Парфюмни размисли и страсти - 304

• 21 995
  • 376
  •   8
Отговори
# 360
На мен на блотер синия час ми хареса, но на моята кожа стои ужасно. Има една остра нотка на метал или сол, не знам как да я опиша.

Пробвах новия your devotion, доста приятен, кремест, хареса ми.

# 361
И аз днес с проби. Синият час,новата Мис Диор и последната Барения. Барения за съжаление не, така и не харесах нито една. Седи ми прекалено остра, мъжка, както  и другите й две сестри. Новата Мис Диор спокойно мога да подмина след като имам интенз  и парфюм, красива е, да, като всички миски, нежна,ефирна, млада и неангажираща. Синият час- ето нещо, което ме кара да се терзая- мой ли е или не. Класен,  герленски  плътен , някак  ретро, но и не съвсем, от категорията на Шалимар, без да си приличат. Няма я така омръзналата сладост, която блика навсякъде напоследък. И траен, нещо което също е плюс.

# 362
  • София
4 фъса от новата Мадмоазел - 1 час по-късно едва се усеща. Хубавка е, ама тц.

# 363
  • Пловдив
Някой пробвал ли е или да има Roberto Cavalli verde assoluto .Не мога да разбера дамски ли е , унисекс ли ? Става ли за покупка на сляпо ?

# 364
  • София, Лагера
Аз днес тествах и много ми хареса новия L’Interdit Elixir Givenchy. Фен съм на L'Interdit Eau de Parfum Rouge, но този сякаш е една идея по-приятен. Черешката му придава свежест (макар че ми писна от всякакви плодчета, които с навидиха последната година навсякъде).

# 365
  • гр.Пловдив
Аз днес тествах и много ми хареса новия L’Interdit Elixir Givenchy. Фен съм на L'Interdit Eau de Parfum Rouge, но този сякаш е една идея по-приятен. Черешката му придава свежест (макар че ми писна от всякакви плодчета, които с навидиха последната година навсякъде).

Еликсира не съм го тествала ,но обожавам класическия,първоизточника....И го свързвам само с предколедните тръпки,топлите пуловери и задушевните празнични обстановки с най-близките...И няма аромат,който толкова да ми напомня 12м в годината за такава топлота,трепет и спомен от този сезон на годината с любимите хора...30мл го таралянкам вече трета година,само и единствено за есен-зима  ,моменти и спомени...

# 366
  • The Evergreen State
Teddynm разпознах се в твоя пост. Моите 30 мл от оригиналното L'interdit ги таралянкам от двойно по-дълго време. От време на време, я на работа, я някъде другаде долавям този парфюм и се присещам да го сложа и всеки път ми носи страхотно усещане и всеки път се замислям дали да не взема по - голяма бутилка да не би да го спрат, но така и не стигам до това. Не познавам нито един от фланкърите, може би нямам интерес да ги пробвам защото твърде много харесвам оригинала, не знам. Рядко го нося, но и не искам да оставам без него.

# 367
Rockstar, смело взимай alien extraintense, страхотен е Simple Smile

# 368
Привет, нова съм в темата Ви. Днес ходих до Дъглас и видях, че вече не предлагат Opium Black. Изненадах се, някой знае ли защо? И още един въпрос, за Libre intense, имат рефил бутилка, някой поръчвал ли е? Качеството същото ли е като на оригинално бутилирания парфюм?

# 369
Рефилите стават все по-популярни, еко насоченост, по-добър таргет и т.н. И да, оригинал са, още повече щом се предлагат в Дъглас. Рефили купувам обикновено, когато искам  запас на любим парфюм.

# 370
  • Шоплука
L'interdit е един от моите любими работни аромати - носех го по офисите и си остана такъв и до днес.
Любим ми е и до ден днешен, новият не съм го тествала.
Чакам черен петък, че съм направила парфюмен списък.

# 371
За късна есен и в предколедните дни (и вечери) фаворитът ми е Belle de Minuit на Nina Ricci. Ухае на коледни сладки и подправки, подхожда перфектно както за уютни вечери с близки “по домашно му”, така и за обикаляне на тематичните  базари или апре-ски в Алпите. Скоро пак си го взех и нямам търпение да застудее по- сериозно, за да се потопя в прегръдката му.
Да не говорим, че и самото шише прилича на коледна играчка. 😍

# 372
Чакам, с търпение!, да захладнее и да тествам пак Синия час върху китката си. Все още долавям аромата му от блотъра у нас, все по-слабо, но пак класно се усеща. Да, да, помня, че го оприличих с пране, но както казах - обичам аромата на чисто пране, особено ако има и нотка лукс. Иначе, L’Interdit Elixir Givenchy не съм го виждала още във физически магазин около нас, но и след като си купих нов за мен парфюм преди седмица, май не съм влизала или поне поглеждала към шандовете с парфюми.

# 373
  • София
L'inderit ми е любим във всички варианти. Имала съм оригинала, сега имам червения.

Синия час и аз го тествах на блотер. Хареса ми!

# 374
  • BG-DE
L'interdit edp е един от най-любимите ми парфюми. Има нещо елегантно и носталгично в него, което ме грабва. 2 80-ци съм изпръскала и непрекъснато си го поддържам. Новият елексир ми допадна много и само чакам да го намеря на по-добра цена за го взема 🙂

Общи условия

Активация на акаунт