Мъж който само мрънка!

• 3 828
  • 96
  •   2
Отговори
# 90
  • sofia
Не знам що все намесвате зодиите...до човек си е всичко.

# 91
  • Шоплука
Бракът е дълъг път с много препятствие по него, нормални неща са това.
С времето умората в двойката се натрупва, мъжете и като жените са податливи на стресове от всякакъв характер и ги избива в какви ли не мании.
Първо - намерете начин да разбиете ежедневието.
Второ - изследвания за витамини В, Д и Омегите - няма да повярвате какви чудеса стават с хората, като се подсили нервната система, особено след 45
Трето - да не забравяме леглото - там като ви се подредят нещата, брака рязко се оправя, и за двамата
Самата аз съм Рак и се знам, какво съм като вляза в настроения - ужас и безумие.
Това за съжаление няма лечение - трябва да знаете как да се справяте с лошите моменти в брака, за да се наслаждавате на хубавите.
Успех

# 92
Зодията е универсално обяснение за всичко. Ако случайно лирическия герой и/или аудиторията не вярват в зодии, на помощ идва генетиката - и проблема идва от гените или е на нервна почва.

# 93
  • Шоплука
Е сега ....да съм съпричасна зодиакално - аз съм човек, който съчувства на другите Раци.
Нашите добри страни върват в пакет с лоши такива. Има мед, ама има и жило. Всеки иска меда без жилото в живота, ама няма.
Ракът е човек неуверен и сприхав, с две думи - непоносим, особено когато - няма пари и професионално се чувства неудоволетворен.
Нямането на пари при Рака е да има заделени само няколко хиляди, което за него е просешко положение.
Ако семейството минава през такава финансова трудност, Раците почват да се вманячават - готвере, чистене, ядене, трупане на храна ...
Като се оправят нещата с парите - хоп, ставаме душички, тройно платинени, мъркащи, грижовни котенца.

ПП Това за витамините е съвсем сериозно, имах познати, които не можеха да спят от липса на витамин Д, други имаха тежки нервни изблици, които се прекратиха след прием на В6 и В12 и Омегите. Почне ли да изпушва нервната система, взимат се мерки. 

# 94
Ох, не, днес само бисери чета във форума... "Ракът е човек неуверен и сприхав, с две думи - непоносим." Joy

Има нещо вярно. Но човек трябва да знае как да извади наяве доброто от нас, не лошото. Sunglasses

# 95
Чуби го описа на 100% Рака.

# 96
  • sofia
Баща ми е рак и настоящето ми гадже е рак.....ми нищо общо нямат.
Да не споменавам Девите в родата на бившия ми мъж...че и големият син в кюпа...ми пак нищо общо като хора, отношение и пр.
Кретенът си е кретен, без значение от зодията. Същото важи и за читавите хора.

Общи условия

Активация на акаунт