АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 834
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от нас.
Честит Рожден Ден на Рени! Бъди здрава и обичана, щастлива и неотразима жена.
Честит Имен Ден на всички именници! Да са здрави и щастливи!
Вени, Мимка, честити зъбчета!
Вени, радвам се, че не е вирус.
Готови пюрета не яде от февруари месец, когато започна ДК. Яде всичко от там, аз съм доволна от менюто вече. Преди няколко седмици имаше готвач по заместване и беше плачевно положението, но вече е добре.
Айде да спира да вали, че и ние откачихме вкъщи.

# 211
Ха-ха молебена върши работа, ама много малко от вас се включиха...
И ние бяхме на разходка и слънце дори видяхме...

Готови пюрета давам само за следобедна закуска...
Нашата кухня много ни харесва, но и аз понякога не му давам някой неща, като боб, леща, зеле и кремчета с прясно мляко. Последните не ги понася и ги плюе...

# 212
  • София
Иленка, душко, въобще не те слагах при Еленките  ooooh!..... Честито!  Hug

Нуни, сигурно е по-хубаво без всякаква захар, но и аз слагам, кафява.

Галче, стресна ме с тези глисти  newsm78

ДК взимах 10 дни, сега от четвъртък не мога да отида, заради гадните порои  #Cussing out Днес тръгнахме, уж не валеше и не бяхме стигнали до спирката и така заваля, че - кръгом и се прибрахме, съответно аз бях вир вода. От както вали това ми е най-зверското мокрене. Вече не ми останаха сухи панталони  ooooh!

Включвам се и аз в молебена  Praynig Praynig Praynig Съвсем луднахме 3ти ден заточеници между 4 стени  #Cussing out

# 213
Помагайте!

Не съм източила водата от ютията и явно е ръждясала и сега като глада ми цапа всички дрехи! Как мога да я изчистя?  newsm78

# 214
  • София
Наде, аз бих пробвала да пусна чиста вода да мине през ютията. Незнам, дали това е начина, аз така бих направила.

# 215
Данче, пробвах, ама не стана  newsm45

# 216
Влизам ,за да ви кажа,че много ми липсвате Cry

Честит имен ден на всички именници  bouquet

За сега сме добре и сме здравички.
в сряда ще правим прощапулника,че то вече тичаме hahaha

Наде,за ютия има някакви профилактични таблетки с/у варовик.Пробвай с тях.Има ги в магазинчетата за техники(ютии демек де).

Аз все още бъркам манджи по 3-4 пъти дневно.Апетитът ни е на моменти.Кога ядем,кога не....

съжалчвам ,че немога да се включа по никакви въпроси исписани в темата!Просто няма кога да ги прочета!

Надявам се ,че срещата е минала добре.
Целувки Heart Eyes

# 217
  • София
Наде, споко душа, може да се включи някой с по-меродавен съвет, ако не аз ще ти помогна - от 3 дни гледа и избирам ютия  Peace Mr. Green

Енви, все забравям да ти честитя - честита ти племеница! Много, много здрава и щастлива! На щастливите й родите сили, здраве и търпение!
Разкажи повече, как се казва, какво е чинка  Mr. Green

Четох днес статия за прощапулника, интересува ли се някой, за да я пусна?

# 218
Тина, Данче, чинка/стринка съм на децата на брата на мъжа ми. Мислех, че е популярно. Thinking
Малката племенница се казва Виктория, тежи 3250 гр и я изписват утре от болницата. Днес накупихме подаръци, цветя. Peace

ДК не ползвам - готвя аз.  chef
Готови пюрета давам, когато сме навън или много рядко, ако нямам готвено, но напоследък забелязвам, че не й харесват много.
Дъждът мен пък ужасно ме кефи! Grinning Бях се затъжила за дъжд! Днес след пороя излизахме и въздухът беше кристален! Но при нас не е било така бедствено, както в София. Rolling Eyes

Дано за Преско няма последствия от кърлежа! Praynig
Дано всички болнички деца са оздравяли, а неспокойните - са се успокоили! Praynig
Честито на всички нови зъбчета - да са бели и здрави!  bouquet

# 219
Данче, пуснах тема в клюкарника и ми предложиха да я напълня с кола  newsm78 Мисля да пробвам.............искаш ли да ти изгладя някоя блузка после  Mr. Green А ти за мен ли гледаш, искаш да ми подариш нова ютия  Mr. Green

# 220
  • София
Наде  Whistling

Енви, чувала съм чинката, но не е популярно в нашия край и затова непомня каква е роднинската връзка  Embarassed Да се похвалиш после със снимки на малката Виктория!  Heart Eyes

Направо не мога да си позная детето - спи му се мноооооого, сложих го още в 19,30ч да спи, а той само си лежи и дреме. Ако излезна от стаята когато мине без рев и се върна след повече от 30 мин. той си лежи, но е буден. На обяд, след като неуспяхме да стигнеме до ДК съседката ми даде нейната супа, която готвила за внучето. Въпреки, че шефчо я яде с охота, се оказа свръх солена. Сега се налива с вода  Confused Това колко обезпокоително може да бъде?

# 221
  • Добрич

Честит Рожден Ден на Рени! Бъди здрава, обичана и щастлива жена.
Честит Имен Ден на всички именници! Да са здрави и щастливи!

Енви, честито ти племенница  bouquet.

За тия роднинските връзки и аз съм много на Вие - дали е чинка, стринка, етърва , вуйна и т.н. newsm78, докато си го обясня ............ накрая естествено включвам. Аз съм вуйна на племенницата си, но тя направо ми казва на име и много се радвам, защото ако ми каже вуйно има да се чудя на кого вика Joy

Лека вечер момичета

# 222
  • София
Наздраве, мацки!  cheers

На Вальо му излезе зъбчето и следобеда цареше мир и спокойствие. Има още едно на път, но се надявам да ни отпусне поне още един ден без рев.  ooooh!

Тази дума чинка съм я чувала и ми е много смешна, а в края на мъжа ми имат една още по-забавна - лелинчо  Wink

Аз още не взимам храна от ДК. Бях се записала в градината до нас, ама проучих каква е храната и реших да не взимам от там. Единя ден имаше таратор, пържен салам с пържени картофи и нишесте, на другия - бобена супа, кренвирш със салата от недосварен боб и пак нишесте. Въобще не ми се струва подходяща за деца от 1 до 2 год, не мисля, че толкова малки хлапета ще могат да ги дъвчат тея големи парчета, а и това пържено...  Sick
За кухнята на Хер Бебе чух добри отзиви, някой взима ли от там?

Готови пюрета давам риба и понякога заешко, агнешко, дроб..., такива неща, които рядко готвя за нас.

Разгледах снимките от пленума, СТРАШНИ СТЕ!!!  newsm10 И като гледах щъкащите из тревичката лапешоци, ми хрумна да питам, има ли дечица, които още не ходят съвсем стабилно? Вальо ходи много бързо, но е страшно нестабилен и постоянно се размазва.

Ох, тъкмо бях написала, че нещата при нас са се успокоили и малкия пак изпадна в истеричен рев. Мазах венците, дадох му Калпол и дано да не се повтори снощния кошмар  ooooh!

Хайде, лека! Аз ще се опитам да поспя, дано малечко да отпусне малко сън  Praynig

# 223
  • София
Добро утро  Hug

Нещо молебена за дъжд пак не е бил достатъчен  Confused

Ренка, с теб ли вампирясвахме тази нощ? Crazy Ти когато си писала ние вече сме били в страната на сънищата, ама до 00ч каква игра, какво чудо беше  ooooh! ooooh! ooooh!

# 224
Здравейте момичета!
Честито на Рени и всички именници със закъснение!Бъдете обичани, щастливи и най-вече много здрави  bouquet
Вече и аз мога да се похваля най-накрая с проходили крачета на Юли. FlutterДанче, давай статията за прощъпулника :mrgreen:Доста е боязлив и внимателен, само че ме притеснява това, че си забива пръстчетата на крачетата в пода/как го обясних само Crazy/т.е. подгъва си ги като ходи и това го прави нестабилен според мен..Има ли други деца които правят така?
От ДК взимаме храна и се приема сравнитело добре.Изключения прави лещата и една манджичка с месо/единствената, която ми харесва на миризма, защото аз не смея да кусна дори/.Всеки ден има месо-или месна супа и постно второ или обратното.Затова събота и неделя аз предлагам само постничко у дома Peace.десерта много се харчи, не давам ако е с какао  Naughty
Ренка, и на мен ми се струва не за едногодишни деца менюто в градината ви Peace
Риба,агнешко и дроб не съм включила в менюто.
Цветииии,и ти липсваш Hug.
И да споделя ранните ни неволи.Станах аз и сложих детето на гърнето и казах на Д. да го пази да не стане/за пръв път го ангажирам с това/.Връщам се от банята и какво да видя-Юли се изпишкал на новия матрак ooooh!, а баща му беснее, че съм го слагала с гърнето на спалнята.Ами на калпавия майстор......Вдигнал детето докато пишка и то милото изпишкало част в гърнето и другата част извън него.Ей много смотана работа, прах матрак, суших със сешоар ooooh! и така започна весело нашето утро...
На вас пожелавам ведър ден и весели емоции  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт