Ladies, Beauties, Moms-to-Be: come around here - chat for free #10

• 14 738
  • 337
  •   1
Отговори
# 165
Е,как я направи тази пожарна бе...евала!
Дай по-детайлни снимки(ако може)...имам една приятелка,която прави чудесии,ще й е интересно да си "открадне" Mr. Green идейка.

# 166
Е,как я направи тази пожарна бе...евала!
Дай по-детайлни снимки(ако може)...имам една приятелка,която прави чудесии,ще й е интересно да си "открадне" Mr. Green идейка.

Кликаш на снимката и ще ти се отвори албума Peace

# 167
1ак ми е смешно колко еднакво мислим..аз правих пожарната за 1 рд на Стефан,на вкус беше ужасна(блат и фростинг),но на вид го докарах..не беше 10 кила де,ма по-малък пожарникар отглеждаме Laughing
моята рецепта беше оттук
http://jas.familyfun.go.com/recipefinder/display?id=50131
и се полу1и това:
http://picasaweb.google.com/anna.guerdjikova/StefanS1stBirthday/ … 04132190954209186
*
Тандури,крем слага ли?това си е бая камион като гледам колко място заема на масата,страшен е! кога е купона?

# 168
1ак ми е смешно колко еднакво мислим..аз правих пожарната за 1 рд на Стефан,на вкус беше ужасна(блат и фростинг),но на вид го докарах..не беше 10 кила де,ма по-малък пожарникар отглеждаме Laughing
моята рецепта беше оттук
http://jas.familyfun.go.com/recipefinder/display?id=50131
и се полу1и това:
http://picasaweb.google.com/anna.guerdjikova/StefanS1stBirthday/ … 04132190954209186
*
Тандури,крем слага ли?това си е бая камион като гледам колко място заема на масата,страшен е! кога е купона?

Ами Анет аз исках и на вкус да става за ядене, така че си направих всичко по моя рецепта, само buttercream-а ми е на Уилтън.
Блатовете са 2 вида - бял и кафяв. Белия е с ябълки, орехи, канела и лимонова кора, кафевия е с какао, шоколадов чипс, стафиди, ябълки, орехи и канела. Общо има 12 яйца. Всеки блат е намазах с малко кленов сироп ( не мога да слагам мед заради Калин) и отгоре е със сметанов крем, правен от мен. Първия пласт, с който покрих е бял, сметанов. Втория е червен сметанов ( не навсякъде има, заради прозорците). После отгоре съм покрила с buttercream звездички с #18 накрайник на Уилтън, другите неща са с различни накрайници.
Лошото е, че като правих основата, в/у която съпва пожарната не знаех колко ще тежи реално и се оказа, че 5-те пласта твърд картон не можаха да издържат, затова и стои леко виснала в предницата и задницата, ама за друг път ще знам да използвам по-стабилен материал. Реално гумите са стъпили на подноса, а пък пожарната е във въздуха на платформа, за да създава впечатление, все едно стои на гумите. Да ви кажа честно на живо изглежда много по-добре, не знам защо на снимки не излезе така както на живо.  newsm78

Купона е утре Simple Smile Стискайте палци Simple Smile

# 169
С тази торта,никакви палци не са ти нужни.Снимай малките,когато покажеш тортата Simple Smile) Искам да им видя големите ,очудени очи и запналите уста:)))

# 170
Момичета, в къщи е пълен купон. Както писах, на 19 пристигна майка ми и.... бившия ми съпруг. Повода е абитуриентския бал на щерката. Мама донесе тоалетите и бижутата (не питайте колко струват, има пари в излишък). Не мога да се класирам до комп-а да кача снимки. Настоящия ми съпруг занимава гостите ooooh! smile3508. Аз последните дни прекарвам пове4е време на работното ми място. Малките обожават чичо ..... Стискайте палци приятелската обстановка да се запази за близките две седмици

# 171
Благодаря
А от тук ли им се обаждахте на някакъв телефон до Бг
Благодаря
А от тук ли им се обаждахте на някакъв телефон до Бг
От тук, но телефонът за връзка беше в Полша, обаждахме се в Полша, така пишеше на полицата. На другия ден имахме обаче и обаждане по телефона от България, питаха всичко ли е наред с майка ми.
И ние също в Алианц бяхме, но преди бяха с една друга и беше много по-лесно - направо им дадохме телефона на болницата и те платиха директно на тях. Не си спомням името обаче. Алианц също платиха директно на болницата, но с много разправии и колко пъти само звънихме в Полша да не говоря. Но аз умишлено не платих на болницата защото не бях сигурна дали те ще ни платят изобщо.

# 172
Е, не, Tandoori, ти ни скри шапката на всички с таз твоя торта, честна дума. Как го направи това чудо, бе, жена?!  Crazy
То и аз съм кулинарка, но сладките неща въобще и не дръзвам да припаря до тях...а ти си просто СТРАШНА, евала!

Чакаме отзиви от утре, пожелавам всичко да мине весело и по вода, а пък както казва и Лана- ние  и пожарникарите няма да откажем да видим покрай тортата и партито, ама хич даже.  Wink

sofkobofko, не си сама- моята щерка вече девети месец подкара и още се буди по 3 пъти на нощ за кърмене- не ми се говори даже, знам, че си е в мен главно грешката, но по ред причини досега не съм успяла кой знае колко да променя ситуацията. Но карай, това да ни е проблема- ще си отспим след някой друг месец като поотраснат.

dessivl, дядовата ръкавичка, а? Е поне е по хубав повод.  Simple Smile
Да ти е жива и здрава абитуриентката, ще чакаме и от теб снимки.

# 173
Чакаме отзиви от утре, пожелавам всичко да мине весело и по вода, а пък както казва и Лана- ние  и пожарникарите няма да откажем да видим покрай тортата и партито, ама хич даже.  Wink

Разбрах аз, разбрах Wink Той тоя дето говорих с него беше един симпатичен Wink Ще пусна разбира се Simple Smile

# 174
Tandoori,

Много е красива тортата! Голяма играчка е паднала! Аз обаче не обичам маслен крем и украсявам само със сметанов и шоколадов, но такъв блестящ резултат не мога да получа.
Всело парти утре!

# 175
Tandoori, да не би и ти да си имаш 24-то-майче? Sunglasses

# 176
Аз до преди малко се борих със сина си и неговото заспиване. От едномесечен спи по цяла нощ, непробудно, ноооооооооо....дните са нещо страшно, особено напоследък - като облещи тези очи, като иска всичко да види, пипне, сложи в уста Crazy; още не сяда, съответно трябва да го нося, защото целият останал свят извън леглото му е толкова интересен, че само като усети, че го засилвам към кревата наддава бойния вик и естествено е в ръцете ми - готов за открития - любопитен е и ококрен до безкрайност! Днес вече беше върха - игра, рита, "говори", пях му песни, рецитирах стихчета, четох му книжка - направо умря от щастие по картинките, пусках му любимите му приспивни музики, дойде си баща му - извеждахме го на разходка, после пак опитах да приспя - не става; къпахме го, яде и се кокори и се хили като зелка! #Crazy От 5 следобед до 11 рм е купонясвал, как не се умори? По едно време го хванах да чете неподходяща  литература - доволен и ухилен! Twisted Evil Сега миряса най-накрая и като стане утре в 6 целия ден да дремне най-много 2 пъти по 10-20 минути. И каква е файдата, че не ме буди нощем?... #Silly Така ли правят чуждите 4 месечни бебета, питам аз? tantrum

Идвам накрая тука да видя какво става и попадам на Тандурината торта и съвсем се сдухах - с двете деца, сътворила такъв шедьовър и готова за пожарникари даже, а аз се шашкам от един малък, сладък щурчо, да не говорим, че торти мога само да ям, не и да правя.... Rolling Eyes Браво Тандури, ама искам да наблегнеш на пожарникарите, ако може все пак утре - да наблегнеш на снимките де, да не си помислиш нещо.

# 177
Да ви кажа честно на живо изглежда много по-добре, не знам защо на снимки не излезе така както на живо.  newsm78

Купона е утре Simple Smile Стискайте палци Simple Smile

И на снимките изглежда страхотно, сигурна съм че малките пожарникари ще са много въодушевени утре като видят тортата, а Калин ще е много горд и щаслив.
Съжалявам че чак сега виждам постинга ти за крема, но ти и така вече си се справила чудесно. Никога не съм ползвала готова смес на Уилтън, винаги съм го правила по рецептата която ти бях пратила и винаги се е получавал. Аз и готов фондан не съм ползвала, мислех сега за тортата на Кристина другия месец да купя готов, но покрай твоя случай ще взема да купя първо и да пробвам как се работи, че да няма фалшове накрая.
Весел празник и щур купон утре!

# 178
Tandoori,

Страхотна торта, поздравления! Ти си майка за чудо и приказ Simple Smile
Да ви е жив и здрав малкият пожарникар и много да ви радва!

Ааааааааааа и аз се нареждам на опашката за големите пожарникари Mr. Green Joy Joy Joy

# 179
По едно време го хванах да чете неподходяща  литература - доволен и ухилен! Twisted Evil

Joy  Joy  Joy

Новият каталог на ВС, нали?  Laughing

Това ще да е някакъв  колективен бебешки синдром, защото и София го награби точно същия каталог вчера - като невидяла.
Баща и обаче беше даже по- бърз и от мен, отне го на секундата и авторитететно заключи, че "София не харесва Виктория Сикретс" (надеждата крепи човека, да)  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт