АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 846
  • 276
  •   1
Отговори
# 15
Ние ще ходим на море първите 2 седмици на август и ще сме с детето обезателно-и аз не тръгвам без него НИКЪДЕ.Ще отседнем в Бургас, но ще ходим на плаж по тихите плажове извън града вероятно Peace
В  тази връзка да споделя за планувания морски пленум, че ако е по морето дайствително и е порвата половина на август-ще сме на линия.Ако ли не-здраве да е.Просто вече сме си планували отпуските, а и моята за съжаление е само 2 седмици годишно Tired.А пътуване от София до морето в рамките на 2 дни-е мисията невъзможна.Юли повече от час-два не се вози в столчето/и то ако спи/, то е мрънкане, държане на ръце, дърпане на татко му, абе въобще.....а и имайки в предвид пътната обстановка и натовареността през лятото хич и няма да го возя на ръце Naughty.

# 16
Ванче, пусни снимки на подстриган Юли Hug

# 17
Хотел във Варна, ами не питайте Варненките, те никога не спят на хотел там  Joy  Майтапа на страни, в самия град ли искате, или къде? Дайте джокер какво иzисквате като местоположение, напр. да е до плажа ли, или да е във вилна zона, малък ли да бъде или голям с аниматори и детска дискотека?  Laughing  Хотели бол...
Танче, май предпочитам в града да е хотела, не държа да е точно до плажа, но пък да не е и на другия край чак, макар че аз обмислям варианти да ходим на плаж някъде другаде, а не във Варна ... Иначе претенци дали е да е голям или малък, зависи от цените, не искам нищо специално, ако може да е на приемлива цена ...
А може и квартира примерно, стига да има условия за дете.

Смин, давай предложението, че вече ми се приходи на море, то в тая жегааааа Simple Smile

Ние мислим да ходим на море, засега на Варна сме се спряли, август месец евентуално, поне за тогава си планираме отпуските.

# 18
Ванче, пусни снимки на подстриган Юли Hug
Забравих и снощи да кача Embarassed Embarassed EmbarassedХем спрях да кърмя Crazy.
Как щях да забравя да се похваля ooooh!
Приели са ни в единствената ясленска група в ОДЗ-то до вкъщи newsm68.През септември здраве и живот ще си имам ученик bowuu newsm44.

# 19
Привет и от нас  Hug

много странна ноЩ имахме. Миленка спеШе мн неспокойно и се будеШе преz 4ас. Когато отидох при нея, се успокои на момента и zаспа на ново. След като си легнах и тя ревна zа пореден път, я вzех при мен и тя от там нататък спа непрбудно до 8  Rolling Eyes  Това как да го тълкувам? Ако бяха zъби да я мъ4ат, ЩеШе и при мен да се буди.....  Thinking

Именно zаради сеzона и по високите цени преz август моето първона4ално предложение беШе да направим пленума в на4алото на септември. Тогава цените Ще са по ниски, Ще има пове4е места пък и ве4е няма да е такава жега. Пък Дан4е, не е каzано да е в града, може и в курортите наоколо  Peace  Мен ми е все тая, моята е лесна, zа мен няма и проблем към Бяла/Обzор да се ориентираме.

Ще гледам оЩе днес zа хотели/квартири, zнам доста, имаме и ние немалко връzки  Whistling  та все Ще иzмислим неЩо  Peace

# 20
Отворик отделна тема zа морския пленум http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190692.0

# 21
ще водите ли децата на море, кога, къде?  

Ще водим децата  Mr. Green на море, ама аз вече обясних кога и къде, та няма да се повтарям.

Ааа и Иво е подстриган. Първо го направих на френска черта, но Младен не одобри. После офъках и бакенбардите. Сега е пич да не ви разправям. И най-накрая прилича на момче  Laughing

# 22
Добър ден,  приятелки мой Simple Smile
Нова тема сте подхванали, и аз използвам да се включа преди да се достигнали 5-тата страница Mr. Green

При нас положението е малко тежко - много работа + татко в командировка + тежък М с главоболие и целонощно повръщане снощи (дали пък нямам някаква мигрена newsm78). Симона беше на самоотглеждане Sad

Енви, много се радвам за хемоглобина Laughing Мислех ви Hug

На море мислим да ходим със Симона, но къде, още не е ясно. Накрая предчувствам, че ще ходим пак на Слънчев бряг. Не че е лошо, хем без пари, но пък татито ни го карат да работи там Rolling Eyes

Диня, мисля да давам. Аз и ягоди й давам вече де. Много смела съм станала Mr. Green

Само едно предложение да отправя към Соф. мамите за Железница и бягам, че ме ръчкат да се трудя

# 23
  • София
За началото на септември също става - стига да е до 10-ти! Мога да питам мъжо какви цени може да даде за тогава и вие ще прецените! Мисля, че няма да са по-високи от тези в Усоето, но да не говоря предварително! А хотела е пушка, оликлузив, незнам колко басеина и пр.
Копирам това в другата тема!

# 24
Вени, това Примасол ли е? (Екселzиор)?

# 25
Здравейте и от нас.
Всички снимки са направо невероятни, а и вие сте толкова лъчезарни и доволни на тях  Wink
Сандали взех на К и К, но пантофките, които се водят. Те са си сандали, но затворени на петата и пръстите и за разлика от сандалите им за навън са 14.90 лв.
На море мисля да го водя, ама още не сме се ориентирали кога и къде.
Диня, ще давам, ягоди също.
Моля, който има сандали за момче на Капчица и другите Райдър  newsm78 май бяха да дадът снимки   bouquet

Докато спите изтръпва ли ви нещо???[color]

# 26
Здравейте и от нас
Ще давам всички плодове без ягоди  Peace
на море ще ходим август мислим на Обзор или Лозенец още не сме решили Thinking, във Варна много ми харесва но предпочитам по малките курорти за почивка  Heart Eyes

# 27
  • София
Хелоу!!!!
Ето ни вече на линия с нет от вкъщи.
Успях да разгледам малко снимки от пленума. Страхотно сте си изкарали. В тази връзка искам да попитам дали дължа на някого пари за резервацията, в която бяхме включени? Май Черепахчето беше плащала?

Иначе на море смятаме да ходим, но още не знаем къде. Не мога да мисля още за това. все още свикваме с новия квартал и съм малко  Rolling Eyes

Обувките на капчица са много сполучливи, но номерацията им започва от 19 номер и на Соня са й много големи.

# 28
  • София
Танче, точно!

# 29
Здравейте и от мен.

Мисля , че за морска среща ще е по-добре, всеки да си отиде на почивка и когато се засечете най-много в района на Варна да си чукнете среща в Морската. Така поне мисля. Нас не ни включвам , щото ние почиваме между Равда и Несебър, така че път не ни се отваря на север. Ние ще ходим без Ема. Тя при баба и дядо на вилата. С нея планувам минерални бани.

Рени, резервацията на две стаи , твойта и на Бюти се пое от всичките присъстващи, мисля че ще е трудно на всеки поотделно да се разплатиш . То затова трябваше предварително да се уточниш. За сандалки -само Бикал имат от 16 номер, виж ги, имат страхотни модели.

Отиваме с Ема на лекар , че и тая нощ не спа , носът и запушен  ooooh!, а през деня нищо и няма, само където освен мляко нищо друго не иска да яде. Може и да е от зъби , но трябва да отложа ваксината , която сме планували за петък.

Общи условия

Активация на акаунт