"Далечен град" - Сезон 3

• 30 384
  • 320
  •   19
Отговори
# 300
Добър вечер!

Благодаря на всички за новите снимки,инфо и коментари!Досетих се защо новият епизод започва по-рано.Тази вечер отново има футболен мач Турция-Италия,както в петък.Започва в 21,45 ч.Така,че около 1 час ще се гледа сериала от повече зрители.Да видим утре какъв ще рейтинга?

Ето и линковете за руската онлайн озвучка:
На този миналия понеделник не можеше да се гледа.За всеки случай го пускам,
тъй като в събота на ''Рози и грехове'' работеше.Аз там гледах озвучката.
1.https://www.ivi.tv/livestream/dalyokij-gorod/12250?clckid=8bfa1c14
На тези се гледа без проблем.В момента на линка е качен един от фрагманите.Когато наближи началото на епизода,го презареждате и се появява озвучката.
2.https://turoktv.com/18682-dalekiy-gorod-seria-66.html
3.https://ruturkru.net/best-serial-onlain-eug834ii434g/dalekiy-gor … s0dg40ew5g0s.html

Дано нямаме проблем с к.Д както Марман е писала.

Приятно гледане по-късно!

Благодаря, Zlatina3!

Очаквам напрегнат епизод. Дано е и смислен. Grinning

———————————
Днес рожден ден имат Нихат Алтънкая  и  Назми Кърък.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 19:19 от marman

# 301
Не може с гняв и отчуждение да държиш човека който си обичал до себе си и да няма последици от това ,трябва топлина и любов.Стоиш до майка си /а това е човека който сътвори абсолютно всичко което се случи / с осанка като нейната и празен поглед и всички други са виновни ,дори не протегна ръка на Наре като по голям брат а я остави сама с болката й . Не знам какво повече може да направи Алия - веднага се върна и поиска да говори /той знае от Мери дори не чу от нея защо е направила така / каза че се нуждае от него ,че не иска да е далеч от него и какво чу тя - тръгвай си от тук и не се връщай , посла Будапеща и т.н е върна я и "гневът ми към теб е голям и няма да мине " ама стой около мен защото не мога без теб еееееее ами стой си в празната стая и ритай кашоните . Защо трябва  някой да загубим , за да усетим че не можем без него . А той ще може ли да се върне към теб. Риска е голям и не си струва . Затова ще оправдая Алия за всичко - защото е сама и сама търси път към спокойствие за своето дете.

Да  Алия каза, че се нуждае от него, че не може без него, но не помня да се е опитала да го утеши, а само изказа съболезнования, показваше виновност към него. И той тогава в момент на мъка я прогони. До сега тя винаги се е интересувала от това той как се чувства  а в момента, когато трябваше не го направи, а говореше за нейната нужда.Мисля, че точно с това Алия сбърка с Джихан.

# 302
Според мен не беше допусната от него . Още като влезе в имението  Алия видя как Джихан махна снимката и пак настояваше за разговор ,но той каза - Ти закъсня . И след три месеца - време през което всеки прави анализ на случилите се събития , аз видях същия човек без корекция на поведение и емоции .

# 303
Златиииииии, златна си! Heart Flowers Bouquet
Благодаря за линковете!
Хайде, приятно гледане на всички и
най-вече да имаме безпроблемен нет!

# 304
Димана Hug

Аз гледам в момента по к.Д на турски ез.От 20 ч. имаше 15 мин. реклама.Сега дават озета,включиха таймера има още 10 мин. до началото.
Пробвах 1-я линк отново иска регистрация.Така,че очакваме на другите два да има озвучка.

------------------------------------

Озвучката започна с 5 мин.закъснение...
https://turoktv.com/18682-dalekiy-gorod-seria-66.html

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 20:46 от Zlatina3

# 305
🤗 Тази серия беше много добра.👍
Хайде, Алия вече ще спре да иска да  живее в друга държава.
Сега ще и забранят да излиза в чужбина.
🌟🌟🌟
ДЖИХАН :-"Ти беше тази, заради която се изгубих, Алия!"

# 306
Много хубав епизод.
Алия сега ще разбере,че не трябва да се доверява на Еджмел…
Според мен е бременна,но светската й и независима натура никога няма да й позволят да каже това на Джихан при създалите се обстоятелства…
А ето и повод да се намеси и Картал и да защити Алия, и да изчисти името й…Голям връзкар е той и очевидно много близък човек…Навярно баща й..
Става все по-интересно….

# 307

Леле какъв фрагман за 67 еп.
 "Uzak dur benden!"/''Стой далеч от мен!''

https://www.youtube.com/watch?v=f06ftz82uYA

# 308
Ох!
Най-много харесах фрагмента, защото бързо ни разясниха, че не Джихан е подхвърлил наркотиците. Grinning
Хубав, динамичен епизод, но отдалечаването на Джихан и Аля вече е с космическа скорост!
Трудно е да мисля, че имат път един към друг.
Дано Гюлизар ханъм не иска да ни докаже, че по тези земи и в тази среда любовта е невъзможна.

# 309
Хубава серия. Нашите са като котка и мишка.
Номерът с Ипек ме накефи много.
Джихан, обаче се досети, че има номер.
Злобата на Садакат няма равна.
Сигурно тя е сложила наркотика.
Но пък ми се струва, че тя ще откачи, ако не се прехласне по Картал Joy , който й действа успокояващо. Този Картал ще излезе голямата работа чак дава на флашка указания на Атеш как да срива Албора. Уфук и той прочел писмото и знае истина, от която Хасан бяга и иска да скрие.
Много неща  и врагове се завъртяха около фамилия Албора. Материал има за много серии напред.

# 310
💥💥🆕🆕🆕💥💥
ПЪРВИ ФРАГМАН НА 67-МИ ЕПИЗОД НА СЕРИАЛА "ДАЛЕЧЕН ГРАД"
💢 ПРЕВОД :
ДЖИХАН :- Наистина ли вярваш, че съм такъв човек?
Искам да кажа, че наистина отидох и сложих онази отрова в раницата на Джихан.
Така ли е? Такъв човек ли съм за теб?
ДЖИХАН :-Ти ли си,който организира всичко това?
АЛИЯ :- Стой далеч от мен!
АЛИЯ :- Стой далеч от мен!
АЛИЯ:-Чантата на Дениз беше изнесена от имението.
ДЖИХАН:-Значи...?
АЛИЯ:- Значи, може би майка ти да го е направила.
САДАКАТ:-Питаташ ме дали съм сложила отрова на гърба на внучето си?
ДЖИХАН :-Направи ли го, или не го направи, мамо?
ЕНВЕР :- Какво е това?
КАРТАЛ :- Алия Симит.
КАРТАЛ:-Ще отворя вратите. Притежавам силата, от която се нуждаеш. Ще ти я дам.
ЕНВЕР:-Кой сте вие? Откъде знаете за ситуацията на Алия?
КАРТАЛ :- Ако Алия е дъщеря ми, няма да напусна този град.
АЛИЯ :- Не познаваш това място. Правилата тук са съвсем различни.
ДЖИХАН :-Ще те измъкна оттук. Няма да останеш тук.
АЛИЯ :-Аай...!!!
ПОЛИЦАЙКА:- Добре ли сте?
https://youtu.be/CLLDb-0sPQc?si=Hbr4GC-o16yMq24Q

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

💥🆕 Адвоката на Алия, човек на Картал.

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 00:58 от Albena Goranova 606011

# 311
От следващата серия започва пропукването на обвивката на Джихан . Алия ще припадне в ръцете на Агата и в болницата ще се разбере за бременността ,но според мен той няма да узнае скоро пък и Енвер идва и всички ще си спинкат в хотела начело с Джихан . Няма как Алия да е там сама и болна .....Purple HeartLaughingHeartpulse

# 312
Невероятната Сахра!

Трудно гледам тежките епизоди, които с всяка серия стават по-страшни, но изключителния подбор на актьорите и великолепната им игра ме залепват пред екрана! Целият основен екип на сериала е страхотен. Съвсем заслужено имат номинация за Emmy Awards!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 10:02 от marman

# 313
  • Варна
Много хубава жена е Сахра.

# 314

Hands Clap

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 10:10 от marman

Общи условия

Активация на акаунт