АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 849
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета  Hug
Много отдавна не съм писала тук и тая вечер ми дойде ред на компа, а и от дечурлигата  Mr. Green
Надявам се всички да са добре и здравички, които не са - бързо да оздравяват  Naughty
При нас новостите са малко - 3 зъбчета долу, единия от които кътен  newsm78 или по-точно този зад кучешкия, а на всичкото отгоре изби и преди четвъртия горен  Grinning обшо взето абсолютна нетрадиционалистка
въх че дума  Sick. Все още не ходи самостоятелно, само за ръчичка и по 4-5 крачки между мен и баща си. Обожава да играе с кака си и разбира вече доста от нещата, които и казвам, но много се прави на "чалната"  Blush поглежда ме под вежди и се хили. Много ми е сладка като и се скарам - ляга по лице на земята и се сърди.Та такива работи при нас.
Следващата седмица любимия ми е в командировка, така че може и по-често да пиша  Mr. Green До скоро надявам се  Hug[/color][/i]
Нови бременки ли виждам или греша, Фил? Ако е така на добър час   bouquet

# 181
Az kato na vsiaka mandja merudia, ama da si kaja na Elidimcheto. Da, Fil e naj-novata ni bremelinka Mr. Green.

Veni, tuk sme do 14 Juni.

Dnes vremeto ni zadurja v kushti i imah vreme da obhodia foruma, za sujalenie izgledi za kredor tuk maj niama. Zatova niama i da pisha mnogo.
Nadvecher uspiah da zaveda Leksa v Morskata na lulkite, lele kakva radost beshe i kak se trushkashe kato si trugnahme. Sestra mi vika vse gi gledam che revat i chak sega razbrah zashto Mr. Green.

# 182
Мис, айде бе, кога ще ходиш да си видиш пола, как имаш търпение, не знам Grinning

Елидимче, мерси! Hug

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 23:36 от Филип@

# 183
  • 2 етажа над тавана
Мисче, радвам се, че сте пристигнали живи и здрави! Бързо климатизиране на Лекса, че и ти да си починеш и да се порадваш на Варна! Hug

Фил, дано няма проблем с Преско!

Честити зъбки на Анжела и Мати!

# 184
Добро утро, момичета.
Филипка, дано няма последствия след кърлежа.
Мисче, добре дошла. Много малко ще стоите. Мислех, че поне 2-3 месеца ще сте тук.

# 185
Добро утро!

Рени, Честит Рожден Ден!  bouquet  bouquet  bouquet

И честит имен ден на имениците! Hug

# 186
РЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!
В ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ, ДА НОСЯТ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!

НАЙ-СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ КЪМ ИЛЕНКА! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 08:49 от envia

# 187
  • Варна
Честит Имен Ден на всички!!!!! Heart Eyes
Аз ви черпя за именния ден на мъжа ми Hug (не съм научила как се слагат снимки още Embarassed)

Честити зъбчета и бързо оздравяване на всички  Hug

Моят юнак вече няма Т, но и зъбчето се бави Thinking
елидима01 , приятно ми е да се запознаем, аз съм нова  bouquet. Та моя е с още по-странни зъби, 2 долу и 4 горе, като се канят да излизат кучешките пак горе. Голям майтап, долу всичко е спокойно. Малко ми е странно, долу ги изкара още преди Нова година и бяха първите зъбчета. newsm78

# 188
  • София
Рени, честит рожден ден!

Честит имен ден на имениците!

Весел празник на всички празнуващи!

# 189
Честит имен ден на всички именици днес.
А на Рени, честит рожден ден.
Весело изкарване на празника.

# 190
  • София
Рени, Честит Рожден Ден!
Честит Имен Ден на именниците! Раче имаш ли именник?

# 191
  • 2 етажа над тавана
Добро утро, момичета!

Честит рожден ден, Рени!  bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

Черпя ви за имения ден на  майка ми!

# 192
  • София
Благодаря ви момичета!!! Hug Толкова е хубаво да влезнаш и да видиш такива хубави пожелания! newsm24

Честито на именниците!

# 193
  • София
Бабълче, да ти е живо и здраво майчето! Все така дейно и за пример!

# 194
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!
ЧРД на адашката!

Малееееееееееее ooooh! каква съм  newsm57/не знам защо ама този емотикон ме кара да се запитам къде зачезна ренката????.
Mr. Green Ей ма на! Естествено пак бяхме забравили да си платим нета  doh  newsm57 и ни го спряха. Сега, обаче, си го платихме за 6 мес. и се надявам вече да липсвам само заради хубави поводи!

И аз го изкарах тоя смотания вирус с гаденето и разстр., гадна работа! А Валката и той нещо днес не е добре, ама не е от същото. Дано да са зъби, да не е нещо сериозно  Praynig Снощи заспа в 21.30 и току що стана, но през половин-един час ревеше истерично, а няма Т или нещо друго притеснително.  Thinking

Сега отивам да дочета старата тема и да разглеждам снимки и после ще се включа пак.

Общи условия

Активация на акаунт