АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 829
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
И Юл разхвърля всичко.От НЕ разбира, ама като го чуе и нарочно прави всико наопаки.И белите са бели само ако са забелязани Mr. GreenЛюбимото му нещо за разхвърляне е сгънатото току-що изгладено пране, чакащо да го прибера в шкафа Crazy.Всичко, на рафтовете в неговия обсег е прибрано, сега целта е следващия етаж http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127571&photo=106 показвам нагледно hahaha.
Любимото му  чекмедже за разхвърляне - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127571&photo=108 .Вади всичко за норматив и си го прибира после, ама още не се е научил да сгъва hahaha.
Скарлет  Hug.Дано лошото е зад гърбът ви Praynig

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 14:25 от ~ВАНЯ~

# 241
Мамите в чужбина може ли да проверите как се казва ваксината срещу Варицела и в кои държави я има, тоест кой къде живее има ли я?

# 242
здравейте  Hug
Ние обикаляме навсякъде, и мен като Вени ме е страх с падането назад, но засега по дупе пада Grinning
Днеска видях че двата кучешки и двата кътника отдолу прозират и скоро ще избият  #Crazy, след три месеца затишие сега 4 наведнъж  ooooh! ooooh! ooooh!
Мимка споко бе мацка ще я изкарате двете  Joy под карантина

# 243
Мимка, в4ера ни биеха против варицела но в комбинация с ММР, каzва се Priorix-Tetra. Ина4е само против варицела zнам едно Varilrix.

# 244
Ясно, значи в нормалните страни има ваксина, ако не съм се заразила сега лятото задължително ще се ваксинирам, направо с тия шарки в БГ, имам чувството , че живеем в някакво изпаднало африканско племе #Cussing out

# 245
Мимка, тук едва преди 2 год. ги вклю4иха в им. календар, нови са. Пък и не вси4ки родители си ваксинират децата. И тук от време на време има епидемии от раzни Шарки, в момента край Дюселдорф има и във вестника 4етох, 4е временн иzклю4ват децата беz ваксина от у4илиЩата....

# 246
  • София
Мале, Ванче, вие влизате и в чекмеджето! Мати също вади и слага в чекмеджета, отваря вратички и разтребва! Не съм обезопасявала нищо, в смисъл да залепям вратички и чекмеджета!  Само преместих цветята зад дивана, за да не ги пита и рови в пръстта!
Танче, имат ли право на избор родителите дали да ваксинират?

# 247
Танче, имат ли право на избор родителите дали да ваксинират?[/color]

Ами да, имат, никой не те zадължава да ваксинираШ детето.

# 248
Мимка, и аз не мога да го опаза от нищо вкъщи  ooooh! Постоянно ходи из стаите и пипа, отваря шкафове, вади и хвърля всичко на пода  #Crazy Направо не знам какво да го права  newsm78 Постоянно повтарям "Не", но резултата е никакъв. Когато пипа контакти, които са с капачки или кабели го пляскам леко през ръцете, но и това не помага.

Бабълче, за пукането на кокалите и при нас го има. Когато го вдигам да го гушна и все едно ще го счупя, а не е толкова слабичък  Thinking

Данче, мерси за статията  Peace много е интересна, но честно да си призная не бих направила повечето неща. Представете си ме да тичам с питка в ръцете и да раздавам на съседите ни  Joy Ми срещу нас живее един шашавец, а кой ли ще изглежда по-шантав от него  hahaha

# 249

Да, а ние с Петето ще обикаляме кафетата и ще ядем палачинки и само ще ти се обаждаме да те дразним  Joy hahaha

# 250

Да, а ние с Петето ще обикаляме кафетата и ще ядем палачинки и само ще ти се обаждаме да те дразним  Joy hahaha

КАто ме познавате каква съм суетна, само си представи как ще го приживея цялата в пъпки и плюски Embarassed

Татянка ама от 2 год, я имате, а тука още не са я внесли, все пак 2 години са си 2 години не е малко време, май ще я поръчвам от чужбинско тази ваксина или като пътувам извън БГ ще си ги поставя, защото хич не искам да караме шарки Crossing Arms

# 251
Гадно е с тия шарки, но като тука няма ваксини  Thinking
Значи да заформяме среща при палачинките, докато Мимка не се е разболяла  smile3533

# 252
Vchera prosto niamah sila da vliaza tuk, no dnes sum pak na linia. Shte me izvinite, no iavno dokato sum tuk kredor niama da ima.

Nerazpoljenieto pri men i Leksa se okaza ne samo ot chasovata razlika i dulgia put, ami sme pipnali virus. Az pochnah purva s hiliada ekstri. Posledva Leksa s povrushtane i temperatura. Povrushtaneto spria no veche 2 dni e s T i ne moga da ia smukna. Reduvam Panadol s Nurofen, no na 4 chasa che i poveche ako spi malkata. Taka li triabva ili po na chesto? Vchera me zamuknaha na lekar shtoto dori ne mojah da mrudna ot legloto i sega sum s edna torba lekarsta, nikoe ot koeto seriozni, zashtoto sum bila bremenna. Dnes zavedoh i Leksa na dok i i izpisaha homeopatia. Obache iavno triabva da otmine vreme da poche da deistva zashtoto predi malko pak pochna da vdiga. Ta sega sum v chudenka moga li da smesvam homeopatia s tezi siropi? Do sega ne sum polzvala i ne se i setih da pitam doktorkata dnes.

Oshte ne sum se vidiala s nikoi zashtoto sme zarazni Cry, a vsichki priatelki sa s deca

Kate, i na men mise iska da si ostana 2-3 meseca ama niama kak. Ot druga strana puk biah gotova da se vrushtam oshte na vtoria den, osobenno pri suzdalata se situacia.

Fil, i az niamam turpenie, ama doktora deto iskam da me gleda e mnogo trudno da se dobera do nego i se nadiavam drugata sedmica da uspeia da zapazia chas za po-drugata Mr. Green

# 253
Reduvam Panadol s Nurofen, no na 4 chasa che i poveche ako spi malkata. Taka li triabva ili po na chesto?

Аз също ги давах на 4, но без резултат. Пробвай оцет и вода, много помага! А и на опътването пише, че трябва да са през 6 ч. затова ние го предозирахме май Стенли и се изприщи.

# 254
Offf, Nade probvah oshte purvata vecher s voda i ocet shtoto stigna do 39.8, obache hich ne i haresa durpa se i se otkazah. To samo se nalaga s kupri ili triabva da i topia krakata v nego? Probvah po hodilata i po rucete ama pishtia kato luda i reshih da ne ia mucha. A po princip dulgotraino li svalia T ili triabva da ia nalagam s kurpi mnogokratno?

Общи условия

Активация на акаунт