Абонаментни услуги

• 974
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
имам само Сторител главно заради приказки за детето. Иначе не виждам голям избор за слушане за мен или ако харесам нещо, то гласът на рзказвача ме дразни. Обмислям Ютуб, но ми се свидят парите.

# 16
Точно стари търся Simple Smile няма Simple Smile
На ютюб много му се чудим, но ние гледаме подкасти, информация, мнения, където всеки клип има отрязък за ‘днешния спонсор’. Ми сори, ама да платя да ми махнат 30 сек реклами, за да слушам 5 мин реклама вътре в клипа, няма да стане.

# 17
За мен YouTube с реклами е просто негледаем.

# 18
Отварям го през браузър Brave. Няма реклами преди и след, нито прекъсва. Но спонсорите вътре в клиповете си остават.

# 19
Аз ползвам YouTube revanced на телефона, няма никакви реклами. През Firefox с адблокър също става, на лаптопа също имам адблокър на самия браузър. Няма начин да им платя за абонамент, известно е, че те нарочно слагат безумно много реклами, за да те подразнят достатъчно да си купиш premium.

# 20
Аз слушам YouTube само вкъщи, почти само от телевизор, докато чистя/готвя. И филми гледам само на голям екран (телевизор). Лаптоп свързам само с работа и не поглеждам вечер.

# 21
Имам абонамент за Netflix, VOYO, CineNovelero.

# 22
  • София
Плащам Duolingo и Netflix. HBO и Storytel имам безплатни към плана на мобилния си оператор, Apple TV, Disney+ и Spotify ползвам на разменни начала (дала съм достъп до Netflix на още трима човека, а те на мен - до епъл, дисни и спотифай). Не че имам време да гледам всичко това, ползвам активно само Duоlingo, Storytel и Netflix.

# 23
Освен за интернет и ТВ(ние доста гледаме), плащам и за: Netflix, Spotify Family, HBO, Apple (200gb) от както родих много бързо ми свършиха 50gb 🫣 Преди няколко месеца плащах и Storytell, но от както не излизам с детето да спи навън, нямам време за него и го спрях. Понякога пускам Apple TV или Showtime главно заради някой нов сезон на сериал. Имам Youtube family от приятели. Плащам и за приложение за записване на сън, хранене и тн на детето. Още няколко месеца и ще го спра най-вероятно. При нужда плащам и Canva.
Може би най-малко използвам spotify, защото слушам музика най-вече, когато шофирам или на работа, но съм майчинство вече над година. Използването на Netflix и HBO са на вълни, според това какво ново има. Обмисляла съм да намаля абонаментите, но реших, че няма какво да спра, всичко ми харесва да е достъпно. От много време спрях да свалям филми и сериали, за мен е разумно по някакъв начин да заплащам за труда на хората. Както се спомена вече, и аз препрочитам да гледам на ТВ и просто да пусна сериал/филм. Плюс е, че мога да си го пусна на друго устройство, без проблем.

# 24
НВО 3,но само заради комедиите...

# 25
Много ме дразни това с местещите се сериали и филми от една платформа на друга, ходи ги търси, а накрая отиват в Hulu, за което даже не мога да се абонирам.

# 26
...и се чудя дали да си махна телевизията, ако е възможно.

И аз много настоявам на мъжа ми да махнем ако не изцяло телевизията, то поне HBO-тата. Абсолютно са ми вече негледаеми. Твърде много ми идват джендър моментите в почти всеки сериал/филм.
Мисля си, че можем спокойно да караме само на ефирни телевизии колкото ако някъде станат такива новини, че да искам да чуя бързо официалната версия за тях. Но честно казано от ковида насам не ми е трябвало да чуя някакви официални версии.
Има ли все още ефирни телевизии? Дето си ги хващаш само с вградената антена?

В къщата ни, където не ходим постоянно, категорично искам да махна телевизиите. За там отпорът са... мачовете.

Гледат ми се хубави стари филми и сериали, които лично да си подбирам. Но Замундата вече я няма, а през The pirate bay ми е тегаво да напасвам със субтитри. Телевизиите обаче не могат да са ми заместител въпреки, че въртят стари филми, а и с бгаудио както харесвам. Друго си е да си поровя по категории, по актьори и т.н. Filmizip е несравнимо по-бедно от торент тракерите.

От години ползвам за развлечение само You Tube. Там имам абонамент за десетки канали. Обичам когато съм си вкъщи да пусна да вървят хубави научно популярни видеа. Дори да не ги гледам, да ги слушам ми действат успокояващо. Отделно от това всякакви според моите си интереси абонаменти за дизайн, геополитика, езотерика. С години мога да не пусна телевизия. Определено се пазя от официални новини и гледни точки.
Само ако можех да преборя мачовете... Или поне да му намеря откъде другаде да си ги гледа...

Общи условия

Активация на акаунт