В залата любимият ми продукт е водата.

шейкър или шише с вода
ЕАА които разтварям в нея
изолат (в контейнер под бутилката)
фитили/ куки, които си слагам при по-тежките упражнения.
кърпата е другото, което нося винаги!
Електролитите подпомагат хидратацията и възстановяването на минералите, които губим с потта. Особено полезни са при по-дълги, интензивни тренировки или много топло време, каквото е това в момента.
Изотоничните напитки комбинират течности, електролити и въглехидрати. Могат да подпомогнат поддържането на енергията и хидратацията при по-продължително натоварване.
BCAA/EAA аминокиселини, които участват в мускулния протеинов синтез и възстановяването. EAA (незаменими АК) са по-пълният вариант, защото съдържат всички 9 незаменими аминокиселини . BCAA съдържат само 3 от тях (левцин, изолевцин и валин) и имат по-ограничена допълнителна полза, ако дневният прием на качествен протеин е достатъчен..
Pre-workout обикновено съдържа кофеин и други съставки за фокус, енергия и усещане за работоспособност преди тренировка. Аз например избягвам кофеиновите pre-workout продукти, но приемам предтренировъчно
Цитрулин за повече кръвоток и pump. Той е доста кисел,да знаете. Тъй като може да понижи кръвното налягане, хора с ниско кръвно или приемащи лекарства за кръвно е добре да внимават. 
Шейкъри практични за протеин, електролити, изотонична напитка или други добавки. Ако има контейнер за протеин/ добавки е огромен плюс.
Бутилката е най-простият начин да следим реално приема на течности и да не чакаме да ожаднеем.
Фитилите и куките помагат при упражнения, при които хватът отказва преди целевия мускул, например тяга и гребане; така ограничението не идва само от предмишниците. Аз си нося
Ластиците са удобни за загрявка, активация, мобилност и допълнително съпротивление при упражнения.
Ръкавиците осигуряват комфорт, подобряват хвата особено при изпотяване в ръцете. Освен това намаляват мазолите от директното триене на тежестите в кожата.
успех в играта и очаквайте още мои включвания.