Мъж който само мрънка!

• 2 528
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
  • По света и у нас
Господи поредния АД. То има ли немрънлив? Има ли такова животно?
Ето поради тази причина не смея не само да се омъжа , а просто да се загджя. Само да чуя една думичка, едно коментарче по повод каквото и да е, ще духна и няма да ме видят повече.

# 61
Е, чак пък. Той иначе може да е много добро момче - винаги да поздравява.

# 62
Абе, аз имах предвид авторката да проучи домакинския левъл на колежката - барем един дерт да отпадне Simple Smile
Аз мисля, че мъжът си е такъв.
Не знам - БНД беше едно такова постоянно критикуващо, упрекващо, садистично мрънкало. Беше ме докарал до лудост. Друга жена не е имало. При него това бе израз на дълбока и трайна вътрешна неудовлетвореност.

# 63
То няма верен ход. Може да почне и тя да го дразни или да се претрепва от чистене. Зависи какво иска.

# 64
Аз ако съм ще дразнят на тема чистене. Ще влизам след него в банята и ще започвам "ууу защо мирише толкова на препарат, а не си личи, че е мито, стана ми лошо, а то в петна цялата баня". Нарочно под килима ще пръсна малко боклук и ще казвам " Хубаво чистиш, но под килима защо не бръкна". Ще излизал с децата да не му пречат да чисти и ще се прибирам и ще се цупя от вратата "ти за това ли ме остави да изляза сама". И такива неща...

# 65
Аз ако съм ще дразнят на тема чистене. Ще влизам след него в банята и ще започвам "ууу защо мирише толкова на препарат, а не си личи, че е мито, стана ми лошо, а то в петна цялата баня". Нарочно под килима ще пръсна малко боклук и ще казвам " Хубаво чистиш, но под килима защо не бръкна". Ще излизал с децата да не му пречат да чисти и ще се прибирам и ще се цупя от вратата "ти за това ли ме остави да изляза сама". И такива неща...

Детска радост, бенгалски огън...

Ще рече човек, че сте пубери на ученически лагер...

# 66
Пубери ама действа. Мрънкането може да се излекува ако не с разговор то с неговите камъни по неговата глава.

Общи условия

Активация на акаунт