Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 35

• 8 700
  • 174
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
гадни са тези ампули с вит.С,много мазни ползвах една и другите стоят,но най-вероятно ще ги изхвърля

# 61

Извинявам се, ако е коментирано, но се чудя на този шампоан. Има ли някой , който го е пробвал ?

Този съм го лайкнала, защото Живко (много честен инфлуенсър, макар, че не е точната дума за него) го беше препоръчал като с доста добър състав по предназначение. Взимай смело.

Аз ползвах балсама на тази серия. Много добър балсам. Така лека и подредена друг балсам не ми е правил косата. Сега имам да изхабя друг, ама пак ще си купя на пантен от тази серия.
Аз ползвам серума за коса от тази серия и много ми харесва, затова разпитвам и за другите продукти от серията. Благодаря😊

# 62
Серумът омазнява ли скалпа?

# 63
Серумът омазнява ли скалпа?
Аз го ползвам само след миене на косата, т.е. не слагам всеки ден. Не, не ми омазнява въобще и има много приятен аромат. С тънък рус косъм съм, ако е от значение.

# 64
Благодаря! А по отношение на косопада има ли ефвкт (знам, че не зависи само от използваните външно продукти, ами и от вътрешното състояние на организма, но все пак)?

# 65
Дали спират серията на Пантен Hydra glow и аз да не съм разбрала?. В магазина, в който влязох преди малко, рафтовете с тази серия бяха празни, а на етикетите им пишеше Outle с намалена цена.
Да, за съжаление. А много ги харесвах. Снабдила съм се с един балсам и две кутии маски. Маската от тази вътре с частичките.

# 66
Един намален дезодорант на Балеа и един серум против пигментация, пак на Балеа си купих, 50% намалени. Друго интересно за мен не открих.

# 67
Благодаря на съфорумката, която спомена за намаления с 50% дезодорант 96 h - заредих с 6 броя за мен и дъщеря ми.😅 Много приятен аромат. И крем за ръце с маслина на -80%. За майка ми любимото и' червило на Голдън роуз, също с намаление.

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 11:14 от dolce miele

# 68
Влизам и аз да благодаря за споделянето за намаленията! Много ги обичам 😀
И за да допринеса и аз към темата - в новия магазин на България и Гешов в София има много намалени продукти - сапуни, шампоани, кремове...

# 69
Благодаря! А по отношение на косопада има ли ефвкт (знам, че не зависи само от използваните външно продукти, ами и от вътрешното състояние на организма, но все пак)?
Според мен има. Ползвам години наред един спрей от Златна Рибка, от  2 месеца съм с този и определено леко стопира летният косопад , който започва при мен края на юли

# 70
  • Пловдив
В близкия магазин няма намалени дезодоранти...не, че ще купя де.
Ония ампули с вит.С ше идат в коша.

# 71
Оглеждах се за сапуни аз, но при нас няма никакви намалени.
Последно във вторник взех крема за ръце с маслина и шампоана за сиви коси и оттогава не е имало нищо ново.

# 72
  • Сливен
и при нас нямаше намаления,само от коментирания дезодорант имаше 1 бройка

# 73
Не се изказах правилно.
Има намалени, но са отпреди няколко дни.
В последните няколко дни не са намалявали нищо ново.

# 74
Оглеждах се за сапуни аз, но при нас няма никакви намалени.
При нас имаше много бройки сапуни намалени с 50%, но само с лавандула. Стояха на отделен щанд при козметиката, която разпродават. Точно там не бих се сетила да търся сапуни...
Ако не беше стикерът за намаление, нямаше да разбера, че съществуват подложки против инконтиненция за мъже.🙂
Предишният път определено дезодорантите 96 h НЕ бяха намалени при нас, затова вчера се изненадах приятно.

Общи условия

Активация на акаунт