Мъж който само мрънка!

• 3 271
  • 79
  •   2
Отговори
# 75
И ние сме в същата конфигурация, Овен и Рак, малките деца също. Вкъщи винаги е купон.

# 76
Животните имат ли зодии.
Не знам какво е представявало човечеството преди някой да измисли зодиите. Сигурно всичко е било само маймуняци докато в един момент някоя женска маймуна се е загледала в нощното небе и й светнала лампата (така да се каже). От там нататък човечеството е дръпнало напред, жените измислили зодиите и смесването на месо с зеленчуци, мъжете изобретили колелото и разбрали, че ферментиралите плодове не трябва да се хвърлят, даже земята започнала да се върти по съвсем различна орбита. И така докато стигаме днешни времена, когато за всеки проблем има зодиакално обяснение.

# 77
  • По света и у нас
Имат зодии естествено, имат си характерчета

# 78
Мрънкането и чистенето са само върхът на айсберга. Има по-дълбоки причини за това поведение. Някакво вътрешно напрежение или неудовлетворение.
И още, не е добър пример за децата, да са свидетели на такива взаимоотношения.

# 79
Злоди, те беше овенка, как си се хванала с Рак ми е непонятно. Аз като усетя това чувство на вина, което искат да ти вселят защото нещо им е криво, направо паля с 200км/ч.

Колко сте прави момичета! Това чувство за вина им е вродено да го вселяват на всеки. Все те са ощетени и онеправдани.
За да не си мислите, че съвсем ми стъжнява живота аз го пратих да пасе и му заявих, че няма как да си късам нервите за глупости,а той като иска да си ги.
Чистя си и си подреждам всеки ден като ми е кеф, а той като мрънка се правя на глуха..” вика ми оня ден “чули ме”, викам аха… ама се правя на тъпа 🤣
Загубих много хора от семейството си за кратко и гледам на живота от друга гледна точка… такива със ставането да хващам парцала, няма как да се случат. Въпреки, че и аз пренаредих два пъти гардероба преди дни, ама това си е когато ме хапят моите кучета.
Имаше доста мнения, че двете теми са свързани, но наистина ми повярвайте- не са.
Той си е такъв мрънкало от както го знам, последните години и заради напрежение в работата. Но въпросната госпожица не фигурира за сега в повода му да мрънка.

Общи условия

Активация на акаунт