Просто Истанбул/Altı Üstü İstanbul, ATV

• 5 171
  • 234
  •   2
Отговори
# 210
И как ще стане да са живи?
Държат интригата и напрягат с тези тежки фрагове. Да видим какво ще излезе от всичко това.

# 211
И как ще стане да са живи?
Държат интригата и напрягат с тези тежки фрагове. Да видим какво ще излезе от всичко това.
Ами те ако не са живи край на сериала. Joy Тия кадри с мишката ще гледам. Joy

# 212
-Иди в чифлика, телата са там.
-Неее, Емир! Емир... Емир.....
-Узай...
-Емир е...
-Ще го намерим. Емир... Ааааа....
-Събужда се.
-Не можах да стигна навреме Зехра...
-Емир...

Не, че нещо ама май ще пропусна идния епизод, голяма врява ще е явно. Особено като вземат да крякат за Емир 🙄

# 213
Благодаря за превода, ThankYou!
Да, тежък епизод ще е, сигурно чак на финала му ще се яват възкръснали.
И чак ги показват в моргата. Как ли ще го отиграят това съживяване! Thinking

# 214
Едно време нямаше ли някакви "сиропчета", пиеха ги и им спораше сърдечната дейност и имаха няколко часа да вземат анти сиропчето 😂

# 215
Еха, доста интригуващ трейлър. Кога ще има епизод, кога ще е паузата?

# 216
Едно време нямаше ли някакви "сиропчета", пиеха ги и им спораше сърдечната дейност и имаха няколко часа да вземат анти сиропчето 😂
Има го сиропчето от "Ромео и Жулиета" още. Joy

# 217

другата седмица вече ще има нов епизод.

# 218
Понеделник ще има😌

Има го сиропчето от "Ромео и Жулиета" още. Joy
Въпреки че от тези сценаристки не знам дали да очакваме такова нещо, че въртят и сучат все едно и също 🙄

# 219
дано да е добър епизода, да затворят устите на града че пак се надуха.

# 220
Въй какво става с тези? Яко пудра са ударили 😂

Нещо са им дали да изпият със сигурност. Кой ги е спасил? Залагам на Тарък и неговото 112 включване 😬
Аз така или иначе последните 2 епизода на преразкази ги изкарах, този също ще го гледам по клипчета само. Мен не ме напряга крякането за Емир, а други работи 😂

# 221
Аз пък наистина не разбрах логиката при Наз, кога се влюбиха, кога станаха гаджета и тн, чак и се раздира така. Същото направиха и при Див, после не можаха да излязат от тези глупости 😑

# 222
Ами за мен е нормално като се влюби някой да реве, че този, в който се е влюбил, е умрял. Всъщност това е единствения човек, на който Наз наистина се довери и се опря предвид обкръжението й. Без него тя е сама. Ще ми е интересно пък на мен как ще наложат Мелек да вика и реве за Узай като те почти едва имаха някакви отношения. Набързо ще ги влюбят, че зор им дават.

# 223
Мелек едва ли ще се тръшна като Наз. При нея точно това е проблема, хем и беше забит нож от всички, хем не се запита защо изведнъж ажаба Емир се държи толкова приятелски с нея, дали не е игра заради Узай. Изобщо веднъж се видяха на махалата и тя като научи за майка си цъфна там🤦‍♀️ Още повече, че има Алина

# 224
На Алина по принцип не й пука особено за нея. Даже и в болницата не искаше да отиде да я види, че искаше да седи при Садо. Тяхното приятелство го развалиха отдавна за сметка на други герои. Емир не е човек, който да я използва, не е като Узай, тя го разбра още в началото.

Другия понеделник започва и нов сериал. Нещо за Карадениз пак. Тамън видях трея. Точно в стила на турската публика. Според мен ще има гледаемост 🤔

Общи условия

Активация на акаунт