Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 35

• 18 344
  • 302
  •   6
Отговори
# 75
И аз ги видях, Долче. Simple Smile
Сапуните на коя марка са?

# 76
На Алверде.
Скочих и аз сега до близкия дм, че само ме дразните. Имаше и намалени неща с 80%. Същия етикет като 50. Някои бяха на отделен стелаж до касата, където си стоят по принцип, други бяха по рафтовете, но много трябва да се гледа. Сигурно спират някои серии и за това.
Аз взех два твърди сапуна на Алверде с лавандула, два спрея против изпотяване на Балеа, детска престилка за готвене на БейбиЛав и душ гел за след слънце на Балеа.
Ще преровя и другия ДМ до яслата на детето 😃

# 77
  • София
На Алверде.
Скочих и аз сега до близкия дм, че само ме дразните. Имаше и намалени неща с 80%. Същия етикет като 50.
Ей, днес ще ходи значи пак до dm! Sweat SmileSweat Smile

Снощи бяхме на кино в мола и минах през dm - абсолютно нищо намалено нямаше в този на Стамболийски! Освен на намаления щанд, който беше оскъден и буквално "клошарски" на вид.
+ навъсена касиерка (по другите магазини са все приветливи, или поне държат поведение).

Любим ми е магазинът в Ботевград (на път за вилата ни е), едно, че чаках доста време да го открият, друго, че е голям, просторен, добре зареден, любезни продавачки, ако имам онлайн поръчка веднага ми се дава (а не да чакам да обслужат неколцина клиента, пък да викнат колежка, тя да слезе до мазето...).

# 78
На Стамболийски е един от най-отвратителните магазини. Вечно мръсно, незаредено и кофти служителки.

# 79
Никакви намалени сапуни не намерих. И дезодорантите бяха свършили. Яд ме е, че не взех 2 вчера, имаше.

# 80
Момичета, препоръчайте продукт за коса, която да не хвърчи.
Пяна не. Може термозащитен спрей, нещо укротяващо за фини коси.

# 81
Аз съм много доволна от крема за коса на Балеа 5в 1. Не го откривам обаче сега

# 82
А, този крем е много хубав! Ползвам го в момента. Не съм обърнала внимание, че вече го няма.

# 83
И аз не знаех, че го няма вече. Миналият месец си взех.

# 84
Накакъв балсам без отмиване, от тези които са във вид на спрей. Според типа коса, няма как да предложим нещо без да знаем повече, но има избор за всеки. По-малко ще се наелектризира.
И минимум размятане по време на изсъхването, независимо със или без сешоар, това също може да увеличи фриза и да стои хвърчаща и рошава.

# 85
  • София
Ползвам на Балеа един спрей за заглаждане, лилава бутилка, с плодов аромат.

Този е: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/applink/p/d/2978038/balea-zaglaz … pdsteilen.laufend

# 86
Имам го и този, но аз лично не съм впечатлена от него.

# 87
Подстрекателки! Видях крема за коса със зелената ябълка при нас и грабнах един.

# 88
Много е хубав! Няма да съжаляваш!

# 89
  • Пловдив
Без отмиване ли е?

Общи условия

Активация на акаунт