Ladies, Beauties, Moms-to-Be: come around here - chat for free #10

• 14 768
  • 337
  •   1
Отговори
# 90
По повод храната
вървим в магазина,в богат квартал,6пм,фрашкано с народ
Ния-mommy,chips is junk,right?
аз-Да Ния,1ипсът е солен и мазен,и ние не харесваме такива храни..
20сек мъл1ние,след което с пълен глас:
Ния-mommy, but I LOVE junk..

Хахахахахаааааааааааааааааа. Това звучи като мъжа ми като минава покрай фризерите за сладоледа...

Благодаря, момичета, успокоих се! Когато като студентка работех като ескорт на хора с умствени увреждания, те все в Макдоналдс ходеха и аз с тях. Колко бебета под годинка видях сладко да си хапват хамбургер и пържени картофки...

# 91
Защото, нали уж много се плющи и главата им е завряна все в отворения хладилник  Laughing

Ааа, не само затова  Laughing Въпреки, че твойто обяснение много ми хареса  Joy
Забележете по повечето филми като дават, че някой влиза в кухнята не си светва лампата, ами като отвори хладилника и светва цялата стая Simple Smile. Даже затова имаше преди една смешна статия на английски Simple Smile Ако я намеря ще ви я пусна.  Peace

# 92
  • У дома
Е, аз ли ще изляза най-нередовна тук? Нито мерси-бележки пиша, нито се връзвам толкова за училище какво се прави. Разчитам на сина да си учи уроците. Затова ми е трудно да повярвам, че при тестовата система тук е възможно нещо странично да се отрази на оценките на детето. А за отношението на учителите защо се чудите - то си е човешка черта някой да ти е симпатичен, а друг не, не са роботи. Аз гледам философски на нещата - идеални хора няма.

# 93
Tandoori,
Аз още нямам  опит с детски чрд партита, но понеже ще бъда домакиня на бейби шауър скоро, ровя и събирам идеи от седмици вече, та покрай тях попаднах и на разни за детски рождени дни.
Какви идеи бих ти дала.
Първо, избираш тема. Калин се интересува от влакове- може да е влакове.
Или тъй като казваш, че ще правиш торта- пожарна кола, може темата да се върти около това.
После, започва декорацията- отиваш в Dollar store или в някой за party supplies и купуваш чинийки, чашки, вилички - всичко в оранжево и червено или, ако има направо с пожарни коли нещо (сигурно ще има), още по- добре.
Купуваш на всички деца пожарникарски шапки (мисля, че ги има в Dollar store). http://images.birthdayinabox.com/BIABViewLarger/FireHelmet.jpg
Може да им купиш от онези гирлянди за врата, пак в червено или оранжево.
После идват игрите и активитис- хубаво е да са занимателни, интересни и разбира се- да са по темата.  Crazy
Ети тук има няколко идеи: http://www.amazingmoms.com/htm/party_firefighterparty.htm Задължително давай малки награди след всяка.
За менюто- пак е добре да е "тематично" и също така кидс френдли- т.е. интересно и лесно за ядене и ако може не много джънк (така майките ще ти се изкефят повече)  Wink
Може да го завъртиш все около огън, горещо и червено.
Т.е. пица, чипс и салца, може би доматена супа в чашки...ето тук има някои идеи, плюс и за останалите неша, не само за храната :  http://www.kids-birthday-party-guide.com/fireman-birthday-party.html

За фейвърс за децата- шапките може, а може и някакви книжки за оцветяване- амо може да са свързани с тематата- най- добре. Ако може да не са кенди, а повече разни занимавки- също чудесно.

Успех с плануването и изпълненението и да пишеш как е минало (и снимки няма да откажем).  Simple Smile

# 94
И аз се бях вманиачила относнохраненето, ама не става  Laughing
Самуил е почти на 2 и половина. Поне веднъж седмично яде пица и картофки. Днес още със събуждането се почна - ай уонт пица  Mr. Green

# 95
Tandoori,
Аз още нямам  опит с детски чрд партита, но понеже ще бъда домакиня на бейби шауър скоро, ровя и събирам идеи от седмици вече, та покрай тях попаднах и на разни за детски рождени дни.
Какви идеи бих ти дала.
Първо, избираш тема. Калин се интересува от влакове- може да е влакове.
Или тъй като казваш, че ще правиш торта- пожарна кола, може темата да се върти около това.
После, започва декорацията- отиваш в Dollar store или в някой за party supplies и купуваш чинийки, чашки, вилички - всичко в оранжево и червено или, ако има направо с пожарни коли нещо (сигурно ще има), още по- добре.
Купуваш на всички деца пожарникарски шапки (мисля, че ги има в Dollar store). http://images.birthdayinabox.com/BIABViewLarger/FireHelmet.jpg
Може да им купиш от онези гирлянди за врата, пак в червено или оранжево.
После идват игрите и активитис- хубаво е да са занимателни, интересни и разбира се- да са по темата.  Crazy
Ети тук има няколко идеи: http://www.amazingmoms.com/htm/party_firefighterparty.htm Задължително давай малки награди след всяка.
За менюто- пак е добре да е "тематично" и също така кидс френдли- т.е. интересно и лесно за ядене и ако може не много джънк (така майките ще ти се изкефят повече)  Wink
Може да го завъртиш все около огън, горещо и червено.
Т.е. пица, чипс и салца, може би доматена супа в чашки...ето тук има някои идеи, плюс и за останалите неша, не само за храната :  http://www.kids-birthday-party-guide.com/fireman-birthday-party.html

За фейвърс за децата- шапките може, а може и някакви книжки за оцветяване- амо може да са свързани с тематата- най- добре. Ако може да не са кенди, а повече разни занимавки- също чудесно.

Успех с плануването и изпълненението и да пишеш как е минало (и снимки няма да откажем).  Simple Smile

Аз не го бях споменала ( понеже питах основно за храната ) ама ние точно това, което си описала направихме. Темата си е баш пожарникарско парти Simple Smile Дори ще идват истински пожарникари с истинска пожарна в къщи  ( ходих да ги убеждавам да дойдат от пожарната )Laughing От което децата ще откачат предполагам  Joy Иначе имам цял списък с игри дето сме предвидили  Sunglasses Дано да мине ОК всичко Simple Smile И дано да се справя и с тортата дето съм намислила, че таткото ни ще работи и пак няма да имам помощ от никъде, пък Елена сега вади зъби и просто не дава 2 мин да я оставиш... Sad

Ще пусна снимки като мине целия ужас Simple Smile. Ние на следващия ден пътуваме за Ню Йорк, после от Ню Йорк за ПА за завършването, там ще седим 1-2 дена и после пак наобратно. От сега като си помисля и ми призлява... Rolling Eyes

# 96
Ами защо не казваш- а аз тук съм седнала на краставичар краставици да продавам...  Wink

А кога ще сте в ПА- защото аз ще съм "в района" в началото на Юни за десетина дни?

# 97
Аз не го бях споменала ( понеже питах основно за храната ) ама ние точно това, което си описала направихме. Темата си е баш пожарникарско парти Simple Smile Дори ще идват истински пожарникари с истинска пожарна в къщи  ( ходих да ги убеждавам да дойдат от пожарната )Laughing От което децата ще откачат предполагам  Joy Иначе имам цял списък с игри дето сме предвидили  Sunglasses Дано да мине ОК всичко Simple Smile И дано да се справя и с тортата дето съм намислила, че таткото ни ще работи и пак няма да имам помощ от никъде, пък Елена сега вади зъби и просто не дава 2 мин да я оставиш... Sad

Ще пусна снимки като мине целия ужас Simple Smile. Ние на следващия ден пътуваме за Ню Йорк, после от Ню Йорк за ПА за завършването, там ще седим 1-2 дена и после пак наобратно. От сега като си помисля и ми призлява... Rolling Eyes

Това с пожарната звучи велико! Чакам да видя снимките! Simple Smile

# 98
Тандури, да ти е жива и здрава Елена  Grinning
Живи и здрави и всички останали, които празнуват днес.  Grinning

# 99
Тандури, да ти е жива и здрава Елена  Grinning
Живи и здрави и всички останали, които празнуват днес.  Grinning

Благодаря Кейси!!!Ти си първата, дето ни честити! Ние сме в такава трескава подготовка на РД на Калин, че Елинцето май няма да го огрее специално парти, ама ще си отбележим семейно  Mr. Green

# 100
Ами защо не казваш- а аз тук съм седнала на краставичар краставици да продавам...  Wink

А кога ще сте в ПА- защото аз ще съм "в района" в началото на Юни за десетина дни?

Ами тази седмица в петък, събота и неделя. ( 25, 26 и 27-ми). Прибираме се за дипломирането на половинката, после пък едно от приятелските хлапета на Калин има рожден ден и няма как да не останем и така...Душа да и е яка на мама  #Crazy Laughing Сряда ще подготвям РД-то( торти гулпости) , четвъртък посрещам деца и пожарникари  ooooh! Joy, петък сутрин пътуваме за НЙ до посолството и после веднага потегляме към ПА. Много ми се искаше да се видя с момичетата в Ню Йорк, обаче ще сме там в петък, точно с/у Мемориал дей уикенда и трафика ще е отврат, та ще гледаме да се изнесем възможно най=скоро след като свършим 15 минутната работа в посолството (  #Cussing out абе тези кога ще се научат от дистанция, аз един апостил мога да изкарам по пощата тука, тея ме карат с 2 деца да се вдигна заради един подпис на пълномощно чак от майната си!). Та така, събират ни се 6+ часа път, как ще им понесе на дребните не знам, Калин май повече обича да пътува, Елена повече реве.  ooooh!

Ако си спомняте бяхме говорили да си правим форумска среща юни месец в НЙ? Има ли желаещи???

# 101
Какво е днес, да не е Св. Константин и Елена?
Ако е така- Честито и от мен, Tandoori, да и ти е жива и здрава малката кукличка!
Кейси, и на теб честит имен ден, нали и ти празнуваш!
 Simple Smile
  bouquet ( за всички празнуващи днес)

# 102
Честито на всички Константиновци, Константини и Елени, щом е такова положението! Нали нестинарският празник беше това? Да е топла земята под тях и да ги подкрепя!
Говорихме за среща в Ню Йорк, но ако ще е на 2 юни, аз май не мога - очертава се да сме на детски рожден ден. А този уикенд пък отиваме на разходка до Вашингтон. Ако някой има посока натам, може да се видим.

# 103
Честито на всички Константиновци, Константини и Елени, щом е такова положението! Нали нестинарският празник беше това? Да е топла земята под тях и да ги подкрепя!
Говорихме за среща в Ню Йорк, но ако ще е на 2 юни, аз май не мога - очертава се да сме на детски рожден ден. А този уикенд пък отиваме на разходка до Вашингтон. Ако някой има посока натам, може да се видим.

Ами да сменим датата? newsm78

Кейси, честито! Не знаех, че имаш имен ден!!  bouquet

# 104
О, да, 10х  Simple Smile
Не ме питайте, как се изприщвам, когато се налага да спелувам 11-буквеното си име  Laughing

Момичета, не знам как е при вас, ама тук имам чувството че бензина скокна само за 2 дни с 10 цента  Shocked Сега се заглеждах по бензиностанциите, най-евтиния е $3.15-$3.20.

Общи условия

Активация на акаунт