Отговори
Бихте ли започнали връзка с човек, който има повече от един домашен любимец?
Въпросът ми е конкретно към хората, които нямат домашни любимци. Не към тези, които вече имат — при тях приемането на партньор с любимци е естествено.
Но ако Вие нямате домашен любимец и не сте имали такъв през последните няколко години — бихте ли започнали връзка с човек, който има две котки, две кучета или дори повече? Бихте ли приели този начин на живот — с всички грижи, ангажименти и ограничения, които идват с него?

И ако Вие нямате домашни любимци, а партньорът Ви има - поставяте ли някакви ограничения? Например котката/кучето да не влиза в спалнята? Партньорът Ви да не целува животното по устата? И други.

# 1
Рибките са единственият домашен любимец, който толерирам.

# 2
Не знам.
Може би да, може би не.
Гледала съм кучета и котки, сега нямам време и не ми се занимава.
Вече и се дразня на космалъците.
Иначе на познати им мачкам животните.
Иначе като си имах куче си го целувах и си спах с него.
Ама беше моето куче.

# 3
  • София
Бихте ли започнали връзка с човек, който има повече от един домашен любимец?
Въпросът ми е конкретно към хората, които нямат домашни любимци. Не към тези, които вече имат — при тях приемането на партньор с любимци е естествено.
Но ако Вие нямате домашен любимец и не сте имали такъв през последните няколко години — бихте ли започнали връзка с човек, който има две котки, две кучета или дори повече? Бихте ли приели този начин на живот — с всички грижи, ангажименти и ограничения, които идват с него?

И ако Вие нямате домашни любимци, а партньорът Ви има - поставяте ли някакви ограничения? Например котката/кучето да не влиза в спалнята? Партньорът Ви да не целува животното по устата? И други.
Щом става въпрос само за връзка, а не за съжителство и брак, неговите домашни любимци не са мой ангажимент, освен по изключение. Освен това как мога аз да диктувам дали неговият дом. любимец може да влиза в неговата спалня?

# 4
  • Melmak
Да, бих, особено с куче. Аз обичам животните и много щях да се радвам ако мъжа ми също искаше да имаме/имаше като се запознахме.
В началото животинката може да ревнува, но сигурно ще свикне. Вече за правилата, както се разберете. Имахме куче с нашите преди години и то спазваше много правила.

# 5
С котки и малко куче да, с голямо куче не.

# 6
Бих започнала, ако ме устройва и не ми пречи. Но да налагам някакви правила от сорта да не влиза в спалнята, да не се качва по леглата и да не го целува, не бих. Намирам го за вмешателство да настоявам за промяна в установения ред. Ако не ми харесва, просто не ми е мястото в тази връзка. Единствено бих настоявала за корекция при някакво установено ниво на занижена хигиена, което не е добре и за животното, или при подрастващо куче с нужда от обучение да се вземат мерки.

Общи условия

Активация на акаунт