Повод ли е за съмнения или е само в главата ми!

• 5 654
  • 151
  •   2
Отговори
# 135
Аре бе, нямало лош секс, тя да стои като умряла скумрия без да издава грам звук и емоция, пък не бил лош секса. Те за тва хората са казали по добре ч**я. Същото всъщност важи и за твърде много претенции срещу пак да използвам изряза умряла скумрия

# 136
Аз лично не познавам жени, които се забъркват със семейни или "семейни" мъже за единия кеф.

Всъщност и аз не познавам, но писах за да има плурализъм на мненията в противовес на общия хор и едностранната гледна точка Simple Smile

# 137
Ама много знаете какво ви правят в обкръжението Joy

# 138
  • Шоплука
Аре бе, нямало лош секс, тя да стои като умряла скумрия без да издава грам звук и емоция, пък не бил лош секса. Те за тва хората са казали по добре ч**я. Същото всъщност важи и за твърде много претенции срещу пак да използвам изряза умряла скумрия

Колко един мъж трябва да е трагедия, че една жена да му лежи като умряла скумрия прощавай?
Това, че мъже/момчета, които нямат успеваемост сред жените изкарват да ги пипат мъжки ръчички, дори и собствените им, пред жените е нещо, което най-чистосърдечно те съветвам, никога, ама никога да не пишеш/говориш в присъствие на жени, освен ако не искаш да станеш за смях.

# 139

Колко един мъж трябва да е трагедия, че една жена да му лежи като умряла скумрия прощавай?
Това, че мъже/момчета, които нямат успеваемост сред жените изкарват да ги пипат мъжки ръчички, дори и собствените им, пред жените е нещо, което най-чистосърдечно те съветвам, никога, ама никога да не пишеш/говориш в присъствие на жени, освен ако не искаш да станеш за смях.

То, те никога не са виновни.
Все бившите им са фригидни. После с друг мъж полудяват в леглото.

# 140
Като прочета "мъжо" ми и ми става лошо...

# 141
Миии
Относно кекса, некадърността пол няма според мен.
Факт, обаче съм пример. Друго си е с майстор, а и да си разбереш възможностите.
Като имаш база за сравнение стават нещата.

# 142
  • София
Единствения проблем, който виждам в тази ситуация е системното следене на чужд чат. Защо не го обсъдите със съпруга си?

# 143
Всякакви варианти са възможни, породи ли се съмнение. Но затова никога не съм смятала за добра идея да работиш на едно място със съпруга си. Има и такива колежки, на които им е гъдел да се закачат именно с обвързани мъже, за да се тестват още чинят ли. Работя в предимно мъжки колектив. Случвало се е да ми съдейства колега за нещо и да благодаря или да изразим взаимна симпатия, но нищо повече - дори не бих го нарекла флирт, просто показваш на човека, че е леко да се работи с него. Обаче всичко е в рамките на работния процес. Да тръгна да му се обяснявам извън работно време и по толкова крайно ласкателен и двузначен начин - не. Има и нещо друго - жените, от двойките, които работят при нас, са с крайно изострени сетива за такива сигнали - понякога абсолютно безпочвено, но това ме връща на второто ми изречение. Ако си ревнив, не е вариант да вървиш навсякъде комплект с половинката - него може и да можеш да контролираш, но другите - не.

# 144
Щом успяваш да му отвориш телефона, мъжа ти няма притеснения. Сложи ли пин код, тогава става интересно.
Имам чувството, че мъжа ти се държи просто учтиво с нахалната мома, но понеже тази река съм я преджапала, ще ти кажа, че освен приложения за незабавни съобщения, съществуват и списъци на входящи и изходящи обаждания. Умному и малко стига.

Случайно да си забелязала, че при онлайн банкиране и регистрации и запаметени пароли, свързани с потенциален финансов риск, има системни изисквания устройството да се заключва, с парола/фигура или пръстов отпечатък.

# 145
Щом успяваш да му отвориш телефона, мъжа ти няма притеснения. Сложи ли пин код, тогава става интересно.
Имам чувството, че мъжа ти се държи просто учтиво с нахалната мома, но понеже тази река съм я преджапала, ще ти кажа, че освен приложения за незабавни съобщения, съществуват и списъци на входящи и изходящи обаждания. Умному и малко стига.

Случайно да си забелязала, че при онлайн банкиране и регистрации и запаметени пароли, свързани с потенциален финансов риск, има системни изисквания устройството да се заключва, с парола/фигура или пръстов отпечатък.

Да, но не случайно. И както е казал инженер Ганев: Нема начин да нема начин.

# 146
Аз пък познавам жени, които си чешкат жалкото его с това, че са с обвързан мъж. Един вид "Аз съм по-добра от жена му". Имам бивша колежка, не сме близки, но тя примерно, в обща компания е споделяла, че ако не женен, въобще не се занимава с него. Докато бяхме колежки в две семейства се намърда. Едното на колега. Момчето не даваше никакви индикации за флирт с нея. Тя обаче все го гушкаше, пощипваше, сядаше до него, а бе все си търсеше повод да е наблизо.
Мой приятел изневери на жена си с колежка. В момента и него го е срам да сподели подробности, но от жена му знам - той приемал колежката за приятелка, споделял и как се дразни на ревността на жена му, на това, че като се прибере не е сготвено и изчистено (жена му работи по 9-10 часа на ден, на ръководна позиция е, гледа децата, кучето и дома), как отключила паник атаки, докато той бил командировка, а тя нямала връзка с него (тогава тя вече си мислела, че се е случило най-лошото докато той е пътувал). Онази изпечена парцалеса само се съгласявала с него "Да, да, не е нормална жена ти, всичко дето ми казваш е ужас, как може такова нещо". И нашия поддал. Жена му го хвана и той стана по-нисък от тревата. Онази нагла до безумие, звъня на жена му да и държи сметка, защо и се бъркала....
А някой беше споменал, че любовницата все по-хубава била Grinning при тях не. Да, по-млада, ама една девойчица с тонове филъри по лицето, откровено грозновата, гигантски нос, ниска, дебелогъза и с къси крака. Обаче уцелила точния момент, в който да се набърка в отношенията им. Жена му е висока, слабичка, страхотно тяло има, спортува, с големи прекрасни очи, изключително интелигентна...обаче в момент на слабост, той залитнал по по-лесното.

Та така, според мен и мъжа на авторката си има колежка, дето иска с шефчето да си го сложи.

# 147
Само се учудих защо да е "залитнал по по-лесното". Кое е по-лесното от това да правиш секс и да си с жена си. Виж, ако това е трудно, лоша работа...

# 148
Ами момичето просто беше лесно (вероятно още е, нямам наблюдения). Съпругата му после беше разбрала, че моя приятел е бил една от многото маймуни на клона, заговори се и за венерически заболявания, обаче там вече не знам подробности, нормално.
Та в този смисъл го казах.

# 149
Отговори ми на следния въпрос. Ти ако имаш интерес към някой мъж, точно жена му ли ще питаш за него?
Да, ако е проста натегачка.
Или ако иска да я изнерви и да скофти отношенията.
Или ако иска истината да излезе наяве.

Но според мен е първото.

Общи условия

Активация на акаунт