АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 850
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
Ми би трябвало, ама не знам нейното дете от кога го е пило. А и за този вирус ни казаха да не пием, че само го подтискало и ставало по-лошо.
Вени, Мати има ли още Т?
А другите болнички как са?
Много е пусто напоследък тук, а уж е лошо времето и всички са си вкъщи  newsm78

# 166
Вени, аз ползвам за Вяра две прахчета - Смекта и Ентерол.
Смектата обаче не се разтваря добре, става лепкава и кашава.
Затова предпочитам Ентерола, пък и е много приятен на вкус!
Половин прахче, разтворено в малко водичка пресича веднага   bouquet
Иначе пораженията с дупето са ми до болка познати  ooooh!

# 167
  • София
Мерси, Сабина! От сутринта не е акал - чудно направо!

Наде, няма вече - снощи малко вдигна, но я свали сам! Предполагам, че няма вече да вдига! А антибиотик наистина е излишен при вируси!
Вие как сте?

# 168
Привет, прибрах се от лекции /кафе  Whistling/ и сега отиваме на гости.
Вени, Стенли отдавна е добре, да чукна на дърво, това беше преди две седмици и повече.

# 169
  • София
Аз пък разбрах, че сега!
Ох, взеха ми децата - сега ще се отдам на ленност и сън, че не съм спала две нощи като хората!

# 170
  • София
Вени овчето мляко запича сериозно. При дизинтерия се дават само сухар и обезсолено сирене.
Ама верно много пусто тук Simple Smile

# 171
Здравейте мами!
Отдавна не съм писала, но то бяха кръщенета, рожденни дни после болести и... Благодаря ви за пожеланията... Черпя със закъснение за РД-то на Марти:

Но имах проблем и с влизането във форума - даваше ми някаква стара страница и не можех да пиша - какво беше станало незнам...

Марти имаше отит и 39 градуса Т- първо едното ушенце, после другото... За съжаление опитахме за пръв път и антибиотик. После също като при Надето целия беше в пъпчици- ситни и сърбящи... Нашия лекар ми каза, че е прегряване, но вече не му вярвах и отидохме във Вита. Там лекаря ми каза, че е от антибиотика или от Парацетамола...

Продължавам изчитам старите теми, че много съм изпуснала. А и снимки не съм гледала от срещата...

Целувки и гушки на малките сладурчета!

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 00:11 от 6u6i

# 172
  • Добрич
Здравейте момичета Hug
Днес все още никой не е почерпил с кафенце, нека това да съм аз
Заповядайте   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

Момичета да ви попитам малчовците ви ядат ли всичко от детските млечни кухни??? Моят Алекс отказва да яде бульони, пюрета и кисели. Направо се чудя защо все още продължавам да взимам храната и после да я хвърлям newsm78.
Предпочита да яде плодове - яде череши, киви,банани, някой може да ме упрекне ,но му харесаха и ягодите, за които знам , че са алергени, но му харесват, а и няма за сега никаква реакция.
Харесват му само супите, които ги правя.

Дано всички болнички да се оправят Praynig

Времето днес е мрачно и студеничко, няма да става за разходки, но пък за почивка и спане е идеално Peace
Лек ден на всички

# 173
Momicheta do sega sum pisala pisanie za putuvaneto ni i mi iztri vsichko. Biasna sum, zashtoto i kredor niamam. Shte probvam drug put, zashtoto se iznervih i toz komp na sestra mi mi pravi niakvi nomera, vidiah se v chudenka. Imam mnogo za razkazvane, Zarka shte te svetna kakuv gurch e putuvaneto s ednogodishno Wink. Mnogo ni e trudno da se adaptirame oshte. Po princip ne mi otnema mnogo vreme, no Leksa ne moje da osuznae akvo stava i si kara po staria grafik. Vecher igrae do 3-4 chasa i posle spi do 12-1 na obiad. Razsipana sum ot bezsunie, gurloto mi e zadrusteno neznaino zashto. Leksa mnogo mrunka gorkata, dano vleze v ritum skoro, che inache neznam.
Smin, Rodi, ne sum vi zabravila, prosto triabva da se priveda v red. Nie se gotvihme za plaj a to v nasha chest vali i vali. Dnes triabvashe da hodia da izbiram restorant za krushteneto i tova se razmina. Tursia stolche za kola i se okaza, che tuka maksa e do 18 kg a az iskah ot po-golemite. Vchera obikaliah i na nishto ne se spriah. Shte hodia i do obrazcov dom i tam ako ne haresam shte triabva da se spra na neshto ot Hipolenda predpolagam. V Metro imashe samo dve, ednoto v interes na istinata mi haresa no shte vidim. Tova e za sega ot men, shte se vkluchvam kogato moga. Varnenki, ochakvaite vkluchvane do niakolko dni. Pozdravi ot nas za vsichki vi Hug

# 174
  • София
Мисче, радвам се, че сте пристигнали живи и здрави! Дано Лекса бързо свикне и дано дъжда вече спре  Praynig

Два дена се правих на оптимист и не ми пуше от дъжда, кръстосвах напред назад, вчера направих великепен пазар, обаче днес вече се предадох на лошото време. Шефчо вчера и днес е страшно кисел, спи лошо и като прибавя и днешния затворнически ден, заради дъжда..... ад.

Какъв късмет извадих с времето миналата събота нали?!  Heart Eyes

# 175
Мисче, добре дошли Hug ... дано Лекса бързо да се настрои към времето тук Praynig Hug

Какъв късмет извадих с времето миналата събота нали?!  Heart Eyes
И аз точно това си помислих вчера Wink

# 176
  • София
Привет! На нас ни изби 8 зъбче и явно температурата и растройството са били от това!

Мисче, добре пристигнала! До кога си тука?

# 177
  • Варна
Здравейте!

Моя палавник продължава да е крив, снощи пак температура, едва го приспах ooooh! Явно не е вирус, защото няма разстройство или повръщане. Само Т. Сигурно са зъби и то кучешки, нещо долната 'ограда' не му спори, само 2 зъба и никакво движение. Горе са 4 и е тръгнал 5ти вече Thinking
Днес не е излизал и пак крив, крив, реве и се тръшка. Явно, много го мъчи детето. Мисля да го заведа, ако не вали, до педката да го види за всеки случай. Ако знам, че са зъби ще съм по-спокойна Tired

# 178
Здравейте!

На нас пък "хубавите" неща с Пресил ни се случват винаги през уикендите Confused

Днес имахме перипетии с кърлеж Shocked, беше му се забил на крачето, търчахме до Спешният център, така и никой не можа адекватно да ми каже какви са рисковете Sad
И за серум тетатус бяха на различни мнения докторите, според един трябвало до 24 часа да му се бие, а според другият няма нужда, при положение, че има ДТК.Та не бихме, ама...

# 179
Здравейте.
На Анжела и изби и 5тия зъб Peace
Аз малко не пиша, че съм канена на много балове, за жалост като шофьор Mr. Green та не мога да си пийна  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт