Изненадана съм, че Джихан не проследи Енвер къде е отседнал и какво прави, с кого се среща и т.н.
Картал веднага заповяда да го проследят и да знаят всичко за него. Вижда се, че Картал е голяма величина с по-широк престъпен кръгозор, добре обмисля нещата и има връзки навсякъде..
Джихан е местен и знае с неговите анадолски похвати да действа. Неговият бизнес не е мръсен, въпреки че е
контрабанден, но няма оръжие и наркотици. При Картал нещата сигурно са на много високо ниво.
Врагът на Джихан е цяла вселена. И тук се появява крехката и нищо неподозираща Алия и нейният син.
За малкият Дениз ще се бият двама дядовци и една баба.
Накрая да не се обединят всичките Албора дори и Еджмел, и Садакат срещу човекът Картал, който иска да ги измести от влияние в региона, да им вземе бизнеса и да ти опустоши, за да може да трафиканства с оръжие и наркотици през техните земи. Явно над него също има някой, чиито заповеди той изпълнява. Не вярвам да е сам в този бизнес.
Искаше ми се с един юмрук да затворя устата на Садакат. Тази жена е уникум, вярна на себе си и още повече озлобяла към Алия. Не може да преглътне нейната поява в Албора и нейната гордост, справедливост и най-вече любов, която получава от Джихан и която Алия раздава с пълни шепи. Садакат, според мен никога не е имала в брака си любов, по начина, по който тя е искала. Нея я дразни много любовта на Джихал и това идва отново от нейната греховност и нейната ярост, че тя се е доверила на неправилен човек и е забременяла от него.