АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 843
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Рени, честит рожден ден  newsm59! Желая ти здраве , много любов и късмет.   bouquet.

Честито и на празнуващите днес!

При нас няма нищо ново, Ема и нея я мъчат зъбите, една нощ спи , една не и така. Най-ме е яд на времето , че седим затворени по цял ден.

# 196
Здравейте Wear Umbrella

Рени, честит рожден ден! Желая ти много здраве и семейно щастие в новия дом! Дано тая година всичко по вода да ти върви Grinning

На всички именници, весел празник!

Искам да попитам нещо - понякога слагам в киселото мляко и в чая на Яна кафява захар. Може, нали?

# 197
зДравейте момичета!
Честит рожден ден Рени!!! Бъди здрава и обичана от любимите ти хора!!!!!
Честит имен ден на майчето ти Бабълче!!!!! Честит имен ден и на празнуващите днес!

Мале, как се радвам на бременните за втори път! И ви се възхищавам на смелостта Heart Eyes!!!

Чакаме и Юлето с резултати, до колкото знам тази седмица ще е на лекар...

krassenka, и ние сме по вашата система - 4-2 - 4 зъба горе, 2 долу. И вечер не се спи - изплаква по 3-4  пъти на вечер, през деня всичко се лапа, имаше и висока Т... Бях чела някъде, че първо излизат кътниците, после са кучешките - така, че може би ни мъчат кътници....

Нунич, и аз давам на МАрти кафява захар - слагам му в киселчето - мисля, че е по-добре от бялата...

Хайде да направим един молебен  Laughing или както там се казва - да спира този дъжд, че ми омръзна да стоим вкъщи!!!!!
 Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 198
Момичета, мислили ли сте че тази нервност и неспокойство на децата може да са от глисти....  Пиша защото детенцето с което излизаме му намериха глисти, та се чудя да взема да направя едни контролни изследвания и на Димито. Тя постоянно слага нещо в устата, не мога да съм нон-стоп след нея и да гледам какво загризва.

Честито на имениците! Иленка,   bouquet

Честит рожден ден на Рени!

# 199
  • Варна
Днес пробно го записах 2 група на ДК. Вземаме манджата и менюто ме втрещи Shocked, супа пилешка, леща като чорба и кисел, струва ми се ненормално да се предлагат 2 супи Twisted Evil. Аз разбирам, че за 1,20лв. няма да има банкет, ама чак пък гола леща Twisted Evil Та мисълта ми е това нормално ли е или само при нас така?!

# 200
И при нас е така с ДК. Веднъж седмично е постно ядене. По принцив  - в понеделник. Другите дни е с месо, но отново са доста рядки. Според мен се приготвят така, защото още се робува на факта, че трябва да се дроби хляб за да засища. Е, аз не дробя - нито на супата, нито на второто. Просто си ги давам и двете - едно след друго. Гладна не е останала.

# 201
  • София
Соня от 2 седмици е на ДК, но не я яде особено. Не е лошо яденето, но тя пак не го харесва. Супата не я поглежда под никаква форма, второто го е изяла цялото досега само 2 пъти. десертите ги яде безотказно. Но 2 лв. на ден за десерт не ми се дават.Като не иска яденето й отварям готово пюре и го изяжда. Но искам вече да престане да яде готови пюрета и да мине на по-преходна храна. Вие давате ли още готови пюрета????

# 202
  • София
Нуни, според мен кафявате захар е за предпочитане.  Peace

Аз се родих откакто взимаме кухня. Реа едвам изяждаше пюре на Хип от 125гр, а сега ни се случва да си изпапка цялото букранче от 190гр. ( е не всеки път, но.....)
Аз също не слагам хляб вътре. Давам и кашкавалче или филе, за да си донапълни стомахчето.
Не мога да кажа, 4е съм много доволна от предлаганата храна, но е страхотно улеснение за мен, а и Реа не харесва манджите на никой друг.
Вашите деца хапват ли си десерта? Моето въобще не го възприема като храна. Първо го давах на кучето, но сега съм се сетила на хитрината, да и го пасирам с малко вода и така го изпива в шише.

Включвам се към ритуала за спиране на дъжда!  Praynig

# 203
Ема е от една седмица на кухня - частна, добре изглеждат  яденетата, но път тя не пробва даже. Като и растат зъби спира храната, сега е само на нейното си мляко и плодови кисели млекца. Всичко от кухнята съм замразила, с изключение на десертите, които на татито много се харесаха  Grinning.  По скоро супите ми се струват редички, но това си е супа, а не като мойта , какво ли няма вътре и накрая като наблъскам и фидето, то си става направо яхния.

# 204
Честит Рожден Ден, Рени! Много здраве, радост, щастие, ....
Честито на имениците ни, да са живи и здрави и много обичани и щастливи!

Хей момичета, страшни сте, дъждът спря Laughing Ние ходихме малко на разходка, но Кало заспа и се прибрахме да поспи у дома, после ако все още не вали ще се разходим пак.

# 205
Здравейте  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РЕНИ   bouquet
ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ

ДК много я харесва, без десерта него много рядко го изяжда  Peace

# 206
  • Варна
Ники обожава ДК, но 1група. Аз реших да пробваме 2ра, нали вече е голям. Едва хапна половината леща, плю, рева и накрая си легна гладен. После , благодарение на рекламите, хапна още малко и си дояде с картофено пюре.
Чудя се дали да упорствам newsm78

# 207
  • Русе
Честит Рожден Ден Рени!

Здраве, късмет и незабравими мигове с любимите ти същества!

Ами, и аз да почерпя... Blush

Честито и на всички останали именици!  bouquet

Честита племеница на енви! Hug

Диляна си харесва детската кухня, яде всичко с много малки изключения(лещата е едното!). krassenka, нормално ми звучи менюто ви - само лещата не би трябвало да е рядка.  Naughty
Готови пюрета - само плодови давам, но рядко.

И Диляна се обзавде с дългоочаквания 8-ми зъб и започна да спи по-спокойно, иначе от месец насам просто не беше моето дете... ooooh!

Гале, аз Диляна съм я изследвала за глисти преди месеци, щото на баткото намериха  #Cussing out...и се бях побъркала. Oказа се, че няма, и лекарката ми каза, че по принцип много рядко се срещат при толкова малки деца, освен ако не са били контактни със заразени (ама сериозен контакт - като да лапат общи играчки, бельото им да се пере общо и т.н.).

# 208
Добър ден и от мен  Hug
това е почерпка за имения ми ден.
Честит рожден ден, Рени!

Поздравления и за майчето на Бабъл както и на всички останали именници   bouquet

Красенка   friendship
Рени, аз давам готови пюрета, защото домпром и омръзват, а и месните ги предпочита готови, моите не се получават много-много, стават сухи  Thinking

# 209
  • София
Здравейте и от нас в този хубав и почти слънчев ден.

Честит РД на Рени! Бъди много обичана и щастлива жена!   bouquet

Честито на всички именици! Да са здрави и да радват близките си!

И аз да почерпя за моят Любим именик - таткото на Емо Simple Smile Данче Wink

Рени
и аз давам пюрета, когато в готвените ястия прекаля с подправките. Проблемът при нас е, че и 250гр не му стигат и давам задължително десерт...  Или яде 2 по 190гр.

Емо днес опита мед. Набарал на баща си  бурканчето с меда и се скатал с него под масата. Докато се усетя, че е съмнително кротък беше успял да хапне и да оплеска дрехите си и мокета. Та днес празнично прах мокет Simple Smile
Таткото ни се излекува от варицелата сега тръпнем дали Емо ще се разболее newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт