Парфюмни размисли и страсти - 304

• 32 921
  • 544
  •   5
Отговори
# 540
.......И една десятка ме чака да я започна от Angel Stellar.Two Hearts
Оооо, Стелар е абсолютен разкош. Един от малкото Mugler, които харесвам. Непрестанен източник на комплименти е.

# 541
Момичета, помирисах Bois Imperial и много ми допадна. Видях, че е унисекс, става ли за жени според вас, че викам да стрелям направо на 100 мл.?

О, за мен е прекрасен, изпръскала съм почти една стотица, получавам много комплименти, когато го нося 😊
Любимият ми - най-успешната сляпа покупка за последната година. И аз на дребно не си играя, директно 100 мл поръчах, че може и да "за"вторя... 🤣 🥰

# 542
  • София
Ооо, Bois Imperial беше втората ми и последна стрелба на сляпо. След гредата с Gran Ballo (първата стрелба), мислех, че по-зле от това не може да е. Е, сбъркала съм явно Grinning Няма такъв ужас за моя нос. Нямах търпение да го разкарам час по-скоро. Не ми харесва изобщо нито на мъж, още по-малко пък на жена.
Повече никога нищо на сляпо!

# 543
Е, Gran Ballo е ужасен.

# 544
Влизам в темата, без да съм чела много-много, но съветничката ми в тази посока в момента не е до мен, та да ви ползвам.

Искам да подаря на 27 годишна приятелка хубав, класически парфюм. Тя досега само от дрогериите си е взимала, искам да я зарибя по уникалните, носещи удоволствие аромати. Но не знам с какво да я сюрпризирам, дайте съвет, моля. Бюджет - до 100-120 евро.

Общи условия

Активация на акаунт