Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 74

• 4 475
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема.
Записвам се с балсама за коса на Балеа с кокос. Взех го само за пре-уош, когато правя маслени маски, но той се оказа много сполучлива покупка.

# 16
От същата серия ми изглежда да е, от която взех накакъв с череша. И аз така без очаквания, просто да оставя някакъв на място където ходя по няколко пъти в годината. Изненада ме много приятно, вероятно ще го купя пак. Косата ми варира от почти права до почти къдрава, в зависимост от това какво правя и слагам след миене. С този балсам не ми увисна изправена, тъй че за мен лично е добър.

# 17
Както имам талон за 15% за всички ДМ марки и аз ще си взема такъв балсам.

# 18
Те са много евтини, дори и без талона си струва да ги пробва човек. Ако не ти допадне, не е съществена сумата. Но пък ако се окаже добър за твоята коса, си е супер находка.

# 19
Те са много евтини, дори и без талона си струва да ги пробва човек. Ако не ти допадне, не е съществена сумата. Но пък ако се окаже добър за твоята коса, си е супер находка.

Да, разбира се, просто много работи съм набелязала, аз с такъв талон съм малко като луд с картечница.

# 20
Разбираемо е, аз обикновено също в такива моменти вземам нови неща да ги пробвам.

# 21
  • Някъде по Дунава
Много сполучлив и бюджетен крем за мен се оказа този.

На почивка сме, а се оказа, че съм забравила моя. Не исках много да се харча, защото вкъщи имам доста кремове. Този ползвам и за ръце, и за лице, и за тяло. Имах преди крем от серията йогурт в бурканче. Сравних състава и е почти идентичен. Онзи е с по - лека текстура, но и три пъти по - скъп.

# 22
  • гр.София
Ето този шампоан взех случайно от ДМ, за суха и боядисана коса. Много е добър, а и е без силикони..

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 21:57 от *Stella*

# 23
Кремът на Биофреш за каква кожа е, Гинес?

# 24
  • Някъде по Дунава
Не пише, но аз съм на 45г със смесена кожа лятото и суха зимата. Добре ми е. Попива и е добра основа за грим.

# 25
Ще го пробвам. Нека малко захладнее, защото от кремове ми излизат подкожни пъпки. Трябва да лосион или флуид, за да мога да го ползвам в топло време.
Ще споделя след време.

# 26
  • Русе
Аз да попитам с какво да мажа петна от изгорено по ръцете си?
Постоянно като готвя се изгарям. Или без да искам се опирам на фурната или пръсва олио от тигана. Все имам някакви петънца по ръцете ми, които стоят с месеци.
Имам и две лилаво-червени петна на коленете си. Преди половин година бях паднала и си бях ожулила много сериозно коленете. Още стоят тези петна. С какво да ги мажа?

# 27
Веднага при изгаряне намазвате пенатен крем, при мен действа безотказно години наред.

# 28
За изгаряне спрей, пяна или балсам с пантенол, може и дефламол, но пантенолът е по-приятно и не цапа. За белезите маз с невен, домашна или от аптеката. Всъщност невенът също действа при изгаряне.

# 29
Серум за вежди да препоръчате? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт