Парфюмни размисли и страсти - 304

• 46 261
  • 739
  •   9
Отговори
# 735
Всички нови парфюми на по-реномираните брандове в България са на високи цени. И така, докато от Нотино след 3-4 месеца не пуснат някоя промоция, за да стане близка до тези в западноевропейските страни. В тази връзка I Will в испанските сайтове е на най-изгодна цена. Ако не си притисната от времето за 60 мл. след отстъпката от Друни излиза под 55 евро.

# 736
  • The Evergreen State
Лита, Vanja, имате много хубави парфюми. Аз пробвах преди време календара, но ми стана досадно и го зарязах по едно време.

# 737
Имам си нова парфюмна любов - Ex Nihilo - Scarlet Sands.
https://www.fragrantica.com/perfume/Ex-Nihilo/Scarlet-Sands-111627.html

Невероятен е. Отваря се с разкошна сочна малина, преплетена божествено с мандарина. После се развива в белоцветна феерия върху нежна амброва база, която е просто пристрастяваща. Разкошен, въздушен и нежен, а трайността му е шокиращо добра - 24 часа върху кожа, дори след къпане.
Единственото, което не му харесвам е цената. Потресаващо скъп е.
Търсих го в Турция този парфюм, човека на щанда на ex nihilo даже не го беше чувал. Разбрах, че е доста трудно да се намери, а много искам да го пробвам. Само добри отзиви съм виждала за него.

Парфюми аз си закупувам само от duty free, дали в България или в чужбина. Имах една гифт карта за Дъглас, с която си взех един парфюм, чувствах се “прекарана” 😄😄

# 738
Аз пък мъчих Синия час и не можах да го харесам.на мен ми мирише на домашен сапун в по-хубавата му версия.
След всички хвалебствия, реших, че аз нещо не го дооценявам, но има не от мен.
Аз чакам да излязат новите версии на Дюн и Долче Вита на Диор. Любопитна съм как са ги осъвремени ли.

# 739
pomegranate3, той е ексклузивен за Дубай и съвсем наскоро започна да бъде разпространяван и из други места. Затова е толкова труден за откриване. Едно парфюмно другарче ♥️, ми подари отливка от него и така успях да се докосна до тази прелест. Ако имах флакон, с удоволствие щях да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт