Парфюмни размисли и страсти - 304

• 11 194
  • 218
  •   2
Отговори
# 195
Еее, той се носи само зимата при лют студ!
Много добра череша.

# 196
С много смесени чувства съм към новия Коко мадмоазел. В първия момент след като пръснах буквално извърнах лице от китката си. Удари ме много мощно и неприятно и в ума ми първата асоциация беше -  прах за пране. Disappointed След това се поуталожи и почнах да усещам базата на първия Коко Мадмоазел. Листнатите личи и грейпфрут изобщо не ги регистрирам, но за сметка на това тропическите нотки и ветивера, които изобщо не са мои. Не знам, засега съм пас, ще тествам пак на студ. Мъжът ми каза, че е хубав, но за себе си не съм убедена, че ме спечели от първия път, въпреки че имах големи очаквания, четейки вашите описания. За трайност също все още нищо не мога да кажа, със суха кожа съм и тя направо попи огромното напръскано количество. Два часа след това се усеща слабо. Определено не е за поръчка насляпо.

# 197
  • Чукарландия
Coco Mademoiselle Crush Absolu не е за жеги, при мен е хладно, дъждовно и в такова време се разгръща и се стеле разкошно! 🤗

# 198
Интересното е, че аз на първо четене  изобщо не схванах идеята на този парфюм. Усетих го като някаква смесица от аромати, а не като едно завършено цяло. А съм такъв голям почитател на Мадмоазелите. Ще тествам пак, и на топло и на студено, аз не се отказвам лесно. Smile

# 199
Харесах новия Chanel , но не до степен да го искам силно. И преди бях писала ,в страшна парфюмна апатия съм ,нищо не ми впечатлява ,нищо не желая....

# 200
Днес съм на мускус вълна - разнасям Initio Musk Therapy. Отдавна съм го листнала челно за покупка, просто е великолепен парфюм, райско, божествено ухание, толкова е добре блендиран, траен, излъчващ, ни един недостатък не мога да му намеря.Heart

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 12:32 от #Arlina#

# 201
  • Шоплука
Копирам от обучението ни на 24-ти, че е казано кратко и ясно.
Новият Guerlain L’Heure Bleue 2026 е елегантен, ефирен и изненадващо модерен. ✨ Свеж озонов старт, красив ирис и меко, кремообразно съчетание от ванилия и амброксан. Ухае чисто, пудрено и сияйно, с онзи характерен френски шик, който оставя нежна и запомняща се следа. 💙

Ако класическият L’Heure Bleue е вечерният здрач, новият е синият час, уловен в първите мигове на светлината.

Добре са Ви обучили Blush

Този уикенд ще сляза до града да тествам каквото съм намислила и този Герлен задължително.
Какво е амброксан?

# 202
  • София
Здравейте, и аз тествах на летището новият Crush absolu.Много ми хареса,пръснах си поне 4-5 пъти, усетих първоначално  киселата нотка на грейпфрут,после нещо сладко и възбуждащо...и започнах да планувам кога и как ще си го купя.Помислих си,че не случайно тук повечето коментари са възторжени.Качих се на самолета и зачаках дали ще усетя някаква мъжка нотка,както някои споделят...Нищо подобно-не само мъжка, никаква следа от парфюм нямах след 2-3 часа.Помислих, че аз нещо не съм наред, но и сестра ми  потвърди, че изобщо не го усеща на мен.Явно не е само до различни обоняния, но и до кожа- мисля,че и други в тази тема бяха споделяли същото....че не е никак траен този парфюм.Та засега си спестявам едни пари,а като захладнее пак ще го тествам.

# 203
  • Виена
Аброксанът е синтетичен аромат. Новремето Прада го лансира с Прада Канди

# 204
Здравейте! Имам въпрос, за да знам какво точно да търся. Доколкото разбрах, новият Син час е в син флакон? И няма старо издание изцяло в синьо? Или греша?

# 205
Здравейте! Имам въпрос, за да знам какво точно да търся. Доколкото разбрах, новият Син час е в син флакон? И няма старо издание изцяло в синьо? Или греша?
Ето го новия Син час - https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Heure-Bleue-2026-140083.html
А това е стария - https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Heure-Bleue-Eau-d … Parfum-87968.html
Не знам да има старо издание изцяло в синьо.

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 14:38 от Dareland

# 206
Ето го новия Син час - https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Heure-Bleue-2026-140083.html

Благодаря!

# 207
GUERLAIN L'Heure Bleue 2026 e зареден в Нотино!
Дори има сега и код за -15%!
Не видях каква е цената му на Морска гара в Бургас, за да я сравня с тази на сайта. Sad

# 208
Днес си купих Existence Amouage на много добра цена. 1.3 година чаках за нея. Имах малка отливка и сега ще се наслаждавам на този шедьовър много.
За мен това е най- хубавият нишов парфюм направен миналата година, а и тази.

# 209
  • София
GUERLAIN L'Heure Bleue 2026 e зареден в Нотино!
Дори има сега и код за -15%!
Не видях каква е цената му на Морска гара в Бургас, за да я сравня с тази на сайта. Sad
На Морска гара
 100ml - 135€
50 ml. 99€

Общи условия

Активация на акаунт