Любители на кучета - 161

• 3 662
  • 147
  •   1
Отговори
# 135
  • тук-там
Сиви, нали знаеш, че плюшлите не са ок за бебе-куче. Ако видиш, че разфасова, взимай.
Моите са малко на кучешки пансион, защото ние пътуваме. След като са джакузили, няма много бяло по тях:

# 136
mtz следя постпянно състоянието на играчката и ако видя пробив хвърлям. Не я оставям без надзор с нея, въпреки че е подхванала на детето килима за игра 🤣 Та имахме малко драма сутринта, ама минахме леко с уговорка за ново килимче с Мики Маус 😆 Ама обмислям да го махна и него, че започна да къса парчета от него. Ще е беляджийка Мисата, че колкото повече се отпуска, толкова повече щуротии прави 😁
Гледам Руби и Нъки ще имат нужда от дълга баня, ама пък очите им светят от щастие 😀

Mi6i аз моите хи водех в деня за баня да се къпят, че много обичаха. Даже веднъж Вивата влезе от Къмпинга и излезе на ферибота. 🤣 Тогава не ми беше смешно, ама се беше ориентирала и беше отишла в двора на работата ми и колега ми се обади да каже, че е там. Макс никога не ми е правил такъв номер, той си е плацикаше на плиткото като хипопотам. Мисля, че усещаше моя страх от вода и никога не влизаше на дълбокото.

# 137
  • Бургас
И Елза е на пансион и там работи като детегледачка Simple Smile
Родена е да угажда на малки деца, а у нас вече няма Sad

# 138
  • тук-там
Докато дойде време да си ги вземем в неделя, може и професионален груумър да не се справи.
Миса не е беладжийка, а съвсем нормално умно и любопитно куче-бебе. И Руба ги измисляше всеки ден белите, но всъщност се превърна в много послушна и добронамерена млада дама. Лори може да потвърди Simple Smile

# 139
Sivi от къмпинга до гребната е много-голямо разстояние , явно Вивата е добър плувец. Белла влезе навътре  във водата само защото моя мъж плуваше , иначе навлиза само до лапичките. И тя като пристигна първите дни беше много добричка, после се поотпусна да прави бели. От два дена много ми се сърди като й се карам , но вече ми дойде до гуша от това ядене от земята. като й се скарах вчера и директно се прибра във входа и не искаше да се разхожда, даже страни от мен. Понякога като каже НЕ слуша , но понякога направо го гълта и вчера я хванах за муцункака и й се скарах и тя много ми се обиди. Постоянно върви с носа забит в земята и души, намира и най-малките корички хляб, кокалчета ,и други незнайни неща а салфетките не ги пропуска да ги разкъса на малки парчета. Мислех да игнорирам поведението й но и така не се получи.

# 140
Тинтина, ако искаш ще ти пратя Божито за 2-3 дни, Елза да ѝ угажда. После ще съжаляваш какво си си пожелала 😂😂😂

# 141
  • Бургас
А, мога и аз да ти я пратя Joy

# 142
Аааа, може да направим размяна, ама две кучета и Божито, ще ми дойдат tooo much
Много ще ти е забавно, обещавам 😅

# 143
Дайте ги на мен, аз ще ги дам на Бергичка!

# 144
  • Пловдив
Сиви, честита да ви е Миси! Дълги и пълни с хубавини да са годините с нея!
Аз бях малко офф, опитах се да си и направя социален детокс, стадото беше при баба и дядо им. И трите броя. Те получиха и бонус още две котки -на сина и снахата, та 9 дни бяха дежурни по 5 животни.

стадото на проверка на пазарските чанти - Я да видим дядо какво ни купи...

# 145
Здравейте, коя порода куче според вас е по-подходяща за отглеждане в апартамент - Джак Ръсел или лабрадор? Чета различни мнения и все по-трудно мога да взема решение… а сме се решили категорично за куче вкъщи.

# 146
  • Бургас
И двете са подходящи, но са с коренно различен темперамент.
По-скоро вие се ориентирайте какво куче ще ви е подходящо на вас конкретно. Има и много тестове в нета.
Например: https://vetclinics.bg/quizz/poroda/

Ръселите са холерици, подвижни, не мирясват с възрастта, но поне са дребни и лесни за носене.
Лабрадорите се успокояват с времето, но са едри и тежки. Това трябва да се има предвид при нужда от носене, напр. ветеринарни процедури.
И двете породи имат нужда от обучение, изморителни разходки и игри с натоварване на ума, иначе са склонни към разрушително поведение и ще ви изядат апартамента Simple Smile

# 147
Благодаря за мнението! Четох много в интернет, доколкото разбирам лабрадорът е по-адаптивен от джака. През делничните дни ще стои повече само, неизбежно е. Пък и трябва да е по-тихо заради съседите..

Общи условия

Активация на акаунт