Просто Истанбул/Altı Üstü İstanbul, ATV

• 5 113
  • 233
  •   1
Отговори
# 225
другото море няма и 5 епизода да издържи, важното истанбула да се върне с гръм и трясък.

# 226
Не знам, не знам.... с тия морги, погребения, викове, сълзи... Аз например не бих гледала това, бих го оставила за после и бих надникнала да видя онова новото Море какво ще е. Опасявам се, че и турският зрител ще направи нещо подобно. Защо да гледа сърцераздирателна драма, когато се знае, че ще оживеят? Цяла серия погребения и вопли.
Абсолютно ненавреме е тази серия- след двуседмично прекъсване, повишаващ се рейтинг на основния съперник и идването на нов. Яд ме е какво направиха от един младежки сериал за футболни таланти и любовните им трепети. Защото викове и драма има достатъчно в другите. Не гледам Далечен град, но доколкото знам, там ги има в изобилие.
Дано не съм права, дано турските зрители не мислят като мен. Не ми се разделя със сериала.

# 227
Зависи другата седмица ще си проличи, две седмици да няма серия за повечето е пагубно, но ще се види. Йекта или ще изплува или ще се издъни за пореден път.

Иначе повторение от вчера, зависи колко е било

Total | (6) | 2,97
AB | (12) | 1,76
ABC1 | (9) | 2,52

# 228
А знаете ли кои други сериали е писал въпросният сценарист? "Див" го започнах и именно сценарият ме отказа. Или може да напишете името му на турски, да потърся в IMDb.

# 229
Yekta Torun се казва. Аз знаех за Ябани и Tozluyaka. Тук разбрах, че и Ben Leman е писал.
Иначе е не мисля, че рейтингите биха паднали чак до там да го премахнат Истанбула. Поне над 4 ще се задържи, а това им е достатъчно.
Градът захапа иначе първото място и трудно ще пусне. Този новият крадениз според мен също ще има аудитория, турците обичат такива сюжети.
Но все пак всички в понеделник може да си имат своята публика и да си съжителстват с прилични рейтинги.
Иначе съм съгласна и аз за погребенията и драмата. Излишно е. Липсва спортът и настроението от първите епизоди.

# 230
Става студено футбол няма да играят въобще. 😁

# 231
Благодаря, YoanaIv! Hug
Проверих в IMDb. От сериалите му ми харесва "Ask Aglatir", с Дениз Джан Акташ и Хафсанур. Също сериалът с Бергюзар Корел "Възел" /Dügüm/, той май беше за платформа. Леман не съм гледала, но съм чела добри отзиви.
Значи когато иска, може да пише хубаво.  Дано да не изпусне нашия сериал.

# 232
проблема е че се води по акъла на феновете в соц.мрежи особенно в х. иска да угоди на тези които искат техните герои да са преден план.

# 233
Става студено футбол няма да играят въобще. 😁

Много изнежени, моя син и зимата го водя да рита 😂
Възел с Берг и аз го харесах, другия не съм го гледала. Може би зависи с кого е в тийм, защото те обикновено са няколко сценариста. Но от тези младежките му сериали, наистина пише според социалните медии и това обикновено завършва зле, не само при него, а по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт