Ladies, Beauties, Moms-to-Be: come around here - chat for free #10

• 14 718
  • 337
  •   1
Отговори
# 150
Bistraz zdr. В МI Детроит.Вече видиах и виждам всеки ден че не е лесно но може би си срува да поседим за николко години.а пък човек знае и 2 и 200

# 151
........Lana 2004, можеш ли да обясниш малко по-подробно? и аз се замислям за такива неща - родители тук, болни, не болни трябва да имат някъква възможност за лечение.
..
кое по-точно? ако са с туристическа виза и стане беля отиваш в общинска болница и не би трябвало да плащаш нищо. Имаше една дискусия за застраховките които се продават в БГ за тук -имаше добри отзиви-аз не знам нищо по въпроса и съм малко тома неверни ако за 200 долара за 6 месеца можеш ей така да си ходиш тук на лекар и зъболекар newsm78 Иначе ако със зелени карти и ти си подписал афидейвит си с двата крака вътре и да не става нищо-докато не станат граждани и този афидейвит отпадне си отговорен с изключение на някои критични ситуации за животоспасяване, но и това маи е под въпрос. Ако работят и се осигуряват е друга ситуация. А относно DEXA ако те интересува мога на лични да ти пиша-може другите да не ги интересува  bouquet

P.S.T точно там ли -поне доколкото знам всички се изнасят от този щат и няма работа след големите съкращения по автомобилните компании и всичко там е в криза-особено за новодошли е кофти ситуация...

# 152
Не са със зелени карти още, но идват със застраховки - travel insurance, които не са зле. Няколко пъти се наложи да ходят на лекар и всичко платиха, е едната компания с повече, другата без всякакво подбутване. Но почти всичко платиха.

Да напиши ми за DEXA, просто за да знам. Когато имаш време, не е спешно. Мерси предварително.

PST, питам защото имам едни познати в MI, ама забравих кои град, отдавна не сме поддържали връзка. Може и вече да са се преместили.

# 153
Здравейте.
Може ли малко информация?
С коя застрахователна компания от БГ нямахте проблеми и как точно се процедира.
Искам да знам за по нататък.
Моя опит е направо отчайващ.
Благодаря

# 154
Здравейте.
Може ли малко информация?
С коя застрахователна компания от БГ нямахте проблеми и как точно се процедира.
Искам да знам за по нататък.
Моя опит е направо отчайващ.
Благодаря

Нашият добър опит е с Алианц, майка ми си беше направила застраховка в България, имат офиси навсякъде.
http://www.allianz.bg/site/index.php3

За радост опитът ни е единичен, майка ми се разболя от грип и в един момент преценихме, че трябва да я види лекар. Имаше два варианта: от Алианц да й търсят лекар около нас и да се обадят до 24 часа, и да не платим нищо за прегледа, или да я заведем в спешното отделение и там да я види дежурен лекар, после в България да й възстановят сумата 100%. Ние избрахме втория вариант, после в България е нямало проблеми.

# 155
Благодаря
А от тук ли им се обаждахте на някакъв телефон до Бг

# 156
Благодаря
А от тук ли им се обаждахте на някакъв телефон до Бг
От тук, но телефонът за връзка беше в Полша, обаждахме се в Полша, така пишеше на полицата. На другия ден имахме обаче и обаждане по телефона от България, питаха всичко ли е наред с майка ми.

# 157
Дано на Тандури някои да и е отговорил на лични, защото е кофти само тя да помага на всички...
Тандури, сори, че не мога да те посъветвам нищичко... Надявам се тортата е станала и Калин има супер парти!!!

Аз се поизгубих, ама тука нищо ново, освен че малкия расте и вече си играем и се забавляваме по- човешки със него, а и как да не се похваля- ставам горе- долу само по веднъж на нощ да го кърмя и вече спя по 4 и по повече часа накуп Mr. Green не ми се смейте, ама за 6 месеца ми се разказа играта... а някои майки вадят късмет със спящи бебета... Simple Smile Simple Smile

При нас системата с оставяне да плаче, докато не заспи- не проработи, но пък, откакто го изнесохме в неговата стая- май по- добре започнахме да спим всички...

Ух, говоря само за спане и словореда ми куца... май ще се обадя след още някои и друг месец...
Ето ни на снимки от скоро:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102423&photo=101

Поздрави и целувки на всички!!!

# 158
Tandoori, и аз се чудя дали някой ти е писал поне на бележки, щото хабер си нямам дори за какво говориш и не знам дали е станала тортата. Калин вече еуфоричен ли е?Simple Smile
sofkobofko, много ме възрадва Дани, какво нагъва - някакъв пудинг ли? След такова изпълнение сигурно директно в банята се нанасяте, нали? Wink

# 159
Дано на Тандури някои да и е отговорил на лични, защото е кофти само тя да помага на всички...
Тандури, сори, че не мога да те посъветвам нищичко... Надявам се тортата е станала и Калин има супер парти!!!

Ох, направо ми се скри топката днеска Simple Smile Никой не ми е писал, ама аз се оправих. Обадих се на телефона дето пишеше на кутията, говорих с хората и се оказа, че наистина нещо не е наред с този buttercream дето бях купила( беше в годност). Голям късмет, че се сетих да се обадя! Аз досега не бях разбивала такъв крем, ама пак ми се стори, че нещо не е съвсем наред. Както и да е, купих нов, вече я и направих даже тортата Simple Smile Утре като снимам дребния ще ви пусна снимки Simple Smile

# 160
аЗ също не писах защото даже не знам какво е buttercream  Embarassedсигурно съм яла но не знам Embarassed
пък и да видим пожарникарите Winkне само тортата-хихи
sofkobofko  вярвам ти за 6-те месеца и моето дани беше трудничко бебе и сега не е полесен две години по-късно Grinning

# 161
G&J, Данни набива пюре от сини сливи за разхлабване...  Mr. Green
Аз го къпя целия, само ако ми замирише от него на вкиснато- иначе на части го подмивам- в зависимост от това какво е правил- ял или обратното.
Откак не го къпя ежедневно- нито му се изсушава кожата нито му избиват пъпки от мазила..., абе веднъж на 4 дни го къпя, и изобщо не намирам за нужно да е по- често...  Mr. Green
Тандури, да ти върнат паричките производителите Simple Smile!!! Или да ти пратят хубав крем  Grinning!!!!
Lana2004, опасявам се че Данитата са труднички  Crazy Heart Eyes...

# 162
Амииии, ето я тортата, след утре и пожарникарите ще снимам Wink

И ако ви кажа, че това чудо е 10 кг, няма да ми повярвате  ooooh!

Много трудно се обработва такова голямо чудо....доста се изморих... #Crazy Толкоз много, че оправдахме името на филма " Таралежите се раждат без бодли", защото таралежите ми от кайма се опекоха без бодлите ( забравила съм ги ooooh!) и после ги слагах, че ги допекох леко отгоре да хванат загар Wink Joy

# 163
То не беше торта, то не беше чудо, леле Тандури, не знам какви са тези твои шивашки намерения, но според мене хващай и сладкарския бизнес.  Grinning  Майката на една съученичка от предния клас на сина ми това прави -  поръчкови торти и сладкиши, зарязала е кариера на софтуерен специалист, за да се отдаде на истинската си страст, и хич не й е зле.  Peace
Но нейната торта, която съм виждала, бледнее пред пожарната.
Да ви е сладък рождения ден!

# 164
Хе, хе, хе мерси  Laughing , ти видя ли тази от 3-тия РД?Тя докторката на сина ми все това ми вика  Sunglasses Май за догодина ще се придържам към фондановите торти обаче, защото такова голямо чудо с айсинг...направо ми се откачи ръката. Айде отивам да слагаме канупито за хлапетата утре   Laughing Те нали завършват утре и всичките ще ми се точат по различно време от 2 до 6..не ми се мисли.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт