Парфюмни размисли и страсти - 304

• 14 944
  • 283
  •   10
Отговори
# 255
  • гр.Пловдив
Smile Cutesmallcat, разсмя ме с това. Ще го търся и аз за проба тогава този Син Час като сте такива подстрекателки Smile. Аз обикалям около новия Мис Диор, не ми излиза от главата. Шанела не съм спирала да нося от както го взех. Много хубави парфюмни изкушения има тази година.

Кой е новият Мис Диор?

# 256
# 257
Парфюмни, смокините зреят в момента и аромата им, смесен с хвойна, розмарин, кипарис, орлови нокти и т.н. и т.н прави фантастичен аромат.
Тичах рано сутринта и ми идеше да се отъркам и овъргалям в дървета и храсти 😃

дописвам за Синия час - парфюмни, пробвайте го преди покупка. Доста странен, да не кажа неприятен парфюм.

Хубав ирис, най-близко до аромата на самото цвете в центъра, има Ириса от Приве линията на Армани

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 20:54 от Al Georgieva

# 258
Момичета, аз ли съм се бъгнала нещо, но новото Коко ми завива в посока Либре и I want Choo…… 🤔

# 259
  • София
Момичета, аз ли съм се бъгнала нещо, но новото Коко ми завива в посока Либре и I want Choo…… 🤔
Оооо само това не. Без завои в тази посока, че ще се гръмна. Чака ме в София, поръчан на сляпо.

# 260
Спокойно, аз реших, че залита към Naxos и има лавандула. Всеки със своята гледна точка, на която имаме право. А твоят парфюм ли е, Macadamia?

# 261
Ооооо, да , много мой- силен, траен, излъчващ…. Но ето Рали- общото в нашите асоциации- лавандула / Либре / , а нея я няма 😅
…..и нищо мъжко няма в моята бутилка, нищо …..

# 262
  • Sofia

Аз такова нещо не усещам. Libre обожавам, I want Choo изобщо не харесвам, не ги намирам в новото Coco, слава богу!

# 263
  • София
И при мен изби лавандулов спирт - оттам и усещането за старовремски одеколон, както и намекът за Мон.

# 264
  • BG-DE
Боже, чудех се на какво ми прилича новото Коко, ми на Либре, затова явно не ме впечатли 😂

# 265
  • София
Нищо такова няма и при мен с новото Сосо Crush Absolu. Librе не харесвам и нищо от него не усещам в Crush. Лавандула въобще няма в съставките.
Парфюмът е многопластов, развива се чудесно, започва от леките плодово-цветни нотки и постепенно се появяват същинските нотки (пачули, ванилия, ветивер). При мен финалът е много траен и пудрен, дори след къпане го усещах днес. Не мога да му се нарадвам и чакам с нетърпение да стане малко по-хладно, за да продължа да го изследвам. Наистина ме изненада много приятно. Пак споделям, че никога не съм харесвала класическия Сосо Mademoiselle, но Crush ме очарова.

Да споделя, че днес тествах новия Guerlain L’Heure Bleu и Valentino Vendetta и се отказ от тях. L’Heure Blue беше много тих на моята кожа, направо не го разбрах, а Valentino Vendetta не ми допадна в началото. Някаква досадна сладост се открои при мен. След като се разви, определено ми напомня на нещо, което имам, но още не зная какво. Отказах го от поръчката с Дъглас. И без това се мотаят цяла седмица с изпращането.

Сега чакам новия Dior Miss Dior и ще гледам да приключвам с новите похождения!

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 22:37 от Noëlle

# 266
  • BG-DE
А, някой пробва ли вече La Favorite Jean Paul Gaultier да сподели впечатления?

# 267
Valentino Vendetta и аз не харесах очаквано. От години не харесвам и нося туберози особено мазни, наситени и сладки. Брррр напомнят ми неприятни хора.
Името му е грозно, флакона, цвета, сока, всичко ме отблъсква

# 268
  • Шоплука
Valentino Vendetta - шишето изглежда супер агресивно наистина. Денси той вече на рафт ли е у нас?

Утре е денят за парфюмната атака и смятам да отида в любимият Дъглас и аз.

# 269
Не знам, аз го пробвах в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт