Любители на кучета - 161

• 3 289
  • 131
  •   3
Отговори
# 105
  • под тепетата
Ела да видиш вкъщи - с две мъжки кучета и две внучета! Познай дали не им бъркам имената Joy

# 106
  • София
Сиви, добре дошла на малката сладурка. Да е здравичка дъълги години!

За подстригването на кокера - само веднъж ме викнаха, че Нори е буйствала и да помагам да я държа. Нещо не се получиха нещата и повече не сме ходили там. и на нея не ѝ любима процедурата, но не се оплакват от нея, някакси издържа 2 часа груминг. Ходим в Хепи палс. Вкъщи дава само с ножицата да резна опашката или нещо стърчащо. Машинка взех от Лидл, но като я чуе, почва да хапе.

# 107
Вече момата си има легълце. Розово, на ягодки 🤣
Сега почвам да се чудя каква гранула да поръчам. Макс го изгледах с Taste of the wild. Както в повечето развъдници и в този е захранено с Роял Канин и казаха, че са започнали лек преход към Viozois. Честно казано не бях чувала за тази марка гранули и се чудя дали е добра.
Иначе ето я от днес

Душичка златна! Тя още не знае къде е попаднала, но съм сигурна, че ще й дадете много любов и тя на вас! Simple Smile

През живота си съм имала 4 кучета. 2 едно след друго като дете и сега тези двете. Та момченцето от детските ми години - Чери и Дейзи са диваци и пакостници, а момиченцето от детските ми години - Марти и Дрийм са кротки. Явно пола няма значение.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 22:43 от Emerald81

# 108
Sivi, как е бебка свиква ли?

# 109
  • Варна
Моята любопитна душа пък чака да разбере как се казва последно малката маймунка на Sivi.

# 110
  • тук-там
Всички чакаме новини за бебето Simple Smile

# 111
Официалното име на бебка е Xara Missy Devon Jack, на кратко Миси 😄
Започна да се отпуска, но като цяло има нужда от още време. Нощем е активна, играе, обикаля. Денем основно спи, яде и пие вода 😁. Чакам да се отпусне съвсем за да почнем приучаване към пеленка, да си научи името и други по лесни команди като за възрастта й. Снощи за пръв път я чух да лае. Дадох и една играчка и падна голяма борба с нея в легълцето. Когато падна зад легълцето излая, че не може да я стигне та все пак глас има, че не е мъцнала откакто съм я взела 🤣

# 112
  • Варна
Еееее, благодарим за споделеното! Много дълго и тежко име за тая сладурка с дяволски пламъчета в очите, но пък така трябва - да й имат уважението при официални запознанства Smile За нас ще си е Миси, защото ние ще си я знаем от малка пикла Stuck Out Tongue Closed Eyes Прави ни съпричастни към лудориите ни, Sivi! Heartbeat

# 113
Сега се сетих да ви питам, вашите бебета мяукаха ли като съвсем малки? И Дрийм и Дейзи от 2 до към 4 месеца не лаеха, а мяукаха. Сега вече си лаят като нормални кучета. Мини и той пудели са.

# 114
Май всяко е различно. Вивата си джавкаше от съвсем малка и нея мисля, че никога не съм я чувала да издава друг звук различен от лай. Макс пък скимтеше доста в началото, но пък и прилайваше. "Мяукане" не е издавал. А пък това може да мине за почти безгласно за сега. Излайва само докато си играе с играчката и тя отскочи по далеч 😆. Иначе на моменти издава някакъв звук и май е по-скоро като мяукане.

# 115
  • под тепетата
На мен и първото име много ми харесва! Heart

# 116
  • София
Моето издаде звук след годинката. Сега лае от време на време и вие, предимно на сън.

# 117
Май всяко е различно. Вивата си джавкаше от съвсем малка и нея мисля, че никога не съм я чувала да издава друг звук различен от лай. Макс пък скимтеше доста в началото, но пък и прилайваше. "Мяукане" не е издавал. А пък това може да мине за почти безгласно за сега. Излайва само докато си играе с играчката и тя отскочи по далеч 😆. Иначе на моменти издава някакъв звук и май е по-скоро като мяукане.

Мамина глезунка Миси Yellow Heart
Колко голяма се очертава да стане тази госпожица? Така като гледам лапички, ще си е перфектна за мачкане и гушкане.

# 118
Сърдит съм ти, щом не ми даваш кИфте

# 119
Много сладка Миси. Бергичка като я взех беше на 2 месеца. Лаеше като мъжко малко куче. Сега пак лае като мъжко куче, ама голямо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт