"Далечен град" - Сезон 3

• 29 614
  • 311
  •   5
Отговори
# 150
Мога да ви дам този линк ,но е на турски език .
Тук няма превод.
https://canlitv.com/kanal-d-canli-yayin

🔥🔥🔥

🔥🔥🔥

💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
СЕРИАЛА ще има още един помощник сценарист,
Дженк Богатур. 📗🖋️

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 20:23 от Albena Goranova 606011

# 151

Това е снимка от руски профил. Копирайте  линковете.

# 152
https://www.ivi.tv/watch/dalyokij-gorod/632431

Мисля че това е линка.
Но кога ще започне така и не разбрах.
И дали на другия ден както втори сезон ще го гледаме с бг суп.
Пп До сега само съм чела. Щастлива съм ,че се пристраших да публикувам най сетне. 🤗🤗

# 153
# 154
За тези, които ще гледат на руски, в момента завършва повторението на 63 епизод и започва новия.

# 155
Момичета, мисля че това е новата серия с озвучка.
https://turoktv.com/17858-dalekiy-gorod-seria-64.html

# 156
# 157
# 158
Всички играят невероятно! Гледам ги с удоволствие  как изразяват емоции.
Много са големи.
Садакат си е Садакат. За всичко е виновна Алия. И на погребението не можа да овладее злобата си срещу Еджмел. Колкото и грешки да стават винаги всичко отива към началото й с Еджмел. Не може да забрави. Тази й злоба и този вечен гняв докара децата й до това положение- нито едно от тях да не е щастливо по своите разбирания, а винаги да се съобразява на майка си със заповедите. Делбата между двамата й големи сина я докара до ситуация на дете убийцата.

# 159
Какво и е на Фидан?

# 160
Не можах да разбера нищо за този Уфук и какво каза майка му за Джихан Албора и какво разбра Хасан?

# 161
Каква е връзката с Джихан, Макабуле ханъм, Какво завещание е написала, Каква истина е разкрила в писмото
Ще разберем когато прочете писмото Садакат.
МАКАБУЛЕ:
"... Преди години направих нещо много лошо на Джихан Албора..."
"Ще доставиш това писмо... на Садакат Албора. Но няма да те виждат, ще стоиш далеч...Изпрати го  и тръгвай веднага"

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 10:30 от Albena Goranova 606011

# 162
Хасан като видя Уфук га нарече Джихан, или така ми се е сторило. Но има някаква прилика. Рускините считат, че Джихан и Уфук са близнаци и са разделени.
Майката на Уфук каза, че има грях към Джихан Албора.

# 163
Хасан като видя Уфук га нарече Джихан, или така ми се е сторило. Но има някаква прилика. Рускините считат, че Джихан и Уфук са близнаци и са разделени.
.
Още като обявиха, че този актьор ще влиза в ДГ, всички отбелязаха невероятната прилика с Джихан. Това съвсем не е случайно. Явно е някакъв много близък роднина.

# 164
Жалко, че Алия не разбра, че Дениз беше похитен от хората на Еджмел и Джихан го спаси.
Алия толкова се е нахъсила срещу Джихан та ще почне дела срещу него. Не дай Боже да го вкара в затвор, заради отвличането на Дениз. Той Джихан я кара да подпише, но тя се инати. Ще видим как
ще вкара Енвер в тези случки.
За сега е ясно, че Енвер не знае кой е Джихан. Алия скри, когато го видя в ресторанта.
Мъчно ми е много за Наре. Тя вкарва цалата мъка в себе си , гневи си и потушава гнева с алкохол  много разрушително поведание. Накафи ме как се озъби на Ипек като каза, че тя е очите в имението, тоест ще следи всеки и ще докладва на електронната гривна.

Общи условия

Активация на акаунт