Рита АВГУСТИНЧЕ из тумбака, летни плодове да хапне чака.

• 15 787
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
добро утро поспаланки Joy
не знам вчера в патиланци как е било но над Овча купел беше нещо страшно...
Толкова гърмя, по едно време един гръм така удари, все едно блока щеше да падне, аз много се стреснах, изпищях.... и след малко какво мислите стана - контракция....УЖАС!!за първи път разбрах какво е това контракция

# 211
  • Златна Добруджа
МЕГИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! С НАЙ, АМА НАЙ-ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПРАЗНИКА ТИ  Hug
 newsm59  bigdance2  ura

Къде го тоз дъжд, при нас нямааа. Сутринта рося буквално за 2 минути и никаква работа не свърши  Crossing Arms И слънчо липсва, ама за него има по-голям шанс да се появи  Simple Smile
Аз изкарах кошмарна нощ, че и мъжът ми не можа да спи покрай мен. Тая хрема ме умори, що чудеса слагах в носа си  ooooh! , рана стана  Sad
Франито, браво за хубавите новини  Peace
Гера, количката е много хубава

Лек ден   bouquet После пак ще се включа  Heart Eyes

# 212
Добро утро и от мрачно Търново

МЕГИТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ЕДНО ХУБАВО БЕБЧЕ ПРЕЗ АВГУСТ ДА РАДВА ВСИЧКИ ВИ!!! Hug

Ето и едно подаръче за теб - ако си любопитна после ще ти го отворя   bouquet
- А ЕТО ТОВА СЛАДКО БЕБЧЕ ДА ВИ ЗАРАДВА ПРЕЗ АВГУСТ
Димианки - видя ли, че всичко е ОК.Даже с една седмица напред браво!!! Peace
Франито - честито потвърждение на чурката
Гера - хубава количка ама и хубава цена. Money

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 09:51 от vasq78

# 213
  • София
 Добро утро!

МЕГИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

newsm59 newsm59  Gift  party023  ura newsm38
  МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И МНОГО ДЕТЦКИ СМЯХ!

# 214
  • ГОре на черешата...
Добро утро, тумбачета!
Мегита, честит рожден ден! Много здраве, любов и незабравими щастливи мигове с малкото съкровище!

Франито, такива са мъжете - отсега си врат носа дето трябва и не трябва Mr. Green! Пък тумбата ти е много сладурска Hug!

Ментина, с Коризалиа пробва ли?

Ивченце, и мен много ме е страх от бури...ама внимавай, опитай се да не се стряскаш толкова.

Тук е облачно и хладно, но не е валяло и токущо се опитва пак да напече...аааааааа, искам дъжд, стига с тия жеги вече Close!

# 215
Честит рожден ден на Мегита и от мен!!!!!ДА си ни жива и здрава и много много щастлива!!!!!!!!!!!!!!Да те слушат всички и много да те обичат! Леко раждане да имаш и едно здраво и красиво бебоче да гушкаш!!!! Само положителни емоции и много любов!
   bouquet

# 216
  • Пазарджик
Добро утро весели мами  Hug
Мегита, честит рожден ден  Tada   Да си много здрава, много щастлива и мноооого спокойна, всички около теб много да те радват. А пък август да гушкаш най-сладкото бебенце.   bouquet

При нас днес облачно и едно такова приятно хладничко - чак дълъг ръкав си сложих. Пожелавам ви усмихнат и прохладен петък  Hug

# 217
  • Златна Добруджа
Ментина, с Коризалиа пробва ли?

Не, какво е това - спрей или мехлем? Слагам Vapurub и Стеримар.

И при нас се начумери, но излезе вятър и сигурно ще разкара облаците  Thinking И аз искам дъжд, но не през деня, че ми обърква плановете  Tired Точно в почивните дни ли намери да се разваля времето, че за учениците са 3  Close

# 218
Мариетка  Hug
Знаех си че ти ще ме попиташ първа ,пускам копи на писаното :

Искам да споделя ,че и моят термин е загатка .Моята дата за последен цикъл е 8.11.2006 ,но и моята док каза че съм забременяла между 20 и 30.11  т.е термина ми е ......  за мен е незнаен .Тя ме води  в документите с термин 15.09.2007 но каза че действително ще родя около 31.08  и 01.09. 2007  . Аз честно казано съм много объркана защото смятам да раждам секцио -в такъв случай датата е много важна .Док обаче държи да родя нормално и затова може би не ми казва точната дата  newsm78
това все едно, че аз съм съм го писала, само че моя последен цикъл беше на 4,11 и ме водят с термин 11,08. не мога да разбера, при положение, че си знам точно кога съм забременяла, защо инкой не обръща внимание на това  Close все пак съм казала, че съм засичала ову и с тестове, и с температура, не го смятам просто, защото тогава сме се кексили  Confused калкулаторите в интернет ми дават термин 27,08-28,08 и последният път док ми каза, че най-вероятно за тези дати ще ми насрочи секциото, защото по ехограф терминът ми излиза началото на септември. и си умирам от страх, ако тръгне по-рано каква ще правя  newsm78 и болничните ще ми ги издадат 45 дни преди 11 август.  ooooh!

# 219
  • ГОре на черешата...
Ментина, това са хомеопатични таблетки - смучат се по една на час и бързо отпушват носа.

Херелина, няма как да те водят с друг термин, така е по закон. Ако ти си знаеш овуто, можеш да кажеш на лекаря и да се разберете за секциото, но навсякъде официално /включително и за 45-дневния болничен лист/ са длъжни да те водят с термин 11 август.

# 220
  • Ланкър, планините Овнерог
МЕГИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 221
Мегита, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти пожелавам и най-хубавият подарък през август    bouquet

Мариета, аз вече взех да съжалявам, че не излъгах още в началото кога ми е била последната М  Rolling Eyes

# 222
Аз изобщо си нямам понятие кога съм забременяла точно...май съм от несериозните майки...ама как да зная...И аз съм с термин 11-08...Съвсем се забърках
 Сега говорих със сладкишче и тя ми обяснява как някаква жена родила в чакалнята на болницата...свят ми се зави направо...
 Май пак ще вали в София

# 223
  • ГОре на черешата...
Поли - Моли, споко, тая жена със сигурност е била от малцинствата - те така раждат - като зайци Mr. Green, затова имат по толкова деца...аз както съм се мъчила първия път мислиш ли, че ще издържа така 10 пъти като тях Rolling Eyes.

# 224
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз изобщо си нямам понятие кога съм забременяла точно...май съм от несериозните майки...ама как да зная...И аз съм с термин 11-08...Съвсем се забърках
 Сега говорих със сладкишче и тя ми обяснява как някаква жена родила в чакалнята на болницата...свят ми се зави направо...
 Май пак ще вали в София

Последния ти цикъл май е бил на 04.11, тъй като моята лекарка беше разбрала, че това е датата на последната ми М, а аз тогава съм забременяла. Първия път като раждах, на съседното магаре една ромка изстреля четвъртото си чаве. Роди го 1месец по-рано и си беше съвсем доносено и здраво. Плацентата й беше черна, т.е. пушила е като комин, лекарите веднага я разконспирираха. Обаче бебо си беше наред.

За дъжда......в Младост не е спирал от снощи. Вали си тихо, кротко и хладно, ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт