АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 835
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мисче, пробвай с чорапки натопени във водно-оцетния р-р. Целта е да се охлади тяло, демек да се смъкне Т, да ме поправи някой ако бъркам. Знам, че в много критичен момент детето се съблича голичко и се завива в мокър чаршаф, тук някой го беше правил, чукам много силно на дърво никой да не стига до това  Praynig Сменяй често мокрите кърпи! Стискам много силно палци скорострелно да се оправите!

# 256
  • София
Мисче, Смин каза, че може да даваш хомеопатичните с панадоловите лекарства, продължавам да събирам мнения.

# 257
  • София
Оцет и вода на нас не ни помогна. Свещичка ефералган най-бързо ни я сваля. Май е нормално изприщване след висока температура - температурен екземит.

Ох, дано се оправите много бързо!

# 258
  • София
Аз правих вана с вода 2 градуса по-ниска от тялата - ефекта беше половин градус по-надолу! накрая като удари 40 гр. дадох половин течен аналгин! Просто щеше да изгори сигурно!

За кърпите- трябва да се сменят често, за да не се стоплят, защото иначе ефекта е обратен!

# 259
Мисче, водата и оцета ги слагах с кърпи на челото, краката и ръцете. Сменях ги през 1-2 минути. Не им е много приятно, но определено сваля с почти цял градус и повече. За съжаление при нас това беше почти цяла нощ, защото имаше 39 и нещо и я сваляме до 37.5 и заспиваме за един час и после пак се е вдигнала и продължаваме наново. При нас беше случая с 40.4 и от Бърза помощ ни казаха с мокър чаршав със студена вода, детето голо и го увиваш. Задължително трябва да се свали, защото се прави гърч и се пресича белтъка. Дано на никой да не се случва  Praynig
Вени, течния аналгин е много, ама много вреден. На нас ни казах, само в краен случай, но мах 10 капки и то не повече от 2 пъти на ден.

# 260
  • София
Надееее, пак ми се изправя косата като го чета Crazy МНого ме е страх от такива неща  Confused Я кажи какво стана с ютията!

# 261
Данче, ми оцапах на мъжа ми ризата от костюма за работа, а тия тъпаци шефовете му са им дали само па една  Whistling

Снощи я напълних два пъти резервоарчето с вода и го източвах само с пара, ама ще вида утре кво е станало като си глада дрехите, ако искаш дай първо на твоя дрешка да прабвам  Mr. Green

# 262
Като се увие с чаршаф, напоен с водно-оцетен р-р, трябва да се увие и в одеяло в/у чаршафа.Така ни казаха от бърза помощ и педката потвърди, Юл като вдигна 41 Т Tired.Дано наистина на никой не му се налага , но е полезно да се знае Peace.
Мисче, бързо оздравяване Praynig и приятно доизкарване у нашенско Hug.

# 263
Като се увие с чаршаф, напоен с водно-оцетен р-р, трябва да се увие и в одеяло в/у чаршафа.Така ни казаха от бърза помощ и педката потвърди, Юл като вдигна 41 Т Tired.Дано наистина на никой не му се налага , но е полезно да се знае Peace.
Мисче, бързо оздравяване Praynig и приятно доизкарване у нашенско Hug.

Малеее  #Crazy, Ванче, много бе. Така няма ли да се загрее с одеалото? На мен ми казаха, че трябва да се охлажда, да е гол, в хладна стая.....

# 264
Наде, не говори за гърчове, че като си спомня какъв ужас беше  Sad На никого да не се случва, ей, страшно е Praynig

Мисче, Яна е била с 39.9 - слагах свещички ефералган, и през 3-4 часа редувах Панадол и Нурофен (сиропи), чорапи и кърпи на челото с оцет. Тогава успях да я свали до към 38, но след това АБ беше неизбежен. Разсъблечи я, и да не е топло в стаята й.

# 265
Ами от няколко места чувам за това студено обвиване и все съпътствано с обвиване и с одеяло.Сигурно има някаква логика ама не я знам Embarassed.

# 266
  • София
Mr. Green Наде тук пазя един огрооооомен куп с дрехи за гладене  Mr. Green

# 267
Данче, да ти дам тогава адреса ми на лични  Wink Ама после да не ми се караш, че съм си изчистила ютията за твоя сметка  #2gunfire

Лека нощ от мен и да спинкате сладко  smile3524

# 268
  • 2 етажа над тавана
Мисче, на Маги за Т й помагат свещички Вибуркол. Дано Т на Лекса вече е спаднала. Вече са ти казали, че може да даваш хомеопатични в комбинация с панадолните.

Ох, това с високата Т и гърчовете, което пишете, много ме стряска Rolling Eyes Дано никой не го изживява Praynig

# 269
Хайде и едно немско мнение по въпроса, тъкмо в актуалния брой в едно списание zа родители имаШе книжка "Първа помоЩ zа болното дете".
 Та при Т препоръ4ват
* детето да пие мн те4ности
* да е обле4ено и zавито леко (леки материи)
* обвиване на кра4етата, слагат се мокри 4орапи (не студени, стаена температура) и върху тях едни сухи вълнени 4орапи

Мис, стискам палци в много скоро време да се оправяте  Praynig  Praynig  Praynig

Вени, и аz zнам 4е малки деца в никакъв слу4ай не трябва да пият аналгин и аспирин  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт