се разкарваш за снимка, това е новата бутилка да, тя няма как да я сбърка човек.

И аз не му мислих дълго и си взех бутилка от CM Crush Absolu, носих го вчера. И на мен не е билково стипчив колкото ми се стори при първия тест. И върху мен е фрутиер хаха това е точно описание. Усещам грейпфрута дори и в базата, смесен с ветивера. Пачулито някак не усещам както при първия тест. Като пръснах на китката в магазина първия път, на себе си носех напръскан оригиналния КМ (напръскан не по ръцете, а само по шията). Макар че бяха минали почти 7 часа след като се бях напръскала сутринта, мисля че малко или много носа ми може пак да се е повлиял.

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 16:58 от Athena

# 73
Не понасям Coco Madmoiselle, че го свързвам с неприятна за мен персона и някак не мога да се абстрахирам от това чувство.
Тествах новата Барения, твърдо не е за мен. Чудя се на Shalimar Souffle- то, много нежен аромат, но за съжаление ужасно нетраен върху мен. И при вас ли е така?
Вчера се напръсках с Alluring Fig-a на Калотинис, при първата ми проба на по-хладно време се усещаха печени чушки и изчечза доста бързо, снощи го усещах през цялото време, както и днес.Започва много зелено, после се разгръща в една приятна сладост, напомня ми на топъл гръцки следобед (преди години обикаляхме Парос за седмица, върна ме точно в тия моменти), явно му трябва сегашната жега, за да се разгърне напълно, а на по-ниски температури е съвсем различен.

# 74
В магазина съм и качвам веднага.

Общи условия

Активация на акаунт